Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (55)
Raspunsuri - Pagina 20
abramburika spune:
La odiseea vecina sunt deja 12 bebelusi ... wooww, prin octombrie asa, la sf. o sa scoatem si noi motatele de la naftalina sa inteleg?
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi
27s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
dianalaura spune:
Brambu, cu siguranta! De pe la mijlocul lui octombrie de fapt, ca na, daca esti la inceput de nov si nasti la 38 de saptamani...![]()
Arleza, ma bucur ca ne dai vesti bune despre Lia si Roxana. La faza cu pipi...stai sa ai al doilea copil, sa vezi atunci
, mai la un stranut, o tuse mai puternica...
Legat de superstitii cu iesitul copilului afara si aratat inainte de botez..nici eu nu am treaba cu astea. Pe Stefan l-am scos zilnic de la o saptamana, la 3 saptamani deja am mers cu el la strand la o ora de mers cu masina (nu, nu am facut noi baie, erau ai mei acolo si le-am tras o vizita
). Botezul l-am facut in august, cand avea Stefan 3 luni, ca atunci au venit nasii din Italia in tara. Si dupa aceea (deci tot la 3 luni) am facut prima calatorie cu el cu masina la drum lung (Zalau-Braila) de 650 de km. Acum daca totul va fi bine, botezul cred ca il vom face undeva la sfarsit de februarie, chiar ianite de a incepe postul Pastelui, deci Calin va avea undeva la 2 luni jumate.
diana
23+
Calin Gabriel si mami de
Ianis Stefan 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
ada_coman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika Ma macina o intrebare si trebuie sa o pui ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Doamne-Doamne, ai grija de noi 27sSe tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
Brambru sora mea este ada_coman , mi-a spus ca va cunoasteti de pe forum
. Ea are 2 fete :Daria de 4 anisori si Karina de 2,5 anisori. Este in odisee cu anna , miere, Bpaula

tia_Mia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ada_coman
Brambru sora mea este ada_coman , mi-a spus ca va cunoasteti de pe forum . Ea are 2 fete :Daria de 4 anisori si Karina de 2,5 anisori. Este in odisee cu anna , miere, Bpaula![]() ![]() Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008 Daria Karina POZE www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU Speranta si incredere pentru David |
e clar ...sunt dusa

amm scris de pe adresa sora`mei .....scuzati Andreea
24+
Maya MariaMINUNEA MEA

Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008