Prietene la bine si la greu -132
Raspunsuri - Pagina 21
smaranditza spune:
HAI, LICURICIULEEEEEE, CURAJ!!
HAI, BEBE DRAGOS, TE ASTEPTAM!!!
Licu, te rog sa nu te mai stresezi inutil si sa nu mai gandesti asa mult negativ! Mamei tale sunt sigura ca ii vei gasi o 1547 de lucruri de facut (muraturi, calcat, curatenie, spalat vase/rufe, etc, etc) nu doar sa iasa cu Amalia afara. In plus, vei vedea ce mult conteaza sa ai pe cineva, oricine, care sa stea cu fata cat alaptezi tu. Cel putin asa e la mine...ca altfel...Timi ar sta tot agatat de mine...
E super fain ca o vor scoate ceilalti bunici pe Amalia pe afara.
Iar cu alaptatul nici nu vreau sa aud ca te dai batuta asa usor! Te rog sa pleci cu mastile la pachet la spital, si sa insisti sa alaptezi fecioru'. Pai ce, vrei sa faci discriminare acum, sau...? Pe Amalia ai alaptat-o atat de mult, si pe baiatu' mamii.... il vei alapta si mai mult. Sunt sigura de asta! Te vei descurca de minune.
Iti doresc REFACERE RAPIDA SI UN BEBE CUMINTE SI MANCACIOS CUM E PISICUTA MEA DRAGA!
Teodorei i s-au mai uscat cosurile si au dat inapoi, de aceea nu am mai mers nicaieri sambata dimineata. De fapt a sunat sotul la un dr. dermatolog pediatru - care si ala era in concediu. Asa ca ne-am dat batuti, mai ales ca am vazut ca nu doar au stagnat ci au inceput sa dea inapoi cosurile astea. Oricum, maine dimineata mergem cu ea la medic si analize sa vedem clar ce are.
Multumesc mult de grija, raspunsuri si sustinere.
PS: Licuriciule, arati suppeeeerrrrbbb! O slabanoaga si jumate! Nici nu stiu unde sunt kg alea de care zici...si care oricum nu sunt multe deloc! Bravo tie!
Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta
RamonaCopot spune:
Si eu, si eu...vin iute sa o mai scap pe laura de ceva morcovei, ca noua ne plac . ma bucur tare ca ai avut timp sa iti faci pozele astea 2 si bineintles ca abia asteptam alte poze peste o saptamana de acasa. Hai Laura, hai bb Dragos DD sa fie cu voi maine!
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
asteptam sa apara o pispirica in burtica
laurairina13 spune:
Tare imi sunteti dragi!!
Smaranditz, chiar voiam sa te mai citesc, sper sa apuci sa zici mai multe despre viatza in 4; cat despre cat sunt eu de slaba, stai linistita, am ales si eu pozili unde sunt mai prezentabila si mai 'gazela'
si acum chiar ca ma duc sa ma bag in pat, stiti voi..langa Amalia si turma de epuri
Sper sa nu ma stresez degeaba si sa fie maine operatia, ca daca ma mai amana...brrr!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 39+ Dragos Stefan
Firefly's shop
BLOGUL MEU
Lumi_Richard spune:
Am intrat si eu sa bag niste agitate pt Laura si Dragos
Hai, Laura!
Hai, Dragos!
Sa veniti repede acasa,si sa fiti sanatosi!
Ancutza ,drum bun si vacanta placuta! Ce te invidiez cu intalnirea de la Bucuresti...vreau si eu!!! Va pup!
Monica, ma bucur pt voi,asta insemnand ca veti fi cu tati tot timpul, dar asa rau imi pare sa va "pierd" de la Iasi....
Sunteti foarte frumoase,am vazut pozele si sper sa va vad si "live" cat de curand
Lalu,multumesc foarte frumos,tare mi-ar placea sa nu va fac sa amanati intalnirea din cauza noastra,dar Annabelle inca tuseste...
Starea generala este buna, e vesela, foarte activa, danseaza mai mult decat as putea eu sa o fac, de astazi a inceput sa manance ca inainte de raceala,dar inca mai tuseste,si nu cred ca e bine sa o aduc,inca, printre copilasi. Am tot evitat locurile aglomerate,ne-am jucat mai mult prin parc,printre copaci
Eu abia astept sa va vad,dar, daca ati programat intalnirea, asta este, ma resemnez....si sper sa mai programati una