GRADINITA DISNEY BABY HOUSE A DISTRUS UN COPIL
Raspunsuri - Pagina 8
eumada spune:
Roxy ancheta va stabili e in curs.Cert este ca nu au sunat imediat salvarea ci au incercat sa musamalizeze......
Pe parcurs la primul termen vom fla mai multe.....
Ura din mine creste din zi in zi....
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
pitzinuca spune:
madalina.
lasa ura deoparte. nu e buna pentru nimeni. te vei uriti interior, vei suferi, cei din jurul tau vor suferi si ei odata cu tine...
da-o-n ma-sa de ura! lasa justitia / avocatul vostru care zici ca e foarte bun, sa isi faca treaba.
apreciaza lucrurile bune din viata ta, bucura-te de fetita ta, incearca sa fii vesela si pozitiva pentru ea. stii ca pentru ea esti o carte deschisa, nu?
ia indeparteaza-te tu putin de lucrurile rele si apleaca-te spre ai tai.
daca lasi ura sa te stapaneasca, te vei pierde si pe tine si pe cei din jurul tau. ura nu iti foloseste. ura nu trebuie alimentata.
poti eventual sa te duci la cateva sedinte de terapie sa te descarci.
sanatate, refacere rapida, si stii, avea un prieten al meu o vorba cand dadea noroc: ”sanatate mentala, ca-i mai buna decat toate!”
_
mami de andi si ilinca
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
OanaRusu spune:
Putere Mada si lasa intr-adevar ura deoparte.
Stiu ca e greu - cand am avut accidentul de masina ma umplea disperarea de fiecare data cat mergeam la infatisari la proces, sau discutam cu politistul sau cu avocatul. Pentru ca durerea fizica (prezenta) imi amintea prin ce am trecut.
Cand l-am intalnit prima data pe cel care a intrat in mine m-a durut fizic tot corpul si mi-a venit sa vomit.
E reactia psihosomatica, asta e, suntem carne si sange si asa reactionam.
A doua oara mi-a fost iar rau - si asa mai departe dar a scazut intensitatea.
Si de fiecare data ma gandeam - chiar daca eram chinuita - ca multumesc la Dumnezeu ca e asa, eu victima, pentru ca mi se pare insuportabila crucea sa fi provocat eu atata suferinta la altcineva.
Pana la final am reusit sa iert - si mi-a facut grozav de bine, a fost o lupta cu mine si cu instinctele mele.
Poate ti-e mai usor sa gandesti asa: "Sa-mi ajute Dumnezeu sa nu provoc asa chinuri la nimeni niciodata"
Incearca - in clipa in care ai sa simti ca nu mai mergi in jos, e cel mai important pas, de acolo va fi usor sa-ti gasesti linistea - treptat - si pacea.
Un pupic dulce la leoaica ta - sa aveti un sfarsit de saptamana cat mai bun.
G_I_O spune:
Mada nu-mi vine sa cred ca au stat asa mult si nu au anuntat pe nimeni. Totul pt a musamaliza intamplaREA. cine stie daca vei afla vreodata ce s-a intamplat acolo.....poate doar Eva iti va spune mai tarziu.
Cmoncentreaza-te asupra micutei. Mai mult rau iti faci tie daca te mai gandesti la ei.
frumoasa mica.
eumada spune:
Gio e foarte greu...si cel mai mult ma enerveaza nesimtirea acelor ...nu stiu..oameni,persoane....
Referitor la ocupatii problema e ca acu` ma apuc de mutat vreo doi pereti,mobila noua Evei,de treaba nu gluma....nu as vrea sa fac saltea pe comanda mi se pa bani aruncati inutil....sincer.Mai bine ii iau masina cu telecomanda..ii plac la nebunie,in prc se urca in cate una si nu se mai da jos,asa ca musai s-o plimb...mai bine ii iau eu una...ocupatii am,avocatu` meu face niste pasi uriasi dar...eu sunt o fire vulcanica si vreau sa ma descarc cumva...rade de mine si-mi zice ca noroc ca eu tac si el vorbeste,ba ma mai si urecheste cateodata cand ma turez.
va pup pe toate,tre` sa fac curat...
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
eumada spune:
Neata..
Nu v-am zis ca ieri am fost la estetician si la orl..
Din pacate vestile nu sunt foarte bune.Conductul auditiv e in continuare afectat DESTUL DE AIUREA SEMN CA ACEA CANTITATE DE CAFEA DIN IBRICUL ROXANEI ERA FOARTE FOARTE FIERBINTE,timpanul mcar nu mai e inflamat..doar atat.
lA ESTETICIAN.....DIN PACATE DESI UNII DOCTORI MI-AU SPUS CA NU VOR RAMANE URME..va ramane intr-un an cu diferente de culoare intre un obraz si altul... si poate in doi trei ani se va uniformiza.....luni ma ocup de acte...fir-ar sa fie ca mi s-a pus pata si mai urat.
Ar trebui sa multumesc ca nenorocitii aia nu mi-au orbit-o probabil....
o zi buna ma duc sa refac proiectul pe alte dimensiuni ...
Madalina si Eva-Maria
roli25 spune:
Dumnezeu sa te tina puternica sa le vii de hac nenorocitilor!
Citesc in fiecare zi topicul sa vad cum evolueaza micuta ta si mi se rupe sufletul.
Cum sa nu fii plina de ura? Nu ai cum sa fii altfel. Eu una mi-as dori sa-i torn aleia in cap acelasi ibric clocotit, sa treaca prin ce trece Eva
Daca dr. spune ca peste cativa ani se va rezolva e minunat, sa nu ramana cu semne pe viata, Doamne fereste!
Putere si sanatate va doresc la amnadoua!
eumada spune:
Roli stai linistita ca oricum e vatamare corporala grava....se vor depasi numarul fatidic de zile,din pacate pentru micuta mea....
Las` ca cine ade la urma rade mai bine.Si ura asta salbatica ma motiveaza sa lupt....daca nu era ura poate ,poate dar asa.....
Madalina si Eva-Maria
Alizee spune:
Mada, multa putere iti doresc, iar puiul tau sa se recupereze total.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Bebe Beca spune:
Mada, imi pare tare rau ca treceti prin asa ceva. Multa sanatate fetitei!
In ceea ce priveste regulamentul, eu, din punctul 5 al acestuia inteleg ca, daca doresc sa spun imbecil vecinului meu de bloc, bucataresei, educatorului, ingrijitorului x, etc, o pot face. In schimb, nu pot sa ii spun la fel unui user al forumului. Asa ca nu vad unde s-a incalcat regulamentul...