Prietene la bine si la greu -132
Raspunsuri - Pagina 11
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Licu hai mai mami, cati copii mai ai plan sa faci? Mai bucura-te de burtica acuma |
Mi-am atins cota pt viatza asta, multam!
Anyway, discutat iar cu doctorul si luni pe 29 august asteptam un Dragos plangacios
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 38+ Dragos Stefan
Firefly's shop
BLOGUL MEU
cristina_boc spune:
Am pus sa faca incalzire pentru Licu, sa ai o nastere usoara, si bb Dragos sanatos.
Va multumesc de incurajari si ganduri. Finutele mele sunt bine. Operatia a fost ok. Fetita (a carui nume inca nu-l stiu) are 1300g, este in incubator, dar respira singura, nu are nevoie de ajutor, ceea ce este bine. Maine sper sa reusesc sa vb cu ele. Operatia a fost facuta aici la Zalau.
Am si un mic pitic legat de Andrei. Nu prea mesteca mancarea. Gasesc des mancare nedigerata, dar nu prea am dat importanta.
Va urez noapte buna!
Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE
magdaz_ina spune:
citat din mesajul lui cristina_boc Finutele mele sunt bine. Operatia a fost ok. Fetita (a carui nume inca nu-l stiu) are 1300g, este in incubator, dar respira singura, nu are nevoie de ajutor, ceea ce este bine. |
Felicitari finutelor !!!
rares - clipe in spirala norocului
laurairina13 spune:
Cristina, sanatate multa finutelor! Doamne ajuta ca cea mica sa recupereze incet incet si sa nu fie probleme!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 38+ Dragos Stefan
Firefly's shop
BLOGUL MEU
miany75 spune:
citat din mesajul lui cristina_boc Va multumesc de incurajari si ganduri. Finutele mele sunt bine. Operatia a fost ok. Fetita (a carui nume inca nu-l stiu) are 1300g, este in incubator, dar respira singura, nu are nevoie de ajutor, ceea ce este bine. Maine sper sa reusesc sa vb cu ele. Operatia a fost facuta aici la Zalau. Am si un mic pitic legat de Andrei. Nu prea mesteca mancarea. Gasesc des mancare nedigerata, dar nu prea am dat importanta. Va urez noapte buna! Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009 POZE |
Doamne-ajuta in continuare!!!Sa puna cat mai repede pe ea si sa ajunga cu bine la casuta lor!! Multa putere si rabdare le doresc!!
cat despre problema lui Andrei ...daca,tu crezi ca e o problema de digestie,poti incerca Sanzyme (la noi a functionat) sau mai bine mergi la pediatru....daca e vorba de reflexul in sine,poate ar trebui sa urmaresti de ce nu mesteca..nu-i place textura , e prea grabit ,e lenes...( poate ai si facut-o deja)parerea mea
miany75 spune:
licu deci le putem pune la joc de glezne pe don'soarele cu pompoane!!!
monis sper ca a fost ceva trecator problema cu scaunele!!!
va doresc noapte buna si racoroasa,fete dragi!!!
grigore_tina spune:
Seara buna,
zic si eu 2 vorbe si ma duc agale spre pat.
Cristina ma bucur ca finutele sunt ok.
Licurici sa ai o ceza usoara si sa te recuperezi repede.Te plangi tu acum ca ai burta si o rechinasa dar te vedem noi dupa.Sper sa iti intri repede in rol.Sigur va fi greu cu 2 pitici miorlaiti dar te vor bucura amandoi,ai sa vezi.
Monis Geo azi a avut un scaun mai apos,ieri vreo 2.In rest e ok.Poate nici la voi nu e nimic in neregula ci doar o intamplare.La noi au fost de vina strugurii.
Pupici pentru toata lumea.
De maine intr-o saptamana incep munca.
Noroc ca e sotul in concediu de pe 1 pana pe 18 si Geo sper sa se obisnuiasca mai usor ca mami nu e acasa.
Despre pitic:vorbeste mult,ii plac animalele,foloseste des da si nu.Cand spune nu il las in pace dar daca il intreb peste 1 minut e da.Daca nu vrea sa faca ceva ii ofer alternative gen :daca nu vrei sa te imbrac eu te imbraca tati.De obicei alege varianta a 2a iar tati de la un timp imbraca si hraneste copilul.
Pe tzitzi inca nu suporta sa le vada.Cere daca le vede.Ii spun ca nu mai e nimic acolo,ofteaza si pleaca.Dar noaptea imi arata bluza si plange.Daca nu vede tzitzi e cel mai cuminte copil.
De cand i-am facut camera doarme singur.Nu am voie sa stau langa el.Cel mult tati poate.
Bea mai mult laptic.120 ml seara si inca 120 ml pe la 5-6 dimineata.
Ii place sa faca puzzle incastru,sa se joace cu un pian nou.
Daca il rog sa faca ceva executa,e innebunit sa dea si el cu aspiratorul nu doar noi.
As putea sa povestesc multe despre evolutia lui dar ma opresc aici.
sarcina usoara Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci,Laviniablaga si strumfy!
cristina_boc spune:
Buna dimineata,
Poftiti la .
Mai nou Andrei se trezeste pe la 7,30. E ok dar ora de culcare tot dupa 22 este.
Noi ne topim deja prin casa, asa ca ne pregatim sa iesim.
O zi frumoasa tuturor!
Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE
Cory_B spune:
NeataaLa multi ani, cu intarziere, sarbatoritelor, multa sanatate si liniste va dorescLicu-ce putin mai eee...wow..ce emotii trebuie sa ai Cristina-cum mai esti cu oboseala/alaptatul des? Te-ai hotarat?Il intarci sau mai stai? Oricare ar fi alegerea, trebuie sa fii tu f hotarata pt acest pas. Bafta!Tina-la fel patim si noi, noaptea cand dorm cu el se mai trezeste si ma trage de bluza. Cand ii spun ca nu mai e tzitzi incepe si plange.Of. De regula,de cand l-am intarcat, doarme cu soacra(in ideea ca pana uita definitiv de tzitzi macar sa se odihneasca,cu mine se foieste si bazaie deocamdata) Si la noi, doar tati il poate adormi(cand suntem doar noi cu el acasa,fara soacra), la mine nu tine...bazaie si se foieste.A inceput sa bea si el lv, m-am mirat pt. ca il refuza total inainte. Acum vrea dimi mereu, imi cere singur. Tu de care lapte ii dai?In rest, vorbeste cat e ziua de lunga, repeta absolut totul dupa noi si e f mancacios(incerc sa ii dau totusi cu masura pt. ca el mai mereu ar papa/rontai ceva) Dimineata nici nu se trezeste bine ca se da jos din pat si incepe :"Mami,papa.E foame" Cam atata am putut, poate revin mai tarziu.
Lumi_Richard spune:
Cristina,ma bucur pt finutele tale! Sa dea DD sa fie sanatoase amandoua si sa poata merge repede acasa!
Monis,poate o fi de la vreun fruct... Chiar daca ai dus dimineata,si nu din scaunul moale de la amiaza,daca este ceva, eu spun ca tot va iesi la analize. Sanatate multa
Licu, sa fie intr-un ceas bun! Sanatate multa amandurora
RamoC,banuiesti ceva,sau doar prestati cu speranta? Mult succes,oricare varianta ar fi!
Miany,evolueaza el incet,dar sigur
Lalu,ma bucur ca ne-ai scris
Ma gandeam sa te sun,dar nu vroiam sa deranjez,stiu cat e de munca....
Sper sa rezolvati repede cu teava aia,si multumim frumos de invitatie
La fel e si la noi....am avut zile cand spunea,chiar daca avea pantalonasi sau chilotei,dar de cand cu raceala asta,nu prea o mai las fara pampers,ca se aseaza in funduletul gol pe gresie....si in ultimul timp nu prea mai spune cand face....Ea sa fie sanatoasa,ca are timp sa invete.
Nu stiu daca reusim sa venim,sa vedem cum evolueaza boala... Acum e ragusita,super plangacioasa,si vad ca a inceput si tusea....
Nici noi nu ne vom muta cand am planuit,pt ca nu poate termina casa la timp- am discutat ieri si i-am dat termen pana pe 11 septembrie.