Aspirante optimiste>20(710)Felicitari Bettercy!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaela23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Danaelaaaa, bravooo, felicitari ptr liniutzeeee!!!
Io v-am zis fetelor! Hai, bagajele deja toate ca luna asta plecam de-aici
Bettercy ai mare dreptate cu TB, la fel gandesc si eu, pe bune, mi se pare un mare bullshit dar continui sa ma monitorizez ca... na, doar-doar... Dar! Parerea mea este ca secretul este sa prestezi nenica, doar asa ai toate sansele sa prinzi ovulatia.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

Multumesc hai si voi la odisee...
Sa stii ca secretul consta in a presta.... Noi prestam la 2 zile, maxim 3....si uite ca a fost bine...chiar din prima luna...

Mergi la inceput

Fetelor...acum o alta intrebare...cand sa merg la doctor? Trebuie sa mai astept vreo 2 sapt.... sa se vada ceva... sau deja sa ma programez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Danaela din ce povestesc fetele gravidute pana pe 5 6 saptamani nu ai ce sa vezi la eco si multe dintre ele care au mers mai repede s-au speriat cand doctorul nu a vazut nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaela23

Fetelor...acum o alta intrebare...cand sa merg la doctor? Trebuie sa mai astept vreo 2 sapt.... sa se vada ceva... sau deja sa ma programez?

Pai suni de acum si faci programare pentru eco prin sapt 6-7 asa. Atunci se vede la eco si auziti si inimioara. Daca mergi acum, la 4 sapt cat cred ca ai, nu vezi mare lucru. In cel mai fericit caz, se vede unde e saculetul. Eu am facut eco la 5 sapt jumate si am vazut sacul cu bobul meu drag inauntru, bine localizat in uter. Pentru inimioara m-am intors dupa vreo 2-3 sapt asa.
Intre timp, evita efortul fizic, stresul, excesele alimentare , hidrateaza-te bine, ia acid folic. Eu zic sa iti suni doctorul si sa-l intrebi daca te sfatuieste sa faci ceva deosebit, gen sa iei vitamine sau utrogestan. Nu-ti cunosc istoricul, dar el sigur stie ce sa-ti recomande.

Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Citat:

Pai suni de acum si faci programare pentru eco prin sapt 6-7 asa. Atunci se vede la eco si auziti si inimioara. Daca mergi acum, la 4 sapt cat cred ca ai, nu vezi mare lucru. In cel mai fericit caz, se vede unde e saculetul. Eu am facut eco la 5 sapt jumate si am vazut sacul cu bobul meu drag inauntru, bine localizat in uter. Pentru inimioara m-am intors dupa vreo 2-3 sapt asa.
Intre timp, evita efortul fizic, stresul, excesele alimentare , hidrateaza-te bine, ia acid folic. Eu zic sa iti suni doctorul si sa-l intrebi daca te sfatuieste sa faci ceva deosebit, gen sa iei vitamine sau utrogestan. Nu-ti cunosc istoricul, dar el sigur stie ce sa-ti recomande.

Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !

Da...pai azi il sun... eu sunt la prima incercare....fara probleme de sanatate...deci totul ar trebui sa fie ok.... cred ca o sa merg pana la 6 sapt sa-mi fac si analizele...si atunci sa stim exact ce si cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Citat:

Te , Bob !

Da...pai azi il sun... eu sunt la prima incercare....fara probleme de sanatate...deci totul ar trebui sa fie ok.... cred ca o sa merg pana la 6 sapt sa-mi fac si analizele...si atunci sa stim exact ce si cum

La Eva am fost la 6 saptamani si nu s-a vazut nimic m-a trimis acasa si m-a chemat peste 2 saptamani si atunci am vazut fasolica si inimuta batand. Acum e ditamai capra si mi se suie in cap. La sarcina a doua am fost la 5 saptamani si 6 zile si am vazut sacul gestational cu o mazarica inauntru si avea si ritm cardiac. Of...
Hai te pup, bafta multa, sa ai sarcina usoara.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

buna fetelor!

pai ce sa va spun? Aseara am crezut ca trebuie sa ma vad cu el cand mi-a spus ca vrea sa avem o discutie, dar nu el vroia o discutie pe mess....nu are curaj sa dea ochii cu mine si oricum nu sunt f convinsa ca el era cel cu care vorbeam...putea fi foarte usor chiar ea, pt ca imi vb f la subiect si l-am intrebat unde am facut noi luna de miere si nu mi-a raspuns...mi s-a parut suspect. l-am amenintat ca daca nu ma suna sau nu ne intalnim pana la sfarsitul acestei saptamani voi merge sa depun actele la tribunal si la politie voi merge sa depun plangere ca a parasit domiciliul conjugal si ca a plecat cu masina noastra...insa inainte de asta ar trebui sa vb si cu un avocat sa vad ce si cum.... sunt dezamagita de omul asta...incepuse sa o cam dea la intors...ca se gandeste la noi, etc...

de dimineata am fost la Fundeni sa-mi fac analizele de trombofilie...nu ca as avea cu cine sa fac copii, dar sa fie facute daca trebuie tratat ceva,atunci sa tratez. m-a chemat maine dupa amiaza sa le iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Buna fetelor!
Eu abia am revenit din concediu si incerc sa recuperez.
Felicitari gravidutelor sa fiti sanatoase si voi si bebeii vostrii,sa ajungeti la termen cu bine!
De cand am plecat numai vesti bune!
Azi sau maine ma duc si eu sa ma programez la HSG.
Stiam ca se face pana in maxim ziua 11,asa e?
Va pup si fur si eu un pupic de molipsire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Danaela, felicitari! Cel mai bine anunti dr tau si iti zice el ce sa faci!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Bine ai revenit Dana!

Mergi la inceput