Iul-Aug2011-BV Florina&Crisspy!Final de odisee(86)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Nastere usoara, Crisspy!

Noi am fost la plaja ieri, eu si Filip doar cu rol decorativ, Filip a dormit in carucior, eu nici n-am costum pentru dimensiunile actuale, dar a fost placut, plaja era aproape pustie, si Eva s-a distrat. Macar asa poate mai uita si ea de mare, ca prea intreaba in fiecare zi.

Mie mi-a adus soacra-mea doua pachete mari de Pampers, si am zis sa mai folosesc din ei ziua, intercalati cu scutecele noastre, sa fac economie. In concluzie, Filip are un inceput de iritatie la fundulet.

Ruxiii, dar nu-i deloc obligatoriu sa te mulgi, inteleg ca tu alaptezi si apoi mulgi surplusul, nu-i asa? Astfel stimulezi sanul sa produca mereu lapte in exces, mai mult decat ii trebuie bebelusului. Eu am alaptat doi ani la primul copil si nu m-am muls nici macar o data, si nici de data asta nu o sa ma mulg.

Azi-noapte am fost atat de obosita, incat n-am mai mutat copilul in patut, el adoarme pe pieptul meu si apoi il mut in patut. Asa ca a dormit toata noaptea pe mine, cu pauza de alaptare la 3 dimineata, dar nici dupa asta nu m-am mai trezit sa-l mut

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

nici noua nu ne-a mers bine cu pampers, huggies sunt mai buni, am ajuns la nr 3 ca 2 ne strange tare

oricum, tot cele refolosibile raman baza, cat pot ii pun din acestea ca sigur nu se irita de la ele

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003

Mergi la inceput

si astazi plecam la munte, la cartisoara, sa vedem si noi transfagarasanul

blog

Mergi la inceput

Cristina, l-as fi trecut si eu pe Filip pe scutece refolosibile, problema e ca n-am masina automata, adica spala ea, dar trebui sa fiu p-acolo sa evacuez apa, sa pun alta, storcatorul e separat, o mare bataie de cap. Si nu pot sa cumpar o masina de spalat in firea ei, ca n-am unde sa o pun. Asa ca as fi in incurcatura cu spalatul scutecelor refolosibile

blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

si astazi plecam la munte, la cartisoara, sa vedem si noi transfagarasanul

blog

Distractie placuta, e asa frumos Transfagarasanul! atentie la altitudine, cand urcati, dar probabil stii deja, noi n-am stiut la Eva, avea 9 luni, si ne-a facut un circ in masina....

blog

Mergi la inceput

eu le spal de mana, ca termin intr-un minut, e si mai bland procedeul, si sa nu stochez scutece murdare (ca pute)

eu am din cele tip pocket, la care spl chilotelul si un slip mic de bumbac, nu tip fold care sunt mai mari

blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

eu le spal de mana, ca termin intr-un minut, e si mai bland procedeul, si sa nu stochez scutece murdare (ca pute)

blog

:)) deci banuiala mea, ca-s lenesa se confirma
Cu ce detergent le speli si cu ce le clatesti?

blog

Mergi la inceput

cu sapun lichid de maini

nu e vorba de lene, si mie uneori imi e greu sa il spal cand il dau jos, atunci il pun la muiat cu dermalin, e cel mai putin toxic si neparfumat detergent de bebe pe care l-am gasit

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Fetele eu nu mai stiu ce sa pap....ceva idei?

Mami de Razvan (09.05.2007) si Rares (12.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Bine v-am regasit, mamici!!

Am continuat sa va citesc zi de zi, asa de tare m-am obisnuit cu voi..sa nu mai spun ca m-am regasit de multe ori in problemele ce au legatura cu bebe si asa m-am mai linistit.

Sa va mai povestesc de noi.. Ianis are 7 saptamani, am facut deja vaccinul de 2 luni, a luat bine in greutate (5200g si 59 cm are acum) iar papa a fost de la inceput doar laptele meu. Imediat ce s-a nascut a fost un chin alaptatul, erau momente cand plangeam de frustrare si eu langa el. La materninate toate asistentele s-au chinuit sa mi-l puna la san dar fara prea mare rezultat..asadar mi-au adus o pompa electrica cu care mulgeam colostrul si i-l dadeam. Cand am ajuns acasa, vreme de o saptamana o moasa a venit la noi si vazand ca tot nu reusim sa il facem sa suga direct la san mi-a adus o chestie din aia din silicon care se pune peste mamelon si in sfarsit, victorie!!! Problema era (si a ramas in continuare) faptul ca sfarcurile mele nu-s bine formate, iesite in afara si el saracutul nu avea de ce apuca, se enerva imediat si incepea sa urle.. a fost un cosmar incercarile esuate de a-l pune la san la maternitate si nu am crezut ca il voi vedea vreodata la sanul meu cu toate ca imi doream nespus de mult..

acum ziua ii dau la san iar noaptea prefer sa ii dau cu biberonul laptele care il trag de cu seara pentru ca de cateva zile a inceput sa manance mai putin , sta la san doar 5 minute. Daca acum vreo 2 saptamani in urma papa in jur de 100 ml la o masa; acum se satura doar cu 60-80 ml.

Roberta, Gabriel de ce nu papa de la san? Tot asa,nu ai sfarcurile formate, parca,nu?

Mai revin cu o postare despre colici ca m-am lungit prea mult aici.

39+ Ianis-Stefan

Mergi la inceput