Strugurasi S-O 11 - HAI Caty, Theea si Nati (104)
Raspunsuri - Pagina 16
LenaC spune:
Natalia, multumesc. Tare harnicuta esti 

Felicitari Racheel !!!

Bine ai venit, minune Anastasia !!!

Lena -
33+
stefy13 spune:
Buna fetelor!
Da ce repede se misca lucrurile la odiseea noastra. Parca mai acum o saptamana ne intrebam cine va naste prima .... si uite ca acum efectiv s-a spart teava.
Felicitari tuturor mamicilor si abia asteptam si noi sa ne tinem bebelul in brate.
+36 
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LenaC Am citit pe site-ul dat de Natalia: "Mameloanele trebuie preg#259;tite din timpul sarcinii pentru a nu se r#259;ni la supt. Cercet#259;rile au ar#259;tat c#259; nu este nevoie de o preg#259;tire prealabil#259; a mameloanelor ci doar de evitarea sp#259;l#259;rii cu s#259;pun #351;i expunerea sānilor la aer!" Prima intrebare: Se refera sa evitam spalatul cu sapun in timpul sarcinii sau doar dupa? Daca nu spal cu sapun/gel de dus atunci cu ce? Doar cu apa? Lena - 33+ |
In timpul alaptatului sanul nu se spala cu sapun/gel de dus/ sau orice alt degresant inainte de fiecare elaptat. Indepartarea stratului natural de grasime duce la sensibilizarea mamelonului si apare riscul de ranire. Se spala cu apa calduta. Gelul/sapunul parfumat mai pot pune probleme si datorita ... parfumului. Bebe se ghideaza si dupa miros.
Mami fericita de
Mihnea (14.11.2009 ) acum
30+ cu
stefy13 spune:
Azi dimineata am observat si eu ca mi s-au umflat degete de la maini iar noaptea am niste vene umflate pe picioare de zici ca acum explodeaza.Si au inceput durerile de picioare, desi momentan nu sunt umflate.
M-am trezit cu burtica pietroi, fara dureri , deci se misca lucrurile si la mine. Eu sper totusi sa mai stea bebe in burtica la mami pana vinerea viitoare ... apoi liberrrrrrrrrrr la nastere.
raportez si eu kg +10 kg la 36s
+ 36 
LenaC spune:
| citat din mesajul lui May3 Mesaj de la Hayat " Inca in pat pe perfuzii, bb e cuminte, a trecut de 2 kg la 34 sapt. Ne rugam sa ajungem la 35 de sapt si de acolo ce o vrea DD" De Jade v-am zis acum cateva zile ca de luni ii opreste tratamentul si daca nu se produce nasterea in cateva zile, o sa-i programeze cezariana. Au trecut amandoua de riscurile mari, zic eu. 34+ cu Beatrice Anazebraroz.ro |
Multumim de vesti bune May

Lena -
33+
LenaC spune:
| citat din mesajul lui ionelamaria In timpul alaptatului sanul nu se spala cu sapun/gel de dus/ sau orice alt degresant inainte de fiecare elaptat. Indepartarea stratului natural de grasime duce la sensibilizarea mamelonului si apare riscul de ranire. Se spala cu apa calduta. Gelul/sapunul parfumat mai pot pune probleme si datorita ... parfumului. Bebe se ghideaza si dupa miros. Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 30+ cu ![]() |
Multumesc, Ionela Am inteles

.Lena -
33+
May3 spune:
Lena, ma bucur ca aduc numai vesti bune.
cand am primit mesaj de la Racheel m-a busit plansu ![]()
nu stiam ca o sa-mi trimita mie
si m-a luat pe nepregatite.
Stefy, eu am venele umflate de la 3 luni 
oricum sapt viitoare iti punem pampoanele, sa nu speriem bebicu de acum ![]()
eu mai am vreo luna si ceva... ehe... dar las ca asteptam sa vina tati si apoi iesim.
chiar, mai are cineva palmele rosii?
34+ cu
Beatrice Ana
zebraroz.ro
LenaC spune:
| citat din mesajul lui stefy13 Azi dimineata am observat si eu ca mi s-au umflat degete de la maini iar noaptea am niste vene umflate pe picioare de zici ca acum explodeaza.Si au inceput durerile de picioare, desi momentan nu sunt umflate. M-am trezit cu burtica pietroi, fara dureri , deci se misca lucrurile si la mine. Eu sper totusi sa mai stea bebe in burtica la mami pana vinerea viitoare ... apoi liberrrrrrrrrrr la nastere. raportez si eu kg +10 kg la 36s + 36 ![]() |
Stefy, eu noaptea ma trezesc foarte des cu burtica pietroi, dar dupa ce merg la baie e ok, deci nu cred k e un semn ca se apropie nasterea (cel putin sper
_
Lena -
33+
zubi spune:
fetele,ce de bebei apar
ieri am fost la dr, a zis ca bebe e bine,dar ca nu da semne ca vrea sa iasa,si mi-a zis ca de ce ma grabesc, ca termenul meu e pe 3 sept si ca mai e pana atunci...uff ce grea e asteptarea asta, sper s anu depasesc totusi termenul si sa nasc si eu pana sambata viitoare,cand implinesc 40 de sapt...incep sa ma agit..sa ma ia cate un tremurat,cate o stare de panica..dureri ioccc..mi-a zis d etensdiune 12 cu 8,a zis ca e ok,mie mi se pare mare,dar ma rog...
va pooop
Zubi, mami
38+ cu 
minunea mea