O nelamurire, as vrea sa primesc un sfat.
De ceva vreme am renuntat la epilatul pe picioare cu ceara si am trecut la ras.
Din pacate in ultimele 3 saptamani ma irit groaznic pe picioare dupa ras. Am incercat crema de galbenele, ceai de musetel, crema de dupa epilat de la ELMIPLANT si nimic... nu stiu ce sa mai fac. Poate ma ajutati voi.
P.S. Imi cer mii de scuze daca am gresit sectiunea. Sunt noua si nu stiu unde sa postez.
Raspunsuri
JuliaSM spune:
Ai incercat sa pregatesti pielea inainte de ras,si nu dupa? Daca pielea e uscata si nu indeajuns inmuiata,in mod sigur ramai cu iritatie.Eu as incerca cu creme sau uleiuri emoliente inainte de ras,pentru a nu agresa tegumentul prea tare.
anlexadra spune:
ms. o sa incerc si asa... ai dreptate. Nu cred ca pregatesc destul de bine pielea inainte.
Tot ce fac eu inante de ras este sa stau in apa calda pt a mi se inmuia pielea.
geniest spune:
Incearca sa dai din belsug cu apa termala dupa ce te razi.
http://chicboutique2011.blogspot.com/
kariguld spune:
nu mai folosi lama de ras. un epilator e mai eficient. cu lama vei ajunge sa ai picioare barbatesti in curand.
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
isabela spune:
Asa am patit si eu, dar m-am iritat de la epilator. Am trecut la lama. Aceeasi poveste.
Am inceput sa folosesc inainte de epilat de la elmiplant un gel de dus exfoliant, iar dupa ras, pudra cu propolis. Cel putin vad ca de la ultimul epilat , picioarele arata mai bine.
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld nu mai folosi lama de ras. un epilator e mai eficient. cu lama vei ajunge sa ai picioare barbatesti in curand. |
Kari, nu e musai adevarat... poate e ca mine si se poate epila in modul acesta. de aproape 30 de ani ma epilez doar cu aparat (de ras) si am tot 5 fire razlete , teoria cu indesitul si cu crescutul ca padurea nu mi se aplica.
R
CorinaDani spune:
intrebare : cand te razi pe picioare, dai cu aparatul direct pe pielea umeda sau folosesti gel de ras, spuma de la gelul de dus, sapun lichid, etc. ?
dezinfecteaza aparatul dupa fiecare utilizare. ce fel de aparat folosesti ?
ce s-a intamplat acum 3 saptamani ? ai schimbat aparatul ? ai fost la piscina/plaja ?
daca iritatia persista, poate nu ar fi rau sa faci o vizita la dermatolog. e posibil sa ai o forma usoara de foliculita (microbiana sau micotica)
mirela0521 spune:
kariguld, nici la mine nu se aplica teoria "rasul cu lama indeseste parul" de pe picoare sau subrat.
anlexadra, eu ma irit un pic cand folosesc un aparat nou, mai ales cand ma grabesc sa ma epilez repede sau cand apas f tare pe el in timp ce ma rad.
Rares (19 aug 2006) & Rebeca (4 iun 2008)
anlexadra spune:
Fetelor, multumesc mult pt sfaturi.Am urmat sfatul lui JULIASM si se pare ca a dat roade. Va multumesc tuturor!!! :*:*:*