Mamici si viitoare mamici de gemeni&tripleti(60)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-buna fetelor.multumesc de raspunsuri, si ca v-a placut mesajul meu anterior-aveam asa niste sentimente pozitive si vroiam musai sa le impartasesc si pe astea, inafara de cele cu foamea, oboseala,etc
- nici eu nu sunt de acorc cu preventia- medicamentaosa, dar cand racesc eu bag ceai cu lamaie si miere albine la greu-2litri pe zi, si 1cp.paracetamol, la primul semn.ptr ca uneori iau unul si imi trece, decat sa iau apoi 5-6 si sa fiu varza.lor nu le-am dat inca lamaie /portocala- datorita aciditatii vehiculate,dar le-as baga diseara dizolvata in apa niste lamaie.au mancat in rest ok, fructele si legumele pe azi, si laptele- am insistat sa bea mai mult, ca supliment hidric.
- voi ii scoateti afara raciti? nu au febra..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary1975 spune:

Buna mamicute de gemenasi si tripleti,
Noi suntem bine, ne intelegem mai bine cu lingurita, copii papa cam 100-120 g de piure de legume, mai mult nu vor ca mai asteapta si 70-80 ml lapte. De 2 zile le dau si cate 2-3 lingurite de cereale , le plac si astea, cred ca ar mai manca, dar am zis sa o iau usurel cum am facut si cu legumele. La 6 luni si 1 sapt au 7030 Ianis si 7230 Luca si cam 70 cm lungime. Sunt in continuare cuminti in timpul zilei, la somn ii bag ori de cate ori se freaca la ochi si la nas. In general cam de 2 ori pe zi dorm, odata o ora cand iesim la plimbare dimineata, si o data dupamiaza, cam de la 14.30 la 17.30-18, in total cam 4 ore de somn. Seara e o placere sa le fac baita, se supara putin Luca atunci cand ii dau bluzita, body pe el, dar ii si trece repede. Eu de cand am venit din spital i-am culcat in patuturile lor, la inceput in acelasi patut, apoi i-am separat. Eu cred ca s-au obisnuit asa, ca daca ramanem pe undeva noaptea, s-au daca ii punem in patul nostru, abia adorm. Nici nu a fost nevoie sa ma duc la ei prea des, ca s-au trezit doar o data pe noapte ptr papa. Acum dorm tot 12 ore pe noapte cu o singura trezire de papa, uneori e la 2-3 noaptea, alteori e la 6-7 dim, dar nani fac de la 20.30 la 8.30-9 . Banuiesc ca se va schimba putin programul lor cand le vor iesi dintisorii, deocamdata gingia nu le este inflamata.
Adishor, Sugubina, aveti niste fetite dulci foc. Gabitza, carliontata ta e de pupat non stop si baiatul la fel e tare dragalas .
Viss, ce frumos descrii tu in cuvinte ce simti ptr copilasii tai.
Roxy, ai grija de tine in continuare, gandeste-te ca trebuie sa ajungi cu sarcina la 37 de sapt, nu doar 35 cum speri tu... cu cat mai mult cu atat mai bine ptr ei. Tot o mamica de pe aici a zis mai demult ca trebuie sa-ti pui in minte data la care trebuie sa nasti si sa-ti doresti sa nasti atunci si sa ai incredere in tine ca asa va fi. Mie una mi-a prins tare bine sfatul asta, ca si muuuulte altele.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

viss, avand in vedere ca ai tai inca nu sunt la faza de fugit mult prin parc, cu riscul de a agata si alti virusi pe fondul organismului slabit, eu zic ca ii poti scoate la plimbare afara. Mai ales ca e cald si frumos in Bucuresti. Evita doar locurile aglomerate.

Gabitza, nu stiu daca a avut efecte extraordinare, dar eu in septembrie-octombrie in primii ani de colectivitate le-am facut la ai mei cate o cura de Imunogrip junior. Pot spune ca am trecut prin 4 ani de colectivitate fara pneumonii, otite sau alte raceli nasoale cu complicatii. Cele mai urate raceli la noi inseamna 8-12 zile de muci, tuse productiva, f. putin rosu in gat, dar fara febra.



Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

viss,cum a zis si Laura, restrictia la scos afara copiii raciti este cu scopul de a evita colectarea ltor virusi. Eu personal ii scot cand nu au febra, dar ne plimbam printre blocuri,in carucior,tricicleta, nu ajung cu ei in locuri populate,aglomerate. Sincer, dupa 2 zile de stat in casa (cam cat sunt mucii curgaori) o iau razna mucosii... se miorlaie efectiv la usa de la intrare,se incalta,imi aduc cheile... vor afara...

vara asta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenacatalin spune:

Buna fetelor,

Nu stiu daca va mai amintiti de noi :)...baieteii mei au facut ieri 10 luni sunt bine, sanatosi si fff activi :)).

Singura problema pe care o avem este cu dormitul noaptea :(((...pana au inceput sa apara dintisorii a fost super ok....de atunci insa totul s-a schimbat :(...se trezesc noaptea sa pape, se fataie, se maraie :(....nu mai stiu cum sa procedez.

EU am inceput serviciul de ceva timp si simt ca nu mai pot face fata si cu munca si cu nedormitul :(, iar mama mea, persoana cu care stau, a cam ajuns la capatul puterilor :(. Nu stiu cum sa mai procedez ca sa fie toata lumea multumita :).

Poate imi dati un sfat, mai ales mamicile care merg la lucru.

Elena mami de Radu si Tudor (26.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

elenacatalin, la noi a functionat atunci cand erau crizele de dinti in toi gengigel aplicat pe suzeta si 1,5 ml de nurofen sirop inainte de culcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Roxy, poti sa ajungi si la mai mult de 35 de saptamani, dar trebuie sa te imprietenesti tare cu patul. Iar pentru contractii sa ai pe noptiera langa tine no spa si gynipral. Sarcina usoara si cat mai aroape de termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

viss imi place cum scrii

elenacatalin la noi a functionat numai tzitzi. cand au terminat cu foitul noaptea si trezitul am terminat si eu cu alaptatul

laura multumesc de intrebare: ale mele merg la gradinita, iar la anul in clasa intai. deja. asa e legea aici. ma bucur ca le place, nu atat sa fie cu alti copii, dar vin si acasa cu notiuni noi. isi gasesc de joaca din ORICE. ieri mi-au zis ca au prea multe jucarii. sa mai strang din ele cu ce nu se joaca si sa le dau la alti copii
iar t. e barbat de acum, duminica seara taica-su il invata cum sa se barbiereasca si eu plangeam





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-a racit si sonia.s-a trezit ieri dim. cu niagara in floare.sergiu si-a mai revenitSonia e asa dulcica ca ei ii curg si ochisorii.si e mai lenta, si un pic mai maraita dc nu sunt in preajma-sta intre picioarele mele in fundulet si se joaca cu jucarele,asa e multumita.daca dispar,sta pe spate si face ca pestele pe uscat, da din maini si din picioare,si se tanguie dupa mineasa ca, ieri am tot stat prin pat cu ei la joacaam iesit si afara,unde nu le curgea nasul deloc, au dormit 1,5h la aer, dar dupa ce ma ajuns acasa, i-a pornit iar nasul rau..m-a certat sotul ca de ce am iesitnu vroiau bre copiii sa mai stea in casa-ei na, ei nu au nici o treaba,dc ne jucam impreuna,sunt multumiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmammarutza spune:

VISS, multa sanatate! Am auzit si eu ca mult copii, dar si adulti au racit. E epidemie. Dar treceti voi si peste asta, ca nu e grav!

Mergi la inceput