Aspirante optimiste>20(710)Felicitari Bettercy!!!
Raspunsuri - Pagina 8
Monique77 spune:
'Neata fetele
care-i mersul?
http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/
Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DenyAnd Ma iertati ca nu am mai dat semn de viata, dar sunt asa de ocupata cu jobul asta ca abia reusesc sa mai citesc cate o postare. YLARi, MeALex- credeati ca scapti de mine? Va prind din urma si la odisee Va Felicitari Danaela23 pt II m-a emotionat prima ta postare din acest capitol cand povesteai cum tu si sotul faceati testele am plans si de bucurie cand am vazut ca mai pleaca inca o aspiratnta de la noi, ca poate luna asta chiar va ramane topicul pustiu! Hai cate mai multe la odisee Amabella, bine ai venit la aspirante si sedere cat mai scurta aici!Felicitari pt cele 2 minuni care le ai deja, si luna asta sigur va veni si inca un "muschetar"(cum a zis deja o aspiranta). Lorena, eu am un pic de durere, mai degraba sensibiltate la sani inainte de ovulatie, ca ai spune imi vine menstra. Dupa ovulatie, sanii mei se maresc un pic. Cat despre ovulatia ta, nu te descuraja daca crezi ca nu ai ovulat, relaxati-va si iubiti-va. Sigur va fi bebe dupa HSG Alina_loca, asculta ce zic fetele si mai repeta bHCG. Nu te stresa si stai linistita pana vezi al doilea HCG. Tin pumnii ca sa creasca fumos Celellate fete Elenush imi pare foarte rau prin ce treci. Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci mai departe, si sa o iei de la capat. Suntem alaturi de tine si scrie oricand aici cand iti este greu. Ma bucur ca macar mergi mai departe cu analizele, bravo ca faci asta, asa incetishor-incetishor vei da pagina si vei incepe una noua,cu sufletul tau pereche care intradevar te merita, si in sfarist vei fi si tu gravidutza. Moni, ce tare ca stii cand ai ovulat:ora exacta. Vreau sa-ti zic parerea mea ca TB cand a scazut, atunci a avut loc ovulatia(z11), si daca a doua zi Tb nu a crescut, nu e nimic rau. Tin minte de o fata de pe alt topic, in luna care a ramasa gravida a ovulat in ziua 12(confirmat eco) si TB a crescut abia in z15, asa ca ea daca se lua dupa TB , sigur rata ovulatia. Eu zic sa te ghidezi dupa simptomele si mucusul care deja stii ca dupa ele ai ovulatia, ca TB uneori ne joaca feste. Cu ajutorul lui DUMNEZEU, ma ca in curand-curand sa fiu pana la termen. Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!! http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8 (istoric: sarcina confirmata doar prin HCG, pierduta la 4+ ) |
da...acum am dubii cu ovulatia...nu mai stiu sigur daca am ovulat atunci
cert e ca m-am descongestionat in dupa-amiaza aia, dupa 2 zile de stres, tensiune interioara asa, rau constant)
de aia ziceam
si nici nu mi-a mai fost rau noaptea (nu dormisem de 2 nopti)
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
danaela23 spune:
Neata fetelor!
Multumesc pentru felicitari. Imi doresc mult sa veniti cat mai repede la odisee ca tare imi sunteti simpatice. Spor la prestat
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui lucianamoga Nu ai prestat deloc , sau crezi ca necorespunzator?Pentru ca multe fete se plangeau ca nu au prestat cum trebuie si atunci s-a intamplat minunea. Oricum , sa dea Domnul atunci sa fie ultimul cm pentru cel putin 9 luni. Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
Nu am prestat deloc va dati seama cat de greu imi este , mi-e un dor nebun de al meu. Mai rabd inca un pic
Iti multumesc Luciana, mi-a trecut un fior, feeling ca chiar va fi asa cum spui tu!Va fi ultimul meu cm! pana dupa ce voi naste.
Deja sunt happy stiind a se apropie momentul mult asteptat
Cu ajutorul lui DUMNEZEU, ma ca in curand-curand sa fiu pana la termen.
Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!!
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
(istoric: sarcina confirmata doar prin HCG, pierduta la 4+ )
DenyAnd spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
da...acum am dubii cu ovulatia...nu mai stiu sigur daca am ovulat atunci cert e ca m-am descongestionat in dupa-amiaza aia, dupa 2 zile de stres, tensiune interioara asa, rau constant) de aia ziceam si nici nu mi-a mai fost rau noaptea (nu dormisem de 2 nopti) |
Uff Moni, corectez greseala din mesajul meu de mai sus, unde am scris z11. De fapt la tine e z12,acuma am revazut graficul tau.
Dupa cum vad in graficul tau, in z10-11 ai avut albus de ou--asta e cel mai fertil mucus! In zilele astea daca prestezi la greu, e numai bine! Apoi z12 la tine scade TB, si e cea mai joasa TB din ultimele 6temperaturi. Atunci a avut loc ovulatia.
Eu asa am observat, ca intai vine albus de ou si apoi imediat ovulatia. Subliniez: asta e parerea mea. Alte fete, chiar si gineco, poate sa-ti zica altfel de cum zic eu.
In urmatoarele zile poate sa creasca brusc TB, dar poate inca nu, dar asta nu inseamna ca nu a avut loc ovulatia. Pt ca TB poate creste dupa 2-3zile dupa ovulatie, asa a patit fata de mai sus relatata de me, si chiar si eu am patit-o, chiar in luna care am ramas, TB la me s-a ridicat abia din z15, dar eu stiam ca am ovulat in z12-pt ca atunci am vazut albusul de ou la me.(prestasem atunci in z9-10).
Am lasat din nou datele mele de cand am ramas luna trecuta ca poate te va ajuta pe tine, sau alte fete.
Teste de ovulatie ai facut (ma scuzi ca nu am retinut daca ai scris ca ai facut)?
lucianamoga spune:
[/quote]
stiam ca am ovulat in z12-pt ca atunci am vazut albusul de ou la me.(prestasem atunci in z9-10).
[/quote]
Deci tu ai prestat in zi 9 si 10 si ai ovulat in zi 12 (confirmat cu eco?) si ai ramas gravi...sincer eram cam sceptica ca se poate ramane gravi si dupa 2 zile de la prestare...bine ca eu nu sper la asa ceva ca la ce miscatori are sotul...
DenyAnd spune:
Iaca daca te uiti la graficul meu, FF zice ca am ovulat in z14(chiar standartul-standart?). Dar eu zic ca am ovulat in ziua 10.
Si in z13 facusem un test de ovulatie si linia T era aproape ca cea de C. Dar nu stiu daca era dinainte sau de dupa ovulatie! Pt ca in z12 nu facusem testul. Dar in z10 si z11 facusem test, si linia T era slab-slab vizibila. Testele astea mai tare m-au
Si cum ca practica bate teoria... iaca in cazul meu nu merge "convingerea mea"
Luna asta prima data am facut test de ovulatie- si din cauza lor, eu m-am dat peste cap si nu mai stiu precis cand e ovulatia la m.
M-au lasat cu o concluzie ca testele de ovulatie nu sunt credibile!
Pt ca ele pot fi influentate si de alti factori. (nush)
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui lucianamoga Deci tu ai prestat in zi 9 si 10 si ai ovulat in zi 12 (confirmat cu eco?) si ai ramas gravi...sincer eram cam sceptica ca se poate ramane gravi si dupa 2 zile de la prestare...bine ca eu nu sper la asa ceva ca la ce miscatori are sotul... Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
Ovulatia confirmata doar dupa TB si mucus. Asa ca si eu m-am si nu stiu cand precis a fost ovulatia luna trecuta de am ramas gravida, dar pana la urma s-a pierdut. Si eu ma legam de scuza ca s-a produs avortul pe motiv ca gigeii erau cam "imbatraniti" pana a iesit ovulul meu, pt ca de la z9-10 pana z12 e cam mare distanta(unii zic ca e buna inca). Mai ales pana z13-14.
De ce zic abia acuma de z14? (pt ca in z14 a scazut la me TB)
Ca sa stii sigur cand a avut loc ovulatia, se scade 14zile de la prima zi de menstra urmatoare.
Hai sa luam cazul meu: daca prima scurgere de rosu a avut loc pe 1/08, scad 14 zile de la 1august face= 18iulie (z19). Dar asta e muuuuuuult prea departe de z9-10 cand am prestat. Sigur nu in z19 am ovulat. Dar totusi am ramas gravida.
(vezi ca prima picatura de rosu din 1/08 e de fapt avortul la me, nustiu daca se ia in considerare. Eu asteptam menstra pe 27iulie, si aveam intarziere de 5 zile pana mi-a venit acel rosu. spotting am avut pe 30-31).
Intrebarea: cand a avut loc ovulatia la mine de am ramas? Si am prestat DOAR in z9-10.
TB la mine a inceput sa creasca in z15(ca tot atunci incepusem sa iau utrogestan pt mentinere, imediat ce am vazut ca s-a crescut TB). Am ovulat in z14?
Acuma m-am uitat din nou la notitele mele din luna trecuta, si in z13 am avut 36.57, dar z14 36.50, z15-36.67, z16-36.8.
E o nebunie totala la me ca de-amu .
Monique77 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui DenyAnd
Uff Moni, corectez greseala din mesajul meu de mai sus, unde am scris z11. De fapt la tine e z12,acuma am revazut graficul tau. Dupa cum vad in graficul tau, in z10-11 ai avut albus de ou--asta e cel mai fertil mucus! In zilele astea daca prestezi la greu, e numai bine! Apoi z12 la tine scade TB, si e cea mai joasa TB din ultimele 6temperaturi. Atunci a avut loc ovulatia. Eu asa am observat, ca intai vine albus de ou si apoi imediat ovulatia. Subliniez: asta e parerea mea. Alte fete, chiar si gineco, poate sa-ti zica altfel de cum zic eu. In urmatoarele zile poate sa creasca brusc TB, dar poate inca nu, dar asta nu inseamna ca nu a avut loc ovulatia. Pt ca TB poate creste dupa 2-3zile dupa ovulatie, asa a patit fata de mai sus relatata de me, si chiar si eu am patit-o, chiar in luna care am ramas, TB la me s-a ridicat abia din z15, dar eu stiam ca am ovulat in z12-pt ca atunci am vazut albusul de ou la me.(prestasem atunci in z9-10). Am lasat din nou datele mele de cand am ramas luna trecuta ca poate te va ajuta pe tine, sau alte fete. Teste de ovulatie ai facut (ma scuzi ca nu am retinut daca ai scris ca ai facut)? Cu ajutorul lui DUMNEZEU, ma ca in curand-curand sa fiu pana la termen. Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!! http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8 (istoric: sarcina confirmata doar prin HCG, pierduta la 4+ ) |
deny n-am facut terste de ovulatie
le consider inutile acum ca mi-am invatat corpul
si de prestat am prestat (scrie pe grafic PM)