La France (2)
Raspunsuri - Pagina 38
allisi spune:
salutarile mele .MARAMURES PLAI CU FLORI MAI DORULET MAI....Asta e pt.OLIM poate ne trece din dorul de casa..Am inteles ca vine un bebic pe cand.?sanatate maxima iti doresc.Marox fiica mea de 14 ANI deocamdata e in tara cu bunica,nu puteam s_o aduc aici daca e asa situatia fara acte eu consider ca e mai complicat,doar pitica de 2 ani e cu noi.E CUMPLIT DE GREU dar ce sa facem viata astea ne_a cam invatat cel putin pe noi sa rabdam .numai bine
olim spune:
alisili, Sofia trebuie sa vina pe 22 februarie, acumd epinde de ea si de DD cand hotareste ceasul.
esti chiar din Baia Mare de loc, sper sa nu te deranjeze intrebarea mea, e din curiozitate, stiu ca sunt din MM mai ales pe zona Parisului.
cred ca iti este ff greu fara fetita cea mare cu voi, dar cateodata mai trebuie si sacrificii, iar daca faci 2-3 luni concediu in tara, mai compenseaza cumva situatia
va pe toate si va asteptam cu vesti!
chatonel spune:
mna seara :)
venii sa va ridic umpic, ca erati prea jos in pagina.
Ce faceti miine in weekendu asta lung? noi plecam la ocean (iar)
olim spune:
salutare tuturor
chatonel, multumim de ridicare, din pacatele fetele intra tot mai putin pe aici
noi speram sa avem un wek lung si frumos, adica linistit si fara multa tuse, parca am 2 magari in casa, cand termina unul incepe altul,sper sa fie vreme buna maine sa fac un vide grenier si cred ca sambata la fel, suntem in cautare de haine roz, duminica avem doua vizionari de case, nu prea gasim sa ne convina nimic, si in rest odihna, ca am avut 2 saptamani obositoare, mai ales pentru Alex.
cam atat de la noi, distractie frumoasa tuturor, oriunde v-ati afla!
pupici
gabyv spune:
Buna
Eu cu greu mi-am revenit din tuse & altele...
Olim, te-am sunat miercuri parca, dar nu ai raspuns. E prea tare ca va duceti la vide-grenier, la noi e o ceata de nu vezi la 2m.
Am facut si niste praji astazi
Un weekend frumos