Iul-Aug2011-BV Florina&Crisspy!Final de odisee(86)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vn_edelweiss spune:

Buna seara,
Nu am mai scris de ceva vreme. Mai intai, vreau sa felicit toate mamicile care au nascut, sa va traiasca minunile, sa fie sanatosi si sa va umple viata si sufletul de bucurii. Multumesc Anaemi si Laura ca ati intrebat de mine.
Eu am trecut printr-o perioasa mai dificila, bunica mea si in acelasi timp persoana care m- a crescut a fost foarte bolnava, am stat departe de internet o vreme, v-am citit din umbra. Am si cateva probleme de sanatate, hipertensiune, colesterol mare, nu stiu inca daca sunt dereglari in urma sarcinii sau rezultatul unei diete proaste.
Matei creste frumos pana acum, la primul control avea 4440 si 56,5 cm, mananca bine, noi suntem cu LP exclusiv, cred ca sunt singura care a adoptat LP exclusiv. Parca a inceput sa zambeasca, intoarce capul dupa noi, e curios. Pandesc fiecare moment din evolutia lui pentru ca fetita mea are un retard psihomotor si de limbaj si incerc sa ma asigur ca el o sa fie bine.
Vroiam sa va multumesc tuturor acum, pe final de odisee, va multumesc ca existati, ca v-am descoperit, ca am invatat multe lucruri utile de la voi, ca mi-ati umplut timpul si momentele de singuratate. Cu voi, prin voi si alaturi de voi am trait printre cele mai emotionante momente din viata mea. Imi pare rau ca nu v-am descoperit de la inceput si ca am scris asa tarziu. Sper sa ne citim in continuare si sa ne descoperim cu povesti din viata copilasilor nostri.
Va pup pe toate, cu drag

Mami de Emma Alessia si Matei Alexandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Adra eu pana acum l=am purtat pe Petru in sling, bagat in el cu piciorusele asa

...am iesit doar de cateva ori la inceput.

Azi l-am luat in sling si l-am pus broscuta ....mai putin cracanat decat aici

Valentina ...totul o sa fie bine

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Dragele mele buna seara!
bine ai revenit Anaemi, sper ca sunteti bine. Dinvpacat e nu prea am avut timp zilele astea cu Anuca... m-a supt copila asta continuu pana cand la un moment dat m-am vazut nevoita sa ii dau laptic extra (am pastrat la congelator din zilele cu surplus). Si totusi nu a vrut... a refuzat vehement si categoric sticlutza si suzeta. M-a terminat zilele asteea.
Va las caci se trezeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

buna seara si de la noi
a ajuns si tatal meu ieri in Bucuresti si nu am apucat sa scius /citesc nimic. Acum am vazut ca ati adaugat la titlu final de odisee ...off este greu dar si frumos, au fost momente cu mri emotii, primul trimestru cu multeee ecografii facute saptamanal , cu incercari de a ma calma din partea vostra sa stau linistita ca totul este bine , apoi a urmat trimestrul doi cu morfologii si fiecare am venit cu poze, cu schimbari de sex , cu inceperea de cumparaturilor pentru bebelusi si aranjarea camerei . Toate sfaturile au fost extrem de utile , mai ales de la voi, cele care mai aveti un puiut acasa. Repejor am intrat in trimestrul trei si ne-am apucat de listuta cu bagajul pentru spital, pentru noi si bebe, fiecarea venit cu idei, cu ce este util , ce ne trebuie pentru fiecare tip de nastere , ceea ce ne-a facut ( pe mine una) sa imi fie mult mai usor si mi-a dat o mare siguranta ca nu o sa imi lipseasca nimic .
Vreau sa va multumesc la toate pentru fiecare mesaj de incurajare, de sustinere, pentru fiecare sfat venitCu toate meritati felicitari pentru sarcinile duse la capat si pentru bebelusii sanatosi adusi pe lume!
Astep cu mare drag si cu o la fel de mare placere sa ne sfatuim si sa ne sustinem in continuare la clubul scutecelor!!! (nimeni nu are voie sa lipseasca de acolo )

de buburuza Ruxandra Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Intreba cineva cat papa bebe la 3 saptamani , domnisoara papa acum 90ml la majoritatea meselor si 1-2 mese/zi 60ml. A trecut de ziua aceea in care cerea incontinuu de mancare , chiar ma speriasem , ziceam ca trecem la mai mult, dar usor usor se pare ca si-a reglat mesele .
De ieri dupa amiaza pana azi a fost tare miorlaita, urla si tipa din orice, se linistea doar la taticul ei pe burta , adormea 1 ora apoi urla 2 . De la 3 la pranz s-a potolit , sa speram ca a fost doar un episod , si a avut ea o zi mai proasta .
ma bag la somnic!
Ilida te asteptam cu vesti

de buburuza Ruxandra Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Buna MAMICI

De mine va mai amintiti? A fost mai greu un pic pentru mine de urmarit forumul iar acum vad ca suntem la capat de odisee.. un drum care acum mi se pare ca l-am parcurs rapid iar drumul pe care am luat-o acum va fi pentru tot restul vietii alaturi de copiii nostri. Imi doresc sa il parcurgem impreuna si sa putem povestii impresii despre nurori/ gineri.

Eu nu ma pricep la cuvinte. Vreau sa va multumesc din suflet ca ati existat virtual- sunteti pentru mine locul unde pot evada si imi cer scuze daca nu am fost prea activa sau sa va ajut cu sfaturi din experienta mea. Sper sa imi pot deschide sufletul mai mult la un moment dat.

Doamnelor, tot respectul si o mie de flori.

Despre noi suntem bine, crestem ne mai incearca colicile dar dupa ce ne eliberam trece plansul. Refecerea dupa cezariana a fost mai anevoioasa decat dupa nasterea naturala si ma simt frustrata ca inca nu pot face in casa tot ce ar trebui. De luni incepe Vlad scoala plus activitatile extrascolare, deci suntem busy. Altceva nu imi mai amintesc...

Ne-a vizitat si pe noi madam Irene dar doar asa la periferie si nu am fost afectati, doar vant si ploaie 'normale'. Ilida m-am gandit la tine toata ziua de ieri. Azi la stiri ziceau ca ar fi fost mai usor fata de cum se asteptau. Da un semn cand poti.

No va las si sper sa ne 'auzim' in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Hei, va pup pe toate, multumesc pentru ca v-ati gandit la mine,sunteti niste dulcici, asa cum va stiu!

Din fericire la noi in zona uraganul s-a simtit doar ca o ploaie torentiala cu vant foarte puternic. Nu au fost pagube de nici un fel. Bineinteles insa ca eu nu m-am odihnit, am dormit iepureste, si asta s-a simtit la "productia" de lapte azi.
Am stat in casa si ieri si astazi, mi-a parut rau de bebe ca nu a luat aer proaspat decat de la ce a mpins de Irene pe sub usi :) Sper ca de maine sa se vada si soarele si sa-i zambim cu gura noastra stirba.

Cu predarea stafetei si mesajul de incheieri, aveati niste propuneri... Ma gandesc sa sunati pe cine ati stabilit, ca poate nu citeste forumul si nu stie, mai ales ca din cate am inteles v-ati cam mutat pe facebook.

Eu ma apuc de dat la pompa, va doresc somn usor

am deja un cavaler!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Buna fetelor,
Iata suntem si noi acasa de vineri, si reusesc sa va scriu abia astazi. Bebe Stefan David a venit pe lume miercuri la ora 11.15, si la ora 15 deja trageam din tzitzi. A fost nastere naturala, cu un travaliu rapid de 5 ore, si dilatatie intr-o ora de la 4 la 8. Motiv pentru care nu s-a mai putut pune epidurala, asa ca am simtit din plin durerile nasterii. Din cauza ca a avut caputul putin mai mare, a iesit mai greu si a luat apgar 9. Am avut la nastere 3800g si 55 cm.

Prima noapte am fost in 3 acasa si totul a fost ok. Apoi a venit mama, si totodata vizitatori, iar asta m-a scos pe mine din ritm si nu am reusit sa scriu nimic aici. Azi noapte am fost iar singuri si a fost si prima noapte alba.

In mare, suntem f bine, ne acomodam usor usor. Nu mi-am revenit cu somnul, nu reusesc sa dorm peste zi, insa nu ma simt deocamdata coplesita. M-am chinuit si cu furia laptelui, insa cu ajutorul mamei ne-am revenit. Acum cand plange bebe, incep sa curga sanii. M-am muls manual cam 40 ml dupa masa (fara sa golesc sanii si fara sa fac operatiunea dupa fiecare masa) si pastrez la frigider un stoc de lapte pentru episoadele mai agitate ca sa dam completare.

Bebe este tare rau de foame - daca nu primeste tzitzi imediat ce se trezeste, urla ca din gura de sarpe. Am avut si problema cu furia laptelui, si tragea mai greu din tzitzi... In rest pare ca ar dormi cam 4 ore daca papa bine, si este cumintel.

Si chiar daca avem doar 5 zile, avem deja o problemuta si v-as solicita sfatul. Ieri si azi noapte ne-am chinuit cu dureri de burta rau de tot. Abia daca dormea vreo ora jumate, si mai mult de doua ore ne chinuiam cu papa si sa adormim. Pana aseara a facut meconiu, insa azi noapte a avut un episod diareic care inca nu a fost depasit. Ii forfota rau de tot burtica, culmea ca si mie.
Va rog sa-mi spuneti, poate fi din cauza trecerii de la meconiu la caca de lapte? Ar fi prea devreme pentru colici? Poate fi din cauza a ce am mancat eu ieri?

In orice caz, azi sunam la pediatru si speram sa ne faca prima vizita tot astazi.

In incheiere, voiam sa spun ca este minunat cu un bebe mic in casa. Eu si Razvan suntem de-a dreptul fascinati!

Va multumesc tuturor pentru felicitari si sustinere! Suntem toate minunate si au fost 9 luni extraordinare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Florina, ce inseamna episod diareic? Al meu face numai kk moale, aspect de mustar, dar mai lichid, si asa a fost si sor-sa pana la diversificare.
Colicii pot incepe din a doua saptamana de viata. Noi ne tratam asa: Filip ia Bonnisan (3 doze/zi) si Sab Simplex (1-2 doze/zi), eu beau cam 1.5 l ceai de fenicul+chimen. Il tin f mult in brate si suge f des cand il doare burtica, laptele cald primit il alina. Nu tin regim, dar nici nu mananc fasole, vinete, varza. Il manevrez in fel si chip sa scoata aerul, el inghite ca haplea, asa ca il opresc chiar si la jumatatea suptului si-l tin la ragait
Neaparat incearca sa dormi ziua, si o jumatate de ora conteaza.
Acomodare usoara va doresc

Anaemi, multumesc! Acum, ca s-a mai racorit ne gandim si noi sa iesim in sling

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza si de la noi

azi va dam de baut si o felituza de tort..... am facut o luna .....si suntem ffff fericiti ....ne uitam dimineata la ea si nu venea sa credem ca dupa atatia ani de chin si tratamente avem asa o minune in casa ....am plans amandoi de fericire ca suntem in sfarsit parinti.

si eu vreau sa va multumesc ca ati fost alaturi de mine , ne-am sprijinit si incurajat una pe cealalta si a fost foarte frumos , timpul a trecut ff repede .
Sa ne ajute D-zeu sa fim sanatoase sa ne putem creste puiutii in liniste si armonie si sa avem timp sa scriem in continuare povesti despre comorile noastre.
pupici pt toate fetele fara nici o exceptie si un buchet maaaaareeee de flori pt fiecare

Mamica de zanik Arianna-Maria (29.07.2011)

Mergi la inceput