Cresa/ gradi particulara zona Timpuri Noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Buna.
Ma intereseaza o cresa de stat sau gradinita particulara pt un copil de 2 ani si 2 luni, in zona Nerva Traian, Timpuri noi, Tineretului.
Gasisem gradinita Timi, dar s-a mutat in afara Bucurestiului.
Mai este o gradinita pe str. Papazoglu, dar nu stiu cum se numeste (nu are nici un nume scris si nici n-am gasit-o pe net dupa adresa). Este fosta gradinita Kinder Planet care s-a mutat. Stie cineva cum se numeste aceasta gradinita? Este intr-o vila noua.
Mai stiti si alte gradinite in aceste zone?
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
IrimiaF spune:
Pe str. Cuza Voda este Gradinita 60, iar pe intrarea Tohani, la parterul a doua blocuri sunt cresa si gradinita Tohani. O cresa foarte buna este cea de pe str. Oitelor.
Si am vazut in jurul Pietei Norilor afise despre o noua gradinita particulara in zona.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Ela2001 spune:
Multumesc.
La gradi de stat nu pot sa-l dau, ca nu are 3 ani.
La gradinita Tohani este si cresa in aceeasi locatie? Este aceea de la parterul unui bloc?
De Oitelor stiu ca e buna, dar vreau ceva mai aproape, ca nu are cine sa-l ia de acolo.
IrimiaF spune:
Da, sunt doua blocuri fata in fata, la parterul unuia este cresa, iar la parterul celuilalt este gradinita. Fiecare institutie are locul ei propriu de joaca si intre ele e doar o alee ingusta.
Acum cativa ani se primeau la gradinita intai copiii de la cresa si in limita locurilor ramase si cei veniti din afara.
Nu stiu care e situatia acum. Fetita mea a fost la gradinita 60, cea de pe str. Cuza Voda.
IrimiaF spune:
Daca va mai intereseaza, am vazut niste afise care fac reclama unei crese si gradinite particulare, "Licurici", pe str, Cuza Voda nr. 141 A.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anda141/anda141.jpg)
anda141 spune:
Eu am avut copilul la gradinita Licurici de pe Cuza Voda. Este particulara si primesc si copii micuti.Eu l-am avut acolo de la 3-7 ani si am fost f multumita .
IrimiaF spune:
Fiica mea a mers la gradinita 60 intre 1999 si 2002. De atunci gradinita a fost renovata complet, iar de un an a primit si locatia din str. Ruginoasa (fosta gradinita 26), cladire care a fost de asemenea renovata.
Directoarea si multe educatoare de atunci lucreaza si astazi acolo. Chiar am vorbit cu mama unei fetite din bloc care are aceleasi educatoare pe care le-a avut si fiica mea si este si ea foarte multumita de ele.