Incerc sa-i fac o programare baietelului de 1 an si 9 luni pt. niste teste alergologice la D-na dr. Lucia Carbune si imi este imposibil sa gasesc un numar pe net. Tot ce am gasit a fost un nr. de fax si un mobil care nu functioneaza. Va rog mult ma puteti ajuta ??? precizez ca as prefera sa merg la cabinetul particular daca mai are asa ceva ca eu nu reusesc sa gasesc date de contact pe net si caut de dimineata...
Mersi mult.
Buna,
Din cate stiu eu, singurul cabinet la care poate fi gasita este cel din policlinica Gomoiu. Saptamana aceasta este inca in concediu, de asta nu raspunde la nici un telefon. De luni o sa fie din nou la cabinet. Pentru consultatie ai nevoie de trimitere de la medicul de familie si o programare prealabila.
Sanatate multa!
Multumesc mult Claudia de info. Daca poti da-mi te rog si mie nr. de tel la care sa fac programarea pt. cand se intoarce din concediu ca eu nu am decat un nr. de mobil care nu pare sa functioneze deloc, nu pare inchis ci pare "dezafectat".
Mersi mult
Cu placere!
Nr. de telefon este: 021/323.68.20. Programul este: luni, marti si joi - dupa amiaza, miercuri si vineri - dimineata. Daca suni in afara orelor de program o sa-ti intre faxul.
Succes!