GRADINITA DISNEY BABY HOUSE A DISTRUS UN COPIL

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Mada, te rog sa-mi spui daca ai nevoie de ceva pt Eva. Pupam. Si nu e nevoie sa.mi multumesti.

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Multumesc JdD.

Deocamdata Eva nu a facut alergie la Alhydran.E rezistenta si nu a facut alerie la nimic niciodata.
Cu bona se intelege bine,nu stiu daca v-am povestit ceva,e o femeie de 55-56 de ani,de etnie rroma,care m-a crescut si pe mine acu 33 de ani.De fapt 34 de ani.Ea asta a facut toata viata,a crescut copii plus cinci ai ei...si Eva o iubeste.Trei zile am lasat-o pana acum cu ea si de fiecare data pe Eva am gasit-o fericita,cu gura pana la urechi...si-a gasit o noua victima..o pune s-o dea huta huta,ii face mofturi si femeia aia i le face pe toate....citesc,spun poezii,numara,acum i-am luat jocuri de asociere....au ocupatie.Si mai afce si curat....
Sunt foarte multumita,o sa vedem daca rezista la copchilul atomic de Eva.Imi zice ca e tare cuminte,ascultatoare si nu plange decat putin dupa mine,apoi gata.Chit ca repeta in 10 in 10 minute "vine mama lepede",nu plange ci se joaca si asteapta sa vin.Imi face lista cu ce sa-i aduc si spune"vine mama si cumpalam ...bomboana,ciocolata,suc,calte,culoli,palstilina,melgem la calusel si la masinuta.."..ei de-ale ei..ca daca m--as potrivi non stop la doleantele ei....portofelul mi s-ar goli rapid rapid..incerc sa fac o balanta,sa-i aduc ceva frumos de fiecare data dar sa nu intrec masura.

Luni incep serviciul...sa vedem cum va fi.Insa am incredere in femeia asta,e de o cinste si o harnicie cum putini sunt capabili.

Mai am de povestit,mai vin io.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Evolutia ranilor e stationara...nu se vede nici o imbunatatire deocamdata.Nu e mai rau dar nici mai bine..

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Cu procesul lucrurile sunt pe calea cea buna in sensul ca toata lumea isi face datoria....

Am fost ocupata cu alergatura zilele astea si nu am avut timp sa ma interesez...dar o voi face in weekend....
Mi-am reinnoit garderoba ..ca de trei ani..am purtat ce am avut sau am bagat banii in strictul necesar..acu m-am ocupat putin si de mine...Asta nu presupune ca in timpul goanei prin magazine nu m-am lunecat sa-i iau si Evei niste maruntisuri..."culotei cu balbie',sosete cu Donald si Mickey,pijamalute,trening,un sarafan,papucei de casa....de era sa uit ca am nevoie si eu de pantofi semisport...m-am oprit si i-am zis vanzatoarei"da-ma afara doamna ca plec cu juma de magazin pentru fiica-mea si eu iar raman fara pantofi'

A ras femeia si a zis'doamna si copiii mei au nevoie de paine si haine".

Cred ca nu voi mai incerca depcamdata sa o duc pe Eva nici la centru,nici la ceva similar,psiholog si atat.S-au imprietenit de minune,o lasa sa-l pieptene si sa stampileze si ea hartii,sa scrie pe hartii acolo,si-i povesteste senina"a facut" duamna buba cu cafea la Eva"si arata umarul si obrazul.Cand o intreaba cum o cheama pe doamna care i-a facut buba,zice doar:"la copii acolo la gadinita"nu stiu cum "il cheama pe duamna",ale pal lung da` nu stiu cum....."
Psihologul a spus ca e o fetita tare desteapta si dulce,dar ca e prematur sa traga vreo concluzie.Trauma efectiva nu o va uita si mult timp va asocia gradinita cu suferinta si durerea,dar detalile se vor estompa in timp.Cert e ca Eva a acceptat bona dupa cateva sedinte cu el,fara sa mai manisfeste teama aia cumplita de despartire.Si una a stat fara mine acolo la el,desi la sfarsit cabinetul arata ca dupa tornada.Insa sedinta dureaza cam 20 minute,timp in care el analizeaza comportamentul si o determina sa-i spuna ce o deranjeaza.Comic e ca o intreaba ceva,iar ea zice"nu volbesc cu tine".La intrebarea "de ce nu vorbesti cu mine? Eva raspunde cu un botic simpatic"sunt nelvoasa si ma doale buba,sau sunt supalata tale si nu vleau sa volbesc"Apoi rade cu gura pana la urechi si zice"nu se poate asa ceva dom`le"si incepe sa rada in hohote.
Ce pricepe el din ce-i spune Eva....adica sensul celor spuse de ea...nu stiu ce nervi poate sa iaba Eva la doi ani,dar face treaba buna ca Evei nu ii e frica de faptul ca mami pleaca la "fefici".

Urmeaza alte etape...as face orice sa stiu ca ii e bine copilului meu...

Macar isi merita banii tipul ..am noroc ca e sotul doctoritei care mi-a urmarit sarcina si are si el doi copii..un baietel cu SD si o fetita perfecta,mai mica.

Madalina si Eva-Maria

Mergi la inceput

Mada, tine/te tare. Copilasii au o putere de vindecare uimitoare. Matusa mea cand avea 2 ani a tras o tigaie de pe foc si uleiul incins i/a curs pe spate. Vreau sa/ti spun ca nu are nici o urma desi a fost grav / arsuri gradul 3/ si nici nu/si aminteste. E adevarat ca nu a avut arsuri pe fata, dar totusi a fost grav.

Mare lucru ca ai gasit o femeie in care ai incredere. Eu aici nu as putea sa/l las pe Finn decat cu o prietena care are si ea fetita de 2 ani.

Si eu ar trebui sa/mi iau cate ceva pt mine dar nu stiu daca imi permit. Deocamdata trebuie sa platesc gimnastica lui Finn, sa facem rost de bani sa/i luam bicicleta si sa organizam ziua de nastere. Cumva ne/om descurca noi. Sanatosi sa fim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

weekend placut - pupam vorbareatza

Mergi la inceput

Pentru copil JD intoteauna se vor gasi bani,nu-i asa?

Sper si eu sa treaca dar sunt cam demoralizata.Vreau sa se faca bine repede si sunt dispusa sa fac orice pentru asta.

Madalina si Eva-Maria

Mergi la inceput

Buna dimineata la pranz....
Nu am vesti bune,din pacate nici noua crema nu-i prieste Evei ,se inroseste si se broboneaza zona.....si nici Cea de acum nu mai are efect,se pare ca a facut rezistenta la ele....

Nu stiu ce sa mai fac..sincer..evolutia nu e buna deloc....

Madalina si Eva-Maria

Mergi la inceput

Mada, incearca ce a spus doctorita cehoaica. Poate una din cremele alea ii va face bine Evei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

MAda, incercati si terapia bowen - sunt 3 terapeuti in Bacau; eu am gasit pe pagina asta: http://www.bowtech.ro/practitioners.asp
pentru amandoua (si pt Eva si pt tine) pentru partea de psihic.

Pe cicatrici.. nu stiu ce sa zic.. la mine (la arsura) a mers f bine tataneasa, ulei de sunatoare (facut in casa) si remedii homeopate.

Bafta si o sapt mai buna!

Mergi la inceput