Aspirante optimiste>20(710)Felicitari Bettercy!!!
Raspunsuri - Pagina 4
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dana0000
Lorena ai dreptate cu tara asta,si eu am de gand sa plec in maxim 1 an.In orice tara civilizata din Europa gen Spania,Belgia,Olanda infertilitatea e o boala si FIV-ul e gratis. Am o verisoara care a fost operata in cel mai renumit spital de endometrioza din Belgia absolut gratuit (avea asigurare medicala,cum avem si noi in RO) si in 2 ani va fi asistata sa faca un bebe la fel de gratuit. La noi in schimb cand s-a operat a dat o gramada de spaga si i-a facut si niste aderente de toata frumusetea,plus ca i-a pierdut bucata de tesut pt biopsie... Mi-ar fi greu fara prieteni si familie daca as pleca dar tot cred ca e mai bine afara. Va anunt ce fac la HSG,sa imi pun un supozitor inainte? |
da pune
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Katy82 spune:
Ammabella eu de vreo 4 luni experimentez dureri mari la ovulatie care imi trec doar cu antiinflamator.
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
http://lt1f.lilypie.com/C8eip3.png
Amabella spune:
Katy82, dar de ce numai in ultimele 4 luni? S-a schimbat ceva in perioada asta? De ce inainte nu erau si acum au aparut?
Of, fetelor, nu am deloc chef de munca! Imi tarai degetele pe tastatura, ma plicitisesc si nu mai am rabdare sa treaca mai repede cele 3 zile. Sper eu sa treaca in mod favorabil. Colegele de birou sunt in concediu si sunt singura aici si NU AM CHEF AZI!!!
Luiza de RARES(3 iulie 2006) si MATEI(16 martie 2009)
Katy82 spune:
Inainte nu erau, stiam ca ovulez doar datorita mucusului. Intre timp am descoperit si o anexita deci e posibil ea sa fie cauza.
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
http://lt1f.lilypie.com/C8eip3.png
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Amabella Katy82, dar de ce numai in ultimele 4 luni? S-a schimbat ceva in perioada asta? De ce inainte nu erau si acum au aparut? Of, fetelor, nu am deloc chef de munca! Imi tarai degetele pe tastatura, ma plicitisesc si nu mai am rabdare sa treaca mai repede cele 3 zile. Sper eu sa treaca in mod favorabil. Colegele de birou sunt in concediu si sunt singura aici si NU AM CHEF AZI!!! Luiza de RARES(3 iulie 2006) si MATEI(16 martie 2009) |
....ne vedem joi!!!!!!!
poze si filmulete
povestea nasterii
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
dana0000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman da pune |
Anca m-am gandit la novocalmin,sper sa fie ok.
Ce am observat in ultimele luni ca nu ma mai doare burtica cand imi vine,nu iau nimic...altadata nurofenul era la mare cautare
Sper sa fie ok cu trompele,eu cred ca e,nu am avut avorturi, Chlamydia sau alte balarii.
Nici luna asta nu iau nimic,nici nu monitorizez nimic...doar HSG.
Citeam din urma si parca Bettercy spunea ca nu mai ia progesteron ca sigur nu e gravida luna asta,si cand colo are un samburel in butica...f tareee! Bravo!
Fetelor sa auzim numai de !
lorena_86 spune:
dana0000, tin pumnii
o sa doara doar pt o fractiune de secunda si apoi gata
pup
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
Amabella spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
....ne vedem joi!!!!!!! anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!! Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
Ha! Ha! Ancadragoman, nu fac nici joi testul, ca e abia ziua 30.
Si cred ca nu il fac nici vineri, sambata sau duminica, pentru ca maine plec din tara si ma intorc duminica noaptea si nu cred ca vreau sa imi stric dispozitia pe acolo. Poate se va strica ea singura daca vine CM, dar daca nu vine, vreau sa sper cel putin, chiar daca intarzie din alte motive.
Luiza de RARES(3 iulie 2006) si MATEI(16 martie 2009)
ancadragoman spune:
At ne vedem luni ,vrei fata nu?
poze si filmulete
povestea nasterii
xdidi spune:
salutare fetelor,
de ieri seara am inceput cu 200mg de utrogestan, dar deja stiu ca n-am ramas...sunt asa de obosita si mi-a iesit din cap ideea de bebe si acum sunt asa ca un robot fac stimulare sa o incerc si pe asta dar stiu ca nu raman...sunt cam in butoi, tre sa-mi revin ca duminica sunt nasa de botez si inca n-am rochie, insa am burta umflata de la atatia hormoni si incerc din rasputeri sa o ascund , ca nu vreau la botez sa fiu vedeta serii si toata lumea sa ne intrebe daca sunt gravida...asta urasc cel mai tare cum te balonezi putin sar toti pe tine cu intrebari....uffff trecusem peste partea asta intr-un timp...acum cred ca e de vina caldura
dana daca sti ca esti la ovu nu lua nimic antinflamator, eu stiu ca ovulatia este un proces inflamator si lasa-l sa se produca...daca durerile au aparut de puti8n timp asigura-te ca n-ai BIP, si in capitolul asta vb cu doctorul tau si de endometrioza, e o boala perfida si cu multe dureri...ai grija
felicitari celeilalte dana pt test si asteptam eco cu inimioara
va puuuup pe toate