Cutremur de 6 grade in Washington si New York!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Bine ca esti ok, ocebine :) Nu sint victime mai; cred ca exagereaza televiziunile. n-am vazut nici stricaciuni. oricum dupa 30 min s-a anuntat sa se intoarca lumea la lucru. ca tare as fi plecat acasa, zau :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Monabella

Culmea e ca eram la telefon cu cineva din Norfolk, Virginia si cind i-am spus :"Cladirea mea se misca", el cica:"Si a mea". Am crezut initial ca face misto de mine...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

In Long Island, NY e absolut ok:) zise 'otul:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Fetelor de pe coasta de Est, ma bucur ca sunteti bine. Chiar m-a suprins acest cutremur. Au mai fost in zona asta sau e o noutate?

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Apropo: www.contributors.ro/reactie-rapida/sa-traiesti-un-cutremur-la-washington-primele-impresii/" target="_blank">Sa traiesti un cutremur la Washington: Primele impresii

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Au mai fost in zona asta sau e o noutate?

Am scris pe prima pagina
A mai fost ceva asemanator in 1775.

PS: http://jmckinley.posterous.com/dc-earthquake-devastation

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Pt mine personal care am trait 1977 asta a fost un piticutz. Stiti voi cum fac Californienii cind e cutremur, isi iau bautura de pe masa sa nu se verse. Asa s-a simtit si asta. Pina sa-mi dau seama ce e s-a terminat. Eu chiar am crezut ca a fost vintul pt ca inainte de a veni sa lucrez aici - la et 36 - mi-a spus cineva ca daca sint vinturi mari se clatina cladirea :)
A fost ca ala din 92 din Ro sau din 86 daca vreti

Mergi la inceput