GRADINITA DISNEY BABY HOUSE A DISTRUS UN COPIL

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Buna dimineata....
Hop si eu...sunt din ce in ce mai aglomerata la job,iar Eva are din nou nopti agitate.....

Am optat in final pentru ALHYDRAN GEL-CREMA...se pare ca e singurul care i-a priit....si binisor...acum se da singura,sa fie din nou frumoasa.Din pacate cicatricele de pe ureche si umar sunt foarte urate....si langa nas,unde i-au spart flictenele acele demne reprezentante ale celor care se presupune ca ar trebui sa aiba grija de copilasii incredintati.
Mi se rupe inima cand Eva povesteste ca e "alsha pe obazol"si se da cu crema singura..[brutal].
Din fericire vestile referitoare la proces sunt foarte bune,doar ca acea institutie desfiguratoare de copii refuza sa puna la dispozitie anumite acte....ghinionul lor,obstructioneaza justitia....
Acum va las momentan am treburi casnice(odata pe saptamana fac si eu cate ceva prin casa.)...si deseara mergem la o petrecere...si aseara am fost..am chefuit pana la patru dimi...

va pupam.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

mada,

Eu scrisesem mai demult despre o fetita arsa mai rau decat Eva ta, cu un ibric cu apa fierbinte.

Fetita aceasta foloseste Cimeosil Gel, din pacate, f. f. scump.

Uite aici pretul: http://www.cimeosil.ro/comanda

Tuburi de 14 grame foloseste fetita, dar se termina f. repede.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Selene voi intreba dermatologul si despre asta.Nu mi se pare scump,Alhidranul Evcei costa 230 ron 100 ml
daca e bun si izbutesc sa gasesc mostre...ca apoi sa-l cumpar....nu e o problema.Multumesc.
Din ce am citit acum vad ca e pentru cicatrici...deocamdata Eva nu e vindecata..cand va fi voi incerca sa ameliorez cu asta...sa vad ce zice si dermatologul.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Selene voi intreba dermatologul si despre asta.Nu mi se pare scump,Alhidranul Evcei costa 230 ron 100 ml
daca e bun si izbutesc sa gasesc mostre...ca apoi sa-l cumpar....nu e o problema.Multumesc.
Din ce am citit acum vad ca e pentru cicatrici...deocamdata Eva nu e vindecata..cand va fi voi incerca sa ameliorez cu asta...sa vad ce zice si dermatologul.

Madalina si Eva-Maria

Daca ai vedea pozele cu fetita respectiva, of, Doamne, manuta ei e parca marcata de cratere... Am vazut biletul de intrare/iesire din spital, e trecuta varsta de 1 an si 9 luni... Asa s-a ars si ea, pe fatza/gat/brat...

Acum fetita nu mai stiu exact cati anisori are, parca 3, era vorba sa deschida mama ei caz umanitar aici, pe DC, nu stiu de ce nu a mai facut-o...

Mama ei s-a angajat ca taximetrista, 24 de ore cu 24, ca sa faca rost de bani, e f. f. slaba, din cauza stresului...

http://razedesperanta.wordpress.com/" target="_blank">Blogul meu - de la noi, pentru ei!

http://bazar.desprecopii.com/index.asp" target="_blank">Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Sa contactezi site-ul, Mada, si sa le spui exact ce s-a intamplat si gradul de gravitate al arsurilor, poate ei te pot sfatui...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelyaD spune:

ti e frica sa ti mai duci copilul la gradinita,copilul meu are 2 ani si ma gandesc cu groaza cand va trebui sa l duc la gradinitaca nu voi puyea sa vad tot ce face si cum e tratat de educatoare

Mergi la inceput

Buna dimineata.....
Doasarul a ajuns la parchet...a ajuns mult mai devreme dar erau cateva elemente care trebuiau clarificate si treaba trebuie facuta bine,cu simt de raspundere.

In alta ordine de idei,Eva s-a obisnuit cu ideea ca nu va merge la gradinita ca are buba.Asa frumos explica ea"nu melgem anu` asta ca am buba inca...daca tlece melgem ,da` nu la gadinta,ci la joaca..acolo e joaca pelmanena,nu-i asa mami?"

Am inceput partea de desensibilizare a terapiei...vineri,adica ieri a fost a doua oara(prima a fost la fast track kids)cand am intrat intr-o gradinita obisnuita....spre surprinderea mea a urcat scarile cu spor,cu m mine de mana,am intrat in vestiare,intr-o sala de clasa...unde erau copii si o educatoare....la incput i s-au umplut ochii de lacrimi,dar i-am spus ca nimeni nu-i face nimic,sunt copii care se joaca,dorm,mananca...apoi s-a desprins de mana mea si a bantuit pe acolo,a vorbit cu educatoarea,cu copiii si a zis sa mai venim'daca mama pleca la fevici,vin aici si ascept pe pat"...am ramas surprinsa....
I-a spus educatoarei povestea,dar a incheiat cu"nu mi-e flica,aici tu nu bei cafea pe scaunel".Saraca femeie nu stia ce sa spuna.Dar am trecut peste,i-am spus ca nu i se intampla nimic,ca e in siguranta,insa nu am putut sa nu ma gandesc ca i-am mai spus odata asa si am mintit-o.Eu am avut sincera sa fiu o strangere de inima si o senzatie de greata cand am intrat acolo,am avut senzatia aia de frison si rau....dar ea s-a comportat admirabil....e mai desteapta ca mine si extrem de intelegatoare si rationala...intr-o anume limita,desigur.

Sa vedem acum,inainte de anul viitor nu va merge,dar se pare ca sfaturile psihologului au efect.Mare.

Problema e la mine de fapt.Ma gandesc ca niciodata nu voi mai avea incredere in sistemul de invatamant ca sa zic asa,mi-e frica sa nu i se intample ceva,mi-e teama ca va suferi,ca nu va fi in siguranta...nu am crezut ca or sa mi-o bage in spital niste incompetenti nenorociti cu prtetentii de educatori si gradinite particulare,nu am incredere nici in stat sau altii...pur si simplu simt ca as innebuni daca ar mai pati ceva,chiar si o vanataie.....daca ii spun iarasi ca mama nu minte si sa aiba incredere in mine si iar pateste ceva?

Madalina si Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

ce mai face Eva?
cum merge tratamentul?
Un pupic virtual de la noi, de la Mures

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=14" target="_blank">Vara 2011 oa1 & oa2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbea spune:

Sanatate !!! Off !!! E ingrozitor tot ce se petrece !!! Ar trebui sa facem o lista neagra cu gradinitele in care sa nu ne mai ducem copiii...Si eu regret ca mi-am dus copilul la o gradinita particulara si nu mi-au semnalat problemele de sanatate pe care doamnele d ela o gradinita de stat mi le-au expus in toamna acesta....! Si plateam de 10 ori mai mult!!!!!!!!!!! Nu e corect! Rolul educatorului este infinit de important!www.stickero.roStickere decorative pentru pereti /camera copilului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vera52 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Buna dimineata.....
Doasarul a ajuns la parchet...a ajuns mult mai devreme dar erau cateva elemente care trebuiau clarificate si treaba trebuie facuta bine,cu simt de raspundere.

In alta ordine de idei,Eva s-a obisnuit cu ideea ca nu va merge la gradinita ca are buba.Asa frumos explica ea"nu melgem anu` asta ca am buba inca...daca tlece melgem ,da` nu la gadinta,ci la joaca..acolo e joaca pelmanena,nu-i asa mami?"

Am inceput partea de desensibilizare a terapiei...vineri,adica ieri a fost a doua oara(prima a fost la fast track kids)cand am intrat intr-o gradinita obisnuita....spre surprinderea mea a urcat scarile cu spor,cu m mine de mana,am intrat in vestiare,intr-o sala de clasa...unde erau copii si o educatoare....la incput i s-au umplut ochii de lacrimi,dar i-am spus ca nimeni nu-i face nimic,sunt copii care se joaca,dorm,mananca...apoi s-a desprins de mana mea si a bantuit pe acolo,a vorbit cu educatoarea,cu copiii si a zis sa mai venim'daca mama pleca la fevici,vin aici si ascept pe pat"...am ramas surprinsa....
I-a spus educatoarei povestea,dar a incheiat cu"nu mi-e flica,aici tu nu bei cafea pe scaunel".Saraca femeie nu stia ce sa spuna.Dar am trecut peste,i-am spus ca nu i se intampla nimic,ca e in siguranta,insa nu am putut sa nu ma gandesc ca i-am mai spus odata asa si am mintit-o.Eu am avut sincera sa fiu o strangere de inima si o senzatie de greata cand am intrat acolo,am avut senzatia aia de frison si rau....dar ea s-a comportat admirabil....e mai desteapta ca mine si extrem de intelegatoare si rationala...intr-o anume limita,desigur.

Sa vedem acum,inainte de anul viitor nu va merge,dar se pare ca sfaturile psihologului au efect.Mare.

Problema e la mine de fapt.Ma gandesc ca niciodata nu voi mai avea incredere in sistemul de invatamant ca sa zic asa,mi-e frica sa nu i se intample ceva,mi-e teama ca va suferi,ca nu va fi in siguranta...nu am crezut ca or sa mi-o bage in spital niste incompetenti nenorociti cu prtetentii de educatori si gradinite particulare,nu am incredere nici in stat sau altii...pur si simplu simt ca as innebuni daca ar mai pati ceva,chiar si o vanataie.....daca ii spun iarasi ca mama nu minte si sa aiba incredere in mine si iar pateste ceva?

Madalina si Eva-Maria

Nu e normal ce se intampla. in astfel de locuri, oamenii trebuie alesi cu mare grija. Sanatate si toate cele bune.

Mergi la inceput