Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 3

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marcella777 spune:

Monna3, si numele de fetita si cele de baiat sunt foarte frumoase. Sa dea Domnul sa ai un bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marcella777

Monna3, si numele de fetita si cele de baiat sunt foarte frumoase. Sa dea Domnul sa ai un bebe sanatos!

multumesc la fel si tie

Monica, fericita 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Nici eu nu pap mai nimic dar nu am rau puternic, chiar deloc

Multumesc Bunului Dumnezeu!
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

Fetelor mi-a fost dor de voi si de strengari .
Ieri am avut o zi lunga si grea la munca ...asa ca nu am avut timp sa intru sa va imbratisez...asa ca o fac acum .
Azi am o zi la fel de grea dar la sfarsit la ora 19.00 am intalnire cu bebe ...mergem la doctor abia astept sa-l vad si sa-l aud.
Sunt asa emotionata!

Urati-mi noroc si va tin la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Monna si noi daca va fi fetita : eu - Sara Medeea; sotul Sara Maria; Rianna- Sara Iris.
La baieti nimic nu ma atrage
Am tot zis ca ma voi gandi mai incolo la nume dar in ultimul timp ma tot uit la nume si asta m-a atras:Sara.
Chitosenia o zi cu mult noroc!
Bravo Bettercy.
Lauraa eu de obicei nu citesc povesti de nastere dar am intrat pe povestea ta si se explica dependenta de puiul tau.M-a facut sa plang .

Eu acum bag lapte cu cereale in fata calc la birou.Zi faina!

Mami de Catrinel Rianna- 7.11.2006 si 9 +sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Noi inca nu ne-am gandit la nume... cand o sa stim sexul sigur o sa ne batem capul...pana atunci pauza.
Laura si eu am plans cand am citit povestea nasterii.
Lorym am intrat pe FB si am aflat ca esti din Vaslui..si imi pari tare cunoscuta dar nush de unde...
Chitosenia tin pumnii sa vii cu vesti bune.

Mami fericita de strumfita si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

Chiti, sa vii cu vesti bune de la eco . si eu am stat in ploiesti, pana acum vreo 15 ani...ai mei sunt de acolo.

si noi suntem in pana de idei cu numele, mai ales pt baieti. pt primul nostru copil ne-am gandit la David. cum nu prea aveam contacte cu copii, credeam ca e un nume deosebit, ca nu mai e niciun david, etc...apoi , dupa ce am nascut si am inceput sa ma plimb prin parc, am vazut ca jumate din baietei poarta numele "david" .
pt al doilea am cautat mai mult, trebuia sa indeplineasca anumite "criterii" impuse de piticii nostri de pe creier. ne-am oprit la Damian. mie imi place tare mult, dar greu l-am gasit .
acum, daca o fi tot baiat, o sa fie o adevarata provocare sa-i gasim un nume care sa ne placa.
daca va fi fetita, cred ca va fi Vladia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Strumfy - si eu si sotul suntem din vaslui,dar din anul intai de facultate am ramas in iasi si aici e casa noastra acum.
Eu am mari emotii si un mic regret in suflet ca peste 2 zile facem 10 ani de la casatorie(inconstientii de noi ne-am casatorit din primul an de facultate si unde pui ca vroiam in secret cu un an inainte).Regret ca visul meu era sa aniversez printr-o calatorie in afara tarii dar pt. ca sarcina tb urmarita in iasi nu pot risca.Avem 31 de ani acusi , 10 ani de casatorie si 2 pui

Mami de Catrinel Rianna- 7.11.2006 si 9 +sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetele!

strumfy, printesa ta merge la gradi? unde?
lory, si mie mi se pari cunoscuta
bettercy, spor mult la invatat!
marcella, stai linistita ca va fi bine si va fi fetita.....asa cred eu :P
vivela, si mie imi place David, apoi Darius si Rares, dar la fel, sunt foarte multi in parc ca si Tudor de altfel

o zi superba

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) printesa noastra, minune mica si 8+
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Lory felicitari pt anii de casatorie si multi multi anid e acum incolo impreuna. Cand o sa ma prind de unde te stiu o sa iti zic
Laura fata mea nu merge inca nicaieri...eu sunt inca in concediu... si o sa mai fiu...asa ca va merge de la 3 ani. Dar iau in calcul si varianta de a o da din ianuarie...dak n-o sa ne mai intelegem si dak o sa-mi fie greu cu ea si cu burtica. Pe Maya ai dat-o la gradi/cresa?

Mami fericita de strumfita si 12+

Mergi la inceput