Strugurasi S-O 11-Bv LAI, Hai Raluca050 *103*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Andreea, felicitari pentru casuta cea noua

Marryan, sa-ti traiasca fetita.Este superba, superba

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 37+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Marryan...iar am bocit ... cat e de frumoasa.... si luminoasa si superba... Doamne da-i lumina si calauzeste-i pasii..

May.. hei sexy mamma ...

Eu ma simt execrabil... am varsat 1 data cred ca urmeaza si a 2-a oare, ma dor oasele, de abia ma misc, simt ntepaturi intr-un sold/picior de ma dispera, am fost la baie de 3 ori azi ( am mancat ieri multe fructe si cred ca stomacul e varza) , pitik misca de numa, si uneori in miscarile ei simt o presiune ca imi vine sa ma scap pe mine, si imi e un somn si o lenee.....nu stiu ce as vrea, ina cu sig vreau sa scap de starea asta...

39+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Seidana ,mai ai putin mami ...acusica ne faci si tu sa plangem de fericire in spatele monitoarelor cand o sa-ti vezi bebelina o sa uiti de toate aceste dureri si discomfort ,eu ce sa mai zic?? Abia am intrat in 34 sapt ,deci mai am de dus cateva saptamani si mi-e tot naspa,nu pot dormi ,incep sa ma umflu ,obosesc stand pe loc etc

Andreea ,ce casa frumoasa aveti sa aveti parte numai de bucurii in acea casuta minunata si numai lacrimi de fericire sa o stapaniti sanatosi

May , hot mama ce burtica frumoasa ai si ce bine arati

La mine parca nu mai creste burta ,mi se pare mititica cand fac comparatie cu alte burtici din aceeasi saptamana la voi e mai rotunjoara ,la mine parca iese inainte ,parca e tuguiata nu stiu cum sa zic

34+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Marryan...iar am bocit ... cat e de frumoasa.... si luminoasa si superba... Doamne da-i lumina si calauzeste-i pasii..

May.. hei sexy mamma ...

Eu ma simt execrabil... am varsat 1 data cred ca urmeaza si a 2-a oare, ma dor oasele, de abia ma misc, simt ntepaturi intr-un sold/picior de ma dispera, am fost la baie de 3 ori azi ( am mancat ieri multe fructe si cred ca stomacul e varza) , pitik misca de numa, si uneori in miscarile ei simt o presiune ca imi vine sa ma scap pe mine, si imi e un somn si o lenee.....nu stiu ce as vrea, ina cu sig vreau sa scap de starea asta...

cand ai greata si varsaturi, se dilata colul... eu la sarcina trecuta nu am varsat decat in travaliu.. asa ca pregateste-te! tinem pumnii1 nastere usoare si sanatate multa! :)

36+ cu Albert si mami de Andy 3 ani +

Mergi la inceput

Alayna.. nu iti fa pb cu marimea burticii... se schimba pe parcursul sarcinii , aca bb creste nu are sens sa bagi stres in tine...

Fetelor stiti cumva daca displazia de sold in istoric si faptul ca am si acu piciorul drept mobil mai greu in anumite pozitii ar avea o importanta pt nasterea naturala?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria26

Citat:
citat din mesajul lui seidana

May.. hei sexy mamma ...

cand ai greata si varsaturi, se dilata colul... eu la sarcina trecuta nu am varsat decat in travaliu.. asa ca pregateste-te! tinem pumnii1 nastere usoare si sanatate multa! :)

36+ cu Albert si mami de Andy 3 ani +

hm.. dar sper sa nu fie azi....

as mai sta putin insa starea asta ma seaca , si chiar ma laudam cat sunt de bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

MARRYAN - este superba fetita! atat de frumoasa! nu stiu daca am mai vazut nou-nascuti asa frumosi si cu trasaturi asa conturate! Seamana cu mami, mi se pare! Sa va traiasca! Este o minune!

mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)

35+ cu Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Am gasit info utile despre nastere si bebei pe site-ul Oanei Cuzino www.csid.ro.

mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)

35+ cu Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Dbunny, inteleg ca ai nascut si prima oara tot in Spania si ai avut oarecum ajutor( incomparabil cu aici cred eu, dar e posibil sa ma insel). Din pacate nu iti pot da o formula magica in acest sens. Nu pot sa-ti spun: faci asa si ai sa ai lapta pentru ca nu cunosc asa ceva si cred ca nu exista.
Tinand cont ca stomacelul bebelusului e atat de mic la nastere imi e greu sa cred ca nu era nici colostru suficient, dar, asta nu inseamna ca am dreptate... E un cumul de factori ce duce spre alaptare cu succes: incredere in tine si in copil e cea mai importanta, rabdarea, calmul, sa alungi frica, sa nu pleci cu prejudecati etc. Peste asta e si partea tehnica sa-i spunem asa care incepe de la initierea alaptarii in primele 2 ore de la nastere , apropierea fizica intre mama si copil, lasatul copilului la san continuu daca e necesar, comprese calde, lichide multe.
Se spune ca si ceaiul de chimen+anason+fenicul fac treaba buna , dar na... altii vand pastile minune...
Tot de pe blogul atat laudat de mine va las si link la aceasta postare, poate ajuta
Am sa caut si filmulete cu postarea corecta la san ca si asta e importanta

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Ma scuzati cu motatele, mie nu mi-a aparut asa cand am dat vizualizare
Pe mine iar m-au apucat arsurile
Eu trag un pui de somn, ca mi se inchid ochii..

33+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput