Strugurasi S-O 11-Bv LAI, Hai Raluca050 *103*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

Buna seara greierasi !!!
FELICITARI LAI, PRIMUL BAIETEL DIN ODISEE, MARTIN BINE AI VENIT PE LUME, TOT CE E MAI FRUMOS PE LUME SA AI PARTE SI MULTA SANATATE MAMI SA TE RECUPEREZI REPEDE SI SA TE BUCURI DE MINUNEA TA

Va pup pe toate si din toata inima va doresc numai bn si nastere cat mai usoara si lipsita de dureri...

31+ Unde.s 2 puterea creste 30.sept.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

LAI felicitari recuperare rapida ,mult laptic si bebe sanatos si papacios

Caty nu fi dezamagita mult nu mai ai si iti tii puiul in brate.Din pacate asta e sistemul aici te trimit acasa daca nu ai contractii din 3 in 3 min,cel putin la mine asa a fost .Eu m-am dus la spital cand aveam contractii din 5 in 5 min si m-au trimis acasa.Imi dadeau nu stiu ce pastile imi treceau contractiile si ma trimiteau acasa sa ma odihnesc cica.Bineanteles ca dupa 2 ore iar ma apucau si iar la spital,m-au trimis acasa de vreo 4 ori era maicamea disperata cand ma vedea iar acasa cu burata.Pe mine m-au lasat dobitoacele cu apa rupta de joi noapte si eu abia duminica dim am nascut fara sa ma controleze sau ceva.Ei hai ca nu vreau sa te sperii ,totul s-a terminat cu bine si asta e cel mai important.Oricum prefer sistemul de aici decat cel din Romania.
Am vrut sa te sun ieri sa vad ce faci dar nu am vrut sa te deranjez stiind ca esti si cu socrii la tine.

Eu mi-am luat o piatra de pe inima ,am fost la doctor si nu are Alessia rujeola .Are o reactie la virusul care l-a avut cica ,sper sa aiba dreptate ca altfel nu stiu ce fac cu ei.Oricum am fost terminata de ieri numai prostii imi treceau prin minte acu m-am linistit si sper sa nasc mai repede ca imi cam ajunge.
Moasa mi-a zis ca bebe e unde trebuie cu capul de acu in orice moment poate sa apara asa ca puteti sa scoateti majoretele si pt mine poate se hotaraste mai repede.

Cu alaptatul e greu, e f greu,conteaza f mult sa crezi in tine si sa iti urmezi instinctele .Eu tot timpul zic ca mi-a fost de 10 ori mai usor sa nasc decat sa alaptez dar pana la urma am reusit si am alaptat cu ajutorul lui D-zeu pana am aflat ca sunt iar gravida.Nu exista lapte slab sau ca nu se satura copilul cu laptele tau.Atata timp cat alaptam la cerere trebuie sa reusim.De multe ori aud mame care spun ca laptele lor e prea slab ,ca ele cand storc e apa chioara.Normal ca e apa chioara ca doar primul lapte e sa tina de sete.Sunt mame care vor sa faca program bebeilor de masa la 3 sau 4 ore inca din prima sapt de viata,ceea ce mie mi se pare o nebunie.Exact cum ne-a intrebat si moasa la cursul antenatal Voi la cate ore beti sau mancati ceva???????Eu nu cred ca este cineva care sa stea 3 sau 4 ore fara sa bage ceva in gura.Atunci cum avem pretentia ca un bebe mic care se chinuie sa creasca sa manance la 3 sau 4 ore.

In legatura cu dopul eu nu l-am pierdut la prima sarcina ,adica eu nu l-am descoperit ca sa zic asa.Nu e obligatoriu sa il pierdem inainte ,putem sa il pierdem in timpul travaliului.

Sei se zice ca inainte sa intram in travaliu corpul e atat de destept incat se elibereaza de tot ce e in plus ca sa ma exprim asa.De asta mergem atat de des la baie si de multe ori avem impresia ca ne-am stricat la burta.Eu sunt asa de ceva zile dar alte simptome nu am

Of iar m-am intins cat o zi de post pupici la toata lumea

38+ si de Alessia(30.08.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Wow!!! Am deschis acum dc si mi s-a facut rau …. Doamne inca 3 strugurasi !!!

Sa fiti sanatosi, mancaciosi si necolicosi!!! Sa cresteti mari si frumosi si destepti ….. si cuminti …. Dar nu foarte!!!

Felicitari MARRYAN, LOREDANAR si LAI!!!!

Ma bag sa citesc “macar” cap asta si revin!

mami de (30.06.2005) si 29+

Mergi la inceput

Asa … am schimbat si semnatura ca nu am mai actualizat-o de ceva vreme ….

Marryan …. Ce dulce e puiul mic!!!! Sa fie sanatoasa!

Andreea felicitari pt apartament inca o data! Sa va aduca noroc si bucurii! Sapt trecuta Epu mi-a spus ca e ok cu Polizu. Nu se inchide. Iti trimit un pm.

Fetelor sunt total pe dinafara pt ca nu v-am mai citit si probabil s-a epuizat subiectul, dar…. voi ati cumparat centuri?!? Eu ma gandeam sa mi-o iau pe cea de la chicco dar sincer nu stiu cat de utile sunt ….

mami de (30.06.2005) si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Felicitari Lai,multa sanatate amandurora si muuuult laptic.

Fetelor, eu ma pregatesc de un dush si apoi somnic ca maine ma duc sa ma internez. Operatia pe miercuri a ramas. De veste n-am cum sa va dau din spital, doar cand m-oi intoarce acasa, daca nu-l corup pe sotz sa intre un pic sa lase mesaj Va pup si va urez sanatate si nastere usoara celor care urmeaza. Sa ne auzim cu bine.

bujo mami de Filip si 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Fetelor, eu ma pregatesc de un dush si apoi somnic ca maine ma duc sa ma internez. Operatia pe miercuri a ramas. De veste n-am cum sa va dau din spital, doar cand m-oi intoarce acasa, daca nu-l corup pe sotz sa intre un pic sa lase mesaj Va pup si va urez sanatate si nastere usoara celor care urmeaza. Sa ne auzim cu bine.

Bujo, iti tin pumnii. Multa sanatate tie si la bebelus si recuperare rapida !!!

Lena - 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Am gasit un articol interesant despre prezentatia pelviana si cum se poate facilita intoarcerea fatului
http://nasterenaturala.com/nastere-naturala/nastere-vaginala/in-prezentatie-pelviana-se-poate-naste-natural/

Lena - 33+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Bafta Bujo!

Tinem pumnii si scoatem motatele!!!

Nastere usoara si bb sanatos!!!

mami de (30.06.2005) si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Hai bujo

poti da un sms cuiva. sunt numere de tel pe grup/.

34+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

andrea am admirat fiecare coltisor al casei noi! sa fiti fericiti in ea si so umpleti de copii sanatosi!mobila si bucataria era inclusa in pret¿ dar tapetul¿¿

31+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Dunny multumim pentru aprecieri! Bucataria si tapetul nu au intrat in pretul apartamentului, le-am ales noi.

37+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput