Strugurasi S-O 11 - HAI Caty, Theea si Nati (104)
Raspunsuri - Pagina 8
andr@ spune:
cat despre noi, am inceput sa ne alarmam, contractii din ce in ce mai dese, ca doar suntem aproape; si am un buric super inchis la culoare, oare de la ce? sper sa fie bine, si sa auzim numai de bine
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
37+
andr@ spune:
racheel tu cum te simti? ceva emotii? despre bujo nu se stie nimic inca? marithza si tu te apropii
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
38+
Elena2706 spune:
Felicitari, ANDREEA, MARRYAN, LOREDANA, LAI, LALI, SEIDANA SI CAMADY!!!!!!!!!!!!
Va doresc tuturor sanatate, bucurii, realizari pe toate planurile. Micutului struguras ii uram o viata lina, fara suparari, cu mii de realizari, sa fie mereu protejat, indrumat si iubit de parintii si nu numai.
multi
Sa auzim de bine de toate mamicile!
[34+]
NataliaS spune:
Camady - Felicitari si refacere rapida, mult laptic si rabdarica !!!Bun venit pe lume printesa Eva Maria! Sa fii sanatoasa,papacioasa, sa cresti mare si frumoasa si sa o bucuri pe mami!
Wow ce s-a spart conducta cu bebei...o multime! Asteptam vesti de la Raluca, Bujo si Lalic!
Caty???? Nasti???
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 40 sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
ionelamaria spune:
Felicitari CAMADY! Bun venit Eva Maria!
Refacere rapida si laptic din plin!
Scuze, nu am mai apucat sa intru sa modific eu listuta, dar vad ca s-a ocupat Anca
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 30+ cu
ionelamaria spune:
Zubi, nu e alt topic, e fix acelasi doar ca plin de emotii si fericit . Scrie despre ce simti.... chiar ma intrebam ce faci
Oana, tu cum esti? Cum e tensiunea acum?
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 30+ cu
caty2585 spune:
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI SI BUN VENIT MICUTILOR!!!SA FIE SANATOSI SI SA VA BUCURATI DE EI!!!!
Natalia cred ca nasc...contractiile se reguleaza in sfarsit...acum sunt la 5 minute si dureaza mai bine de 1 minut:)Mai astept pana la ora 12(14 la voi) si sun la spital....
Sper sa fie bineVa tin la curent cu noutati
Fericita 40+ cuLoriana-Maria
AMR ???zile