Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 3

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetele

strumfy multumim
amy multa sanatate

Monica, fericita 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Salut fetelor! Eu am niste stari ciudate... imi e rau pentru cateva minute, apoi imi trece si mi se face foame. Eu nu mananc carnati de obicei dar mi s-a facut pofta din senin, imi miroase a carnati...asa ca mi-am trimis sotul sa cumpere. Sa vedeti ca ii ia cateva ore sa-i gaseasca si eu mor aici de pofta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Ce liniste e pe aici! Raportez ca am stomacul plin cu carnati.Mi-a adus sotul carnati proaspeti, n-au fost chiar junk food, nu ma simt foarte vinovata. : ) Ne-am plimbat aproape o ora prin parc si acum imi este tare somn. Ma bag in pat cu cartea, nu stiu daca voi reusi sa citesc ceva.

Marcella, cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

Neatza fetelor!
E gata cafeluta cu lapte
Cum va mai simtiti?
Mie mi-a fost tare rauuuuuuu tot Weekendul,nu mai pot manca nimica, chiar si de apa mi-e greta.Am avut noroc cu sotu care s-a ocupat de Oliver si eu am putut sa lenevesc in pat.Voi ce mai papati?

7+
mami de Oliver -05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

Amy ,multa sanatate.
Strumfy multumim.Imi poti trimite si mie parola?

8+
mami de Oliver -05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Neatza fetelor!

Eu am pozele pe facebook.Cine vrea ma gaseste cu loredana mosneagu pe FB.
Eu sunt in continuare cu stari de rau de greturi puternice, de moleseala si de pierderi de memorie.La prima sarcina la fel uitam nonstop.Acum la bebitza 2 la fel uit tot: dim am uitat rucasacul copilului de gradi acasa si stam foarte departe de gradinita asa ca ne-am reorientat si am cumparat de la o alimentara pachetelul de dim.Bucurie pe capul riannei ca nu era acolo decat iaurt cu fructe pe care nu-l vede in frigider acasa niciodata.
Zi faina !

Mami de Catrinel Rianna- 7.11.2006 si 9 +sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Marci nu ai activat PM ca-ti trimiteam parola.

Mami de Catrinel Rianna- 7.11.2006 si 9 +sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetelor si o saptamana usora si fara greturi!!!!!!

alina, te imbratisez cu drag si te inteleg perfect
strumfy, trimite si mie pls PM cu parola de la contul comun
bettercy, spor la invatat!
amy, suntem in acelasi asintiment! as dormi non stop!!!!!

la sarcina aceasta, din acest motiv si cred ca e baiat, mi-e greata. simt mancarea in gat iar daca imi dai carne mooorrrr; as manca fructe non stop.....

sambata noi am facut 6 ani de la casatorie si un an de cand ne-am mutat la casa noastra si am sarbatorit, ieri musafiri, astazi e sarbatoare si iarasi musafiri

va pup si imbratisez

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) printesa noastra, minune mica si 8+
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

sa ma ajute dzeu sa fie bine pana la capat, dar la bebe 2 imi promit mie ca nu o sa mai fiu asa disperata! la Maya am facut parte din categoria mamelor obsedate si nu acceptam nici macar o ora sa stea ALTCINEVA cu fetita mea sau sa ii faca ceva, m-am dedicat mai mult decat ar sta in putinta unei persoane si nu am fost relaxata sa pot profita de bebe, de frumusetea momentelor!

ca orice cioara: acum sunt mandra de asta caci se vad rezultatele, insa este foarteeeeeeeeeeeeeeeee dependenta de mine.

deci incep din sarcina sa fiu mai relaxata

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) printesa noastra, minune mica si 8+
povestea nasterii

Mergi la inceput
Mergi la inceput