La France (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

Da ai dreptate despre filiera exact asa gandeam si eu pacat ca putea sa fie ceva frumos

Si noi avem amici de alte nationalitati englezi algerieni italieni ne simtim bine cu totii dar daca veniti pe cote d azur sa ma anuntati am loc de musafiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luxe spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinuk@

Puteti sa ma lamuriti si pe mine ce nu e bun la ghiozdanele din magazinele din itala si franta? Nu de alta da incepem si noi scoala si nu ash vrea sa fac erori in a alege ghiozdanul

Cristinuk....nu au nimic,sunt bune! Doar ca ce am vazut eu nu au fost pe gustul meu,atata tot !!!!
Ohhhh...si eu ma preumblam o perioada pe filiera.....dar prea putini oameni seriosi pe acolo....ma minunam ce puteau scrie...:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Cristinuk, multumesc, anunt cand vin in zona

Daca tot veni vorba sapt viit sunt in St Malo in caz de sta cineva in zona si e amator de intalnire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

si eu am cont la filiera, dar ce raspunsuri se primesc la subiecte destul de serioase mai citesc cand imi aduc aminte de ei, dar nu am scris decat odata cred.
la noi e vreme buna maine, asa spune cei de la TF1, desi nu am incredere deloc in ei.
sa stiti ca aici romanii is mult mai solitari si life decat in alte tari.In Spania sunt comunitati mari de romani care se aduna, mai ales duminica.Aici avem si ni niste cunoastinte pe la Saint Brieuc cu care ne auzim si vizitam, mai rar acum ca distanta e mare.Aici nu am intalnit romani, poate la Nantes.
Aveam nr lui Sibyle dar l-am pierdut, stam destul de apropae si i-am tot trimis pm, dar vad ca nu mai intra de ceva timp pe DC.

Gaby, poate va facem o vizita la Saint Malo,e vorba de we viitor, nu?asta daca ma simt ok, nu proimitem, dar incercam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

odata, demult, era mai multa animatie pe topicul frantei

apoi s-a sticat sandramaua, nu mai stiu dc parca au fost niste scandaluri cu moderatorii care taiau si spinzurau si o parte din fete ne-am mutat pe un alt forum... unde si acolo a iesit cu cearta dupa vreo 2-3 ani, de data asta pt ca nu erau moderatori s-a paruit toata lumea

io am revenit pt ca am ramas gravi si am intrat in grupul de ghiocei 2009... iar de atunci activez cu spor la ghiocei si aici mai arunc un oki cind si cind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

poi no hai sa l resuscitam cumva

Mergi la inceput

aha, un bouche a bouche poate ca ii trebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

nu conteaza metodele, important e sa il reactivam
chatonel, vreau soarela noi e gata de ploaie, iar eu am spalat 2 ture de haine albe azi noapteMusai sa imi cumpar o seche linge, ca tot adun de pe sarma si iar intind, de vreo 4 ori pe zi!Poate imi dati o idee, am avut anu trecut cand stateam in chirie una FAR, dar consuma enorm de mult.Acum e mai usor,dar la iarna nu stiu ce ma fac cu hainele, ca se aduna multe, mai ales ca Marius se schimba si de 2 ori pe zi complet in zilele cand are vizite la ferme.
fac nopti albe mai ales in ultima saptamana, deja ma apuca cu groaza pana nasc.asa am patit si cu alex cu insomniile
is pe zona, ma duc sa caut ceva prin frigider sa vad ce fac azi mancareieri am facut din retetele sylviei, poate mai trece si ea prin zona.Inca nus tiu daca al meu ajunge acasa la pranz, daca nu io papa cu Alex peste

gaby, am notat nr de telefon

Mergi la inceput

olim, n-are baba ca ti-ar da... si aici ploua, dar e bine, dupa cita caldura am bagat ieri.

am fost aseara la filmul lui almodovar care este pe marile ecrane de ieri, vi-l recomand : "piel que habito"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Si la noi se pregateste de ploaie.
Pai, chiar, sa reanimam subiectul!! De ce v-ati certat? Ca doar nu aveati mare lucru de impartit...
Chatonel si al meu ma bate la cap sa mergem odata la filmul ala, desi mi se pare cam bizar cand vad clipul de pub. Oricum noi suntem mari amatori de film, avem pass Ugc si vedem cam tot.
Ultima data am vazut Green lantern, pt amatorii filmelor cu super-eroi e ok. Daca preferati comedie romantica, Bad Teacher nu e f rau...

Mergi la inceput