Despre Reksio si Magicienii, va rog ajutati-ma...! Nu pot trece de pasarile haosului. Am vazut ca Kitty 13 are un patch, si mi'as dori foarte tare sa mi'l dea si mie, daca poate pe adresa de mail. Sunt noua aici, azi mi'am facut cont, asa ca nu prea ma pricep sa umblu pe site.
a, si inca ceva... La goblenul din holul mare, stiu ca este o chestie aurie care trebuie pusa in zona stanga jos... dar nu o gasesc nicaieri. poate cineva sa imi zica unde o pot gasi? va rog mult.
Kitty 13, te rog frumos, daca poti, sa imi trimiti patchul pe mail. Mersi mult. As fi extrem de recunoscatoare!
Please, Help Me!
Citat: |
citat din mesajul lui alexutza1997 Despre Reksio si Magicienii, va rog ajutati-ma...! Nu pot trece de pasarile haosului. Am vazut ca Kitty 13 are un patch, si mi'as dori foarte tare sa mi'l dea si mie, daca poate pe adresa de mail. Sunt noua aici, azi mi'am facut cont, asa ca nu prea ma pricep sa umblu pe site. a, si inca ceva... La goblenul din holul mare, stiu ca este o chestie aurie care trebuie pusa in zona stanga jos... dar nu o gasesc nicaieri. poate cineva sa imi zica unde o pot gasi? va rog mult. Kitty 13, te rog frumos, daca poti, sa imi trimiti patchul pe mail. Mersi mult. As fi extrem de recunoscatoare! Please, Help Me! |