La France (2)
Raspunsuri - Pagina 28
Marox spune:
Gabyv, m-am uitat pe site si mi se pare atractiv "foire"-ul, mai ales daca o sa fie vreme buna, cum se anunta. Si nu foarte departe de casa. Asa ca...venim si noi!!! Voi cind mergeti, dimineata, dupa-masa? Noi o sa ajungem dupa-masa, pe la 1-2 si nu stiu daca o sa stam pina la sfirsit, depinde cum o sa ne simtim.
Olim, cum a fost la ecografie? Sper ca e totul OK.
Delphin, bafta lui Séb pt meci!
olim spune:
marox, multumesc de intrebare
la eco relativ bine, Sofia e bine cat a reusit doctorita sa vada in 1.15h , se pare ca e asezata transversal, de unde si suturile pe care le primesc regulat in ficat.Azi insa nu s-a lasat vazuta la eco foarte bine
doar placenta este foarte joasa, trebuie sa am grija la efort si contractii!
alex tot ii spunea doctoritei sa se uite bine, ca el vede un Andrei acolo!
va pe toate, ma duc la culcare, ca maine am zi lunga, banca, pole emploi, acumulez niste nervi sigur!
gabyv spune:
Pai, Olim, stai si tu mai calma
Marox, nu am hotarat inca la ce ora, data trecuta am fost in jur de 16 si am vazut dansurile si presa de mere (de la care copii se serveau cu suc) ah, si purcelul, care aparent era viu dimineata si acum era pe tava si cu mar in gura
Sotul meu are ceva treaba in we. asa ca astept sa vad cum se aranjeaza cu timpul.
Raluk31 spune:
Buna,gagici!
Chatonel,ai fata nascuta in aceeasi zi cu cea mare a mea,numai ca Anais e din 2008
La noi we a trecut ca fulgerul,ca asa se intampla cand e si papa acasa. Slabut la brocanta,in schimb multe iesiri in natura. Si ,pe langa, lupta cu virusii care continua! Acum sunt amandoua bolnave, dar macar nu trebuie sa ia antibiotic.
Sa aveti o saptamana buna!
olim spune:
salutare tuturor
raluk, sanatate multa va dorim
la noi wek a fost lung, am fost pana la Beauvais sa ducem o prietena la aeroport, am plecat ieri la 12 si ne-am intors dimineata la 2, am prins niste buchoane pe langa Paris
Am avut alt program acest wekend, dar mama ei a avut un accident la locul de munca, si a plecat urgent acasa.Eu azi am stat toata ziua in pat, Sofia tot transversal sta, deja ma deranjeaza fff tare, nu stiu ce sa fac sa se aseze normal.
Maine program administrativ, pe la banci, primarie, etc
o zi frumoasa tuturor va dorim!
fetelor, cum a fost la foire?
Marox spune:
Mi s-a parut un foire foarte reusit. Gabyv, voi ati ajuns pina la urma? Noi am reusit sa vedem si intrecerea cavalerilor, mai misto decit ma asteptam! Copiii au fost incintati - Julia a fost machiata, a facut caligrafie (si-a scris numele cu pana), Alex a tras cu arcul. In plus, era si o minune de zi de toamna...ne ajuta sa suportam mai usor ploaia ce va veni.
Raluk, sanatate fetitelor!
Sudistelor, Delphin si Chatonel, cum ati petrecut?
Olim, mie doctorul mi-a zis sa merg pe jos ca sa-si schimbe Alex pozitia. Cum te asteapta cozi administrative miine iti doresc...bon courage!
gabyv spune:
Marox am ajuns si noi, in jur de 3, am vazut atacul fortaretei, dar nu am mai fost la turnir, ca am uitat sa ne luam bilete de cum am ajuns...oricum l-am vazut anul trecut. Am macat castane, am baut suc de mere de la storcator si vin fiert. Ah si praji de la boulangerie, unde era painea ce mare de 2,5 m. si pomme d'amour
Mi-am luat si un colier medieval ... Si am prins si dansul medieval si am plecat cand se pregateau sa treaca prin oras in costume. (da stiu suntem copilarosi )
Azi am avut ghinion si mi-am varsat pe blugi cana de cafea cand eram in drum spre servici a zis al meu ca nu e buna asa multa cafea de dimineata...bine eram si in intarziere am ajuns 30 min mai tarziu(iar eu stau la 10 min de birou- noroc ca in pauza de masa ma duc acasa)
Olim, succes maine
olim spune:
salutare tuturor
fetelor, va doresc o zi excelenta tuturor
marox, multumesc de sfat, am sa incerc, poate se muta Sofia la loc.
ma bucur ca ati petrecut o duminica excelenta, intr-adevar ca a fost o duminica frumoasa de toamna!
gaby, castaneanu asta parca nu am mancat asa multe, daca le-am mancat gratis.Aici la noi, sunt castanii pe toate drumurile si am fost la adunatGratis, parca nu is asa bune ca pe bani!
vin sa va mai intreb ceva pe cele care aveti proprietate personala aici, cat platiti taxe foncier si taxe habitacion?
va petoate!
ca pe noi ne bate gandul la un teren de vreo 1000 de m intr-o localitate de mai putin de 3000 de oameni, dar mi se par mari taxele , in jur de 1200 de euro fiecare.Pentru o localitate asa mica, nu e destul de mult?
Marox spune:
Gabyv, o sa rizi, dar am vazut un cuplu la atacul cetatii si mi-am inchipuit ca ati putea fi voi: o fata bruneta, foarte draguta si prietenul/sotul, saten, cu parul scurt si buclat.