Strugurasi S-O 11-Bv LAI, Hai Raluca050 *103*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nane

Lena nu intri in depresie acasa. E f bine si iti gasesti de lucru, crede-ma. mai citesti, mai vezi un film, te mai vezi cu vreo prietena... trece timpul tzack pack. la mine e a doua sapt de stat acasa si nu m-am plictisit din contra.

31+

Sper si eu . Oricum o sa incerc sa fac multe chestii ca sa nu ma apuce plansul si gandurile negative.
O sa merg in parc sa fac poze. o sa ma uit la filme si o sa citesc

Lena - 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Sal fetelor
Eu sunt fara chef, parca intru in depresie..timpul trece asa incet..Abia astept sa merg vineri la control, sa il vad macar pe ecran..Ce frumos de voi, ca stiti ca mai aveti asa putin pana nasteti, ca se poate intampla din moment in moment..Va pup, intru mai tarziu sa vad ce faceti

33+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Salutare! Vin si eu cuvesti:
1.sunt la spital internata de aseara. puseu de tensiune 14 cu 10. Sfat: monitorizati- va tensiunea ca nu e de glumit.

2. Bebelusa e bine, la masuratori mai mucuta cu 1 saptamana dar nimic alarmant . nu poate fi vbde retard de crestee pt ca doplerele sunt ok si pe cordon si pe artera cerebrala medie

3.raman inca cateva zile sub observatie sa vedem daca e nevoie de tratament pt hta

4. Bebelusa are 2.400 kg +/- 300 gr. se pare ca nu va fi asa de grasuta cum am sperat eu. oricum , ma bucur ca e bine si ma rog la DD sa o faca mare si sa mi o aduca in lume la termen.

cam atat despre noi.tin pumnii fetelor care sunt la nascare

Oana 35+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

May, da, am inceput sa ma obisnuiesc. Bine, asta pana se intuneca. Sa-l fereasca sfantu pe barbata-miu sa intarzie
Totusi e destul de greu. Sunt usor rupta de realitate. Am un singur magazinas pe strada, aproape. In oras, la cumparaturi, la medic, nu ma pot deplasa decat cu barbata-miu. N-am nici bani si nici curaj acum in prag de nastere sa ma motorizez. Si n-am mai condus de 2 ani. Dar in primavara e un must. In oras era simplu ca ma urcam in taxi. Aici nici pe cal nu am cum
Mai compenseaza un pic, faptul ca avand curte, piscina, mai tot timpul avem si vizite. Unele placute, altele … nu. Dar indiferent de categoria vizitei, ma oboseste foarte tare.
Statul aici e ca o moneda, cu 2 fete. Nu stiu inca care cantareste mai greu.
Si am zile ca cea de azi in care imi vine sa-mi tai venele. Sunt un pachet de nervi si lene. Nu ma pot apuca de nimic desi am o tona de treaba. Am inca saci de haine pe care nu i-am desfacut (nu ca as putea sa le port, dar macar scap de saci). Nu mai vorbesc de vase care zac nespalate si mi-e scarba sa ma apuc de ele. De faptul ca habar n-am ce mancam diseara si nici nu ma pot mobiliza … etc

....urata stare.

mami de (30.06.2005) si 34+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Salutare! Vin si eu cuvesti:
1.sunt la spital internata de aseara. puseu de tensiune 14 cu 10. Sfat: monitorizati- va tensiunea ca nu e de glumit.

2. Bebelusa e bine, la masuratori mai mucuta cu 1 saptamana dar nimic alarmant . nu poate fi vbde retard de crestee pt ca doplerele sunt ok si pe cordon si pe artera cerebrala medie

3.raman inca cateva zile sub observatie sa vedem daca e nevoie de tratament pt hta

4. Bebelusa are 2.400 kg +/- 300 gr. se pare ca nu va fi asa de grasuta cum am sperat eu. oricum , ma bucur ca e bine si ma rog la DD sa o faca mare si sa mi o aduca in lume la termen.

cam atat despre noi.tin pumnii fetelor care sunt la nascare

Oana 35+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Oana, suntem alaturi de tine. Ai multa grija si iti urez multa sanatate.

Lena - 33+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elly_b

May, da, am inceput sa ma obisnuiesc. Bine, asta pana se intuneca. Sa-l fereasca sfantu pe barbata-miu sa intarzie
Totusi e destul de greu. Sunt usor rupta de realitate. Am un singur magazinas pe strada, aproape. In oras, la cumparaturi, la medic, nu ma pot deplasa decat cu barbata-miu. N-am nici bani si nici curaj acum in prag de nastere sa ma motorizez. Si n-am mai condus de 2 ani. Dar in primavara e un must. In oras era simplu ca ma urcam in taxi. Aici nici pe cal nu am cum
Mai compenseaza un pic, faptul ca avand curte, piscina, mai tot timpul avem si vizite. Unele placute, altele … nu. Dar indiferent de categoria vizitei, ma oboseste foarte tare.
Statul aici e ca o moneda, cu 2 fete. Nu stiu inca care cantareste mai greu.
Si am zile ca cea de azi in care imi vine sa-mi tai venele. Sunt un pachet de nervi si lene. Nu ma pot apuca de nimic desi am o tona de treaba. Am inca saci de haine pe care nu i-am desfacut (nu ca as putea sa le port, dar macar scap de saci). Nu mai vorbesc de vase care zac nespalate si mi-e scarba sa ma apuc de ele. De faptul ca habar n-am ce mancam diseara si nici nu ma pot mobiliza … etc

....urata stare.

mami de (30.06.2005) si 34+

Lasa, Elly ca toate trec. Uite la mine care ma credeam in sapt 33 si am doar 31... si parca ma tot indepartez .
Mai ai putin si o sa fie bine. Ce m-as balaci in piscina.
Lasa vasele... important este sa ai grija de tine si sa papi bine.
Si la vizite incearca sa nu te obosesti.

Lena - 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Marryan ti-am vazut papusica de fetita!!! e o scumpete si e asa grasuta!!Doamne ca nu imi vine sa cred ca a stat in burtica ta atata timp..E o minune de copil!!
Ma apuca niste emotii cand ma gandesc ca mai un pic si o sa il am si eu pe BB meu in brate!!!abia astept sa il tin in brate si sa il pup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

oanaiasi dar tu aveai pb cu tensiunea sau ti-ai luat-o asa intamplator? nasoala treaba, iti tin pumnii, sigur o sa fie totul bine.

didi, elly se pare ca azi e o zi tocmai buna pt depresii si butoi...

eu astept ora 5 sa plec la dr... mi-a trecut paranoia dar tot nelinistita sunt...

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Nu nasc....

de dimi am fost la spital si am asteptat de la 9 la 13.30.. dr a avut 2 sau 3 cezariene....

Vesti SAPT ASTA NASC... ASA A ZIS DR.... acu monitorizez contractii , insa cred ca sunt dese de la oboseala...

Bebeti mica, femurul de 37 S, capul de 40 +, nu stiu cate grame are , insa fluxul prin cordon f bun, placenta buna...
Colul moale , deschis permeabil mai bine e 2 degete, zicea ceva de membrane ( dar nu ca sunt intacte- deci se pregatesc), fire de sange pe col - deci dop ioc... si a zis ca zilele astea nasc , nu zice exact cand dar asa se vede...

Pana la ora asta Lali nici un semn... deci

HAI LALI, HAI IOANA LA MAMI IN BRATE

HAI RALUCA/ BRAVI RALUCA .....

pt cine mai doreste

acu fug sa ma intind ca ma doare spatele, si contractiile mai dese de 5 min....

39+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui didianana

Marryan ti-am vazut papusica de fetita!!! e o scumpete si e asa grasuta!!Doamne ca nu imi vine sa cred ca a stat in burtica ta atata timp..E o minune de copil!!
Ma apuca niste emotii cand ma gandesc ca mai un pic si o sa il am si eu pe BB meu in brate!!!abia astept sa il tin in brate si sa il pup!!

multumesc didi inca un picut si vine si bb2 la tine, eu deja ma gindesc la bb2

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput