Piatra Neamt, Perla Moldovei (90)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!

multumesc mult, mult pt urari!!

Sunflower, la multi ani fericiti in continuare! (noi facem 10 ani anul asta, ohaleatza.. ce de-a timp!!!)

Loredena, ma bucur sa te revad, chiar daca ai scris un pic si ai fugit repede. Spor si bafta la scoala copiilor (si voua, parintilor)!! Cu ce actiuni te mai indeletnicesti? Cum merge treaba la tine?

Povestiti-ne mai multe de scolareii boboci. Cum se inteleg cu doamnele, cu temele, cu trezitul dimineata?

Eu sunt mucosa si tusitoare (m-a virusat feciorul) si cu chef mare de stat degeaba ... Spor la treburi azi si o zi frumoasa!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Sunflower, la multi ani fericiti !
Carmen frumoase pozele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza!
Dau o cafea pe ziua de azi!
Ma intereseaza si pe mine parerile voastre despre scoala, trebuie sa cantaresc bine unde il dau pe Stefan. Stiti ce numar are scoala din Darmanesti cea de pe Carpati? Parca asa se cheama strada aceea paralela cu strada care duce spre Targu Neamt.
Recunosc ca habar n-am cum se cheama strazile din Piatra. Stau de ceva vreme aici si tot nu m-am obisnuit de tot. In afara de strazile unde am stat si unde stau nu prea le cunosc.

Carmen, foarte frumoase pozele voastre. Imi place cum se catara Stefi. Duminica este concurs si la noi, cred ca in parc daca am retinut eu bine locatia, s-a construit un panoua nou special pentru concurs. Cred ca am sa ma duc si eu cu Stefan sa cascam gura pe acolo

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Cristina, cred ca e vorba de sc. 8 (fosta 28). Soacra mea e profa acolo. Daca imi amintesc corect, Paul al Danei a fost acolo la I-IV (sau cel putin in cl I stiu ca acolo l-a dat). Daca te intereseaza mai multe, iti zic ce stiu si eu. Unde ziceai ca e concursul, unde au pus panou? in parcul din centru, de langa Teatru?

Vroiam sa va intreb ce activitati extra mai au copii vostri? Sambata se deschide Palatul copiilor. Merge vreun pusti de-al vostru acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Ellinia - si Razvan va merge la scoala la anul, in clasa 0( nu mai comentez aici...).Eu cred ca-l inscriu la nr.3 .
Laura - nu am stiut ca se deschide Palatul Copiilor.Razva ce face in momentul de fata, face la gradinita, engleza,dans modern si teatru,in particular nimic.Anul trecut am vrut sa-l inscriu la pictura la Palatul Copiilor si nu l-au primt ca era prea mic, dar oricum nu se potrivea programul lui cu cel de acolo...m-ar interesa si pe mine,dar ma gandesc sa nu-l bombardez nici cu prea multe, nu stiu...

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Laura, da in centru, in parc, duminica e concursul, inca nu stiu la ce ora. Da, da, acum imi aduc aminte ca am vorbit o data cu Dana despre scoala aia, intr-adevar Paul a fost acolo. As vrea sa ma duc sa vad ce invatatori iau clasa I de la anul.
Apopos de ce a spus Alexa, cu clasa o, stie cineva cum va fi? Cum se va proceda in cazul copiilor care au deja 7 ani? Am intrebat eu dupa ce s-a votat legea dar nu a stiut nimeni sa-mi raspunda. Poate acum sunt mintile mai luminate si stiu ce si cum.
Nici nu stiu exact unde ar trebui sa ma interesez, cine e cel mai in masura sa-mi spuna. Oare la inspectorat? Sau vreun invatator care termina acum clasa a patra?
Sunt in ceata totala....

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Cristina, ai nostri vor merge in cl 1. Fac pregatitoarea acum la gradintia si merg direct in cl 1 cum era pana s-a dat legea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Da, asa este,cei care vor avea 7 ani, la anul merg in clasa I si fac grupa pregatitoare acum la gradi( Razvan are 4 copii in clasa care au implinit deja 6 ani si lucreaza cu ei separat) ceilalti fac grupa pregatitoare la scoala,clasa 0 .Invatatorii pt clasa 0 va trebui sa aiba dubla specializare - educator-invatator si vor face 5 ani clasa 0- clasa IV-a .Dar ce este super e ca , normal clasa 0 face parte din invatamant,si ca orice clasa trebuie sa aiba niste manuale de pe care sa lucreze...ei bine pt clasa 0 nu sunt manuale...dar clasele se fac ( ca la noi... )...sau poate pana la anul vor scoate si ei manuale

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Allexa, nu stiu daca au neaparat nevoie de manuale. Vor face programa care este acum la grupa pregatitoare, folosind tot felul de materiale 'ajutatoare'. Si acum educatoarele folosesc caiete auxiliare, tot felul de fise si planse. Adica eu asa am inteles, ca nu vor face in clasa 0 ce se face acum in cl 1 ca sa aiba nevoie de abecedar si manual de matematica.

Mergi la inceput

Indraznesc sa va supun atentiei acest subiect: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167176
E vorba de baietelul de la Tarcau pe care l-am ajutat anul trecut. Banutii ii strang eu. Nu vreau sa va simtiti obligate, dar dupa cum stiti, fiecare banut, cat de putin, conteaza. Pic cu pic se face marea

Mergi la inceput