La France (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Delphin, de unde imprimi de pe net?

Ma gandeam si eu sa incep cu silabele si eventual cu cuvinte simple, insa as vrea sa pot urma cam aceiasi metoda ca la scoala, sa n-o zapacesc. Plus ca n-au scris tot alfabetul in cursiv, insa cerinte sunt, si asta ma incurca un pic. Am sa mai recitesc acasa cu atentie ce ati scris, sa-mi fac o idee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Ica ,uite :

http://cic-stgilles-ia85.ac-nantes.fr/spip.php?rubrique121
http://www.ladictee.fr/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

delphin, trebuie sa ai cont la ei sau poti sa descarci si fara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

delphin, multumesc!

Multumesc tuturor, am cautat pe google dupa ce ati zis voi ca ati mai lucrat cu copii si am mai gasit cate ceva, am sa ma uit mai cu atentie serile astea.

Mergi la inceput

Olim, poti sa descarci fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

merci de idei de carti, uite ca nu ma gandisem la Tchoupi, avem si noi o gramada, le lasasem intr-un colt ca erau de "bébé" da' uite acus le scot la lumina.

Despre diferentele la citit intre copiii din clasa ma gandesc ca e normal, e si diferenta de varsta, aproape un an ! la alex in clasa cel mai mare e nascut in ianuarie 2005 si cel mai mic pe 28 decembrie 2005. La varsta asta un an pare enorm

_
vacante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

salutare fetelor! am revenit din vacanta, am reinceput serviciul cu greu azi, adik imi venea sa fug inapoi acasa cind am dat okii cu colegii

delphin, nu ne-ai zis cum v-a placut canada si ce decizii luarati?

acusor, cum faci cu copiii, vin cu tine aci sau ii lasi lui tati pe timpul anului scolar?

aurelia, aici nu sint locuri la maternelle, de-asta stau cu sufletul la gura... poate-poate se gaseste unul si pentru printesa mea.

Mergi la inceput

m-ati ingrozit cu metoda asta de citire pe cuvinte si nu pe litere... daca o invat io pe fie-mea sa citeasca (pe litere) o sa fie perturbata apoi de metodele astea neortodoxe???

Mergi la inceput

Chato!

canada, fuse si se duse! Ne-a placut, plecam in vara lui 2014. Mai e pana atunci Cum i-a placut la puiutza in Romanika?

Invata tu fata linistita sa citeasca, nu va fii perturbata, caci nu cred ca un invatator intreg la minte ar spune ca nu e bine!

Mergi la inceput

pup iu, delphinas... sa stii ca vaca sta la loc de cinste, e inlocuitorul mielutului la nani

daca v-ati hotarit la plecarea in canada, atunci sa fie cu noroc, sper sa va placa cu adevarat... si sa gasiti ce cautati.

pisicuta mea a mers la gradi in ro, o saptamina, si ce i-a mai placut :)) dupa cum se vede, eu o pregatesc intensiv pentru intrarea la scoala, sa vedem daca am facut efortul degeaba ... sper sa nu.

Mergi la inceput