**Bun venit TEODORA-IOANA !!!**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

venisi acasa in sfarsit..sunr lesinata..pardon,eram lesinata
Rezultat de la gineco. : am rana pe coltratament 2 luni,intrerupere anticonceptionale si peste 2 luni iar la control sa vedem cum se prezinta rana,iar peste o saptamana astept rezultatul de la papanicolau
rezultatul la Miru la gradi. : oficial dosarul ei de inscriere a fost acceptat,iar pe 12 sept e prima zi de gradi. Deja mi-au spus sa ii pregatesc un ruxacel cu lucrusoare si incaltari si sa fim acolo la 8 dimineata sa mi-o ia toata ziua.O sa stau pe coridor si sper sa nu planga.
Pentru fetele care incris copii anul asta la gradi. aveti nevoie :
pentru copii :-coprocultura
-coproparazitologic
-exudat faringian
-aviz epidemiologic cu dovada vaccinare
- adeverinta medicala privind starea de sanatate a copilului
pentru parinti : -adeverinta medic de familie care sa ateste ca nu au cazuri de boli cronice in familie.

si un dosar

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Salut!
Deci,am o veste mare:sora mea care isi depusese dosarul ptr adoptie(nu stiu daca v-am spus) va avea o fetita!Au sunat-o ieri de la Directie si azi a fost si s-a intalnit cu fetita ei-am fost si eu-e o minune de copil-are aproape 4 luni,6 kg,ochi albastri si e vioaie foc-luni o ia acasa.
Deci sunt superrrrrrr fericita!
Va pup!

Am citit tot dar nu ma pot concentra sa raspund.

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello gagici!!!

Simina ma bucur mult pentru surioara ta , sa ii dea DD sanatate multa, rabdare si multa iubire sa creasca un OM din fetita micuta pe care o ia acasa luni.
Cris si aveti copilas de gradi mai? Ee,nu chiar pe hol,vii la mine ca stau la maxim 5 minute de gradi , si astepti telefon de la educatoare. Eu sunt sigura ca Miruna se va adapta foarte bine , nu vei avea probleme cu ea.

Rana pe col zici? Fa tratamentul, ai sa vezi ca iti trece.

Picky te pup si te imbratisez,vii cand crezi ca poti sa ne citesti si sa ne raspunzi. Noi oricum suntem aici sa te citim si cand ti-e bine si cand ti-e mai putin bine, sa te pupacim in ambele cazuri.

Alynta eram la tara cand ai sunat,si cand m-am intors ,dupa ce am vazut apelul tau si inca vre-o cateva de la o matusa , am ratacit telefonul,abea azi am dat de el. Il pusesem biine,in birou, in sertarul cu acte. Nu inteleg de ce,dar in fine, probabil neuronul meu singuratic inca e gravid.

Despre intalnirea dintre copilasii mei ce sa spun! M-au topit efectiv aseara,inainte de somn,cand Paul si-a dezmierdat surioara,si a pupat-o ,si leganat-o , si mangaiat-o! aici si dovada. O pupa toata ziua,si ii face mai-mai, imi spune "shhhh, nani-nani" si imi arata catre fetita. Il intreb unde e Teo,sau teodora,si imi arata unde este,dar nu ii spune in nici un fel. E timp! Azi am plimbat-o amandoi in parc , apoi Paul s-a jucat cu inca doi baietei cu masinutele. Nu imi venea sa cred ca Paul lua jucariile din mainile celorlalti copii,el nu facea asa ceva,se juca cu jucariile care erau libere, nicidecum nu le lua din mana altuia. Il dezvat eu,mai ales ca nu erau jucariile lui.

Va pupic pe toate,toate . Ahhhhhh ,f...i darabana masii,bate un idiot in darabana in parc, parca bate in butoi,macar de ar tine un ritm,dar doar boncaneste intr-una.Si asta de muuult,de vre-o 3 saptamani. Incep sa imi pierd rabdarea si sa ma irite rau zgomotul asta.

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82
rezultatul la Miru la gradi. : oficial dosarul ei de inscriere a fost acceptat,iar pe 12 sept e prima zi de gradi. Deja mi-au spus sa ii pregatesc un ruxacel cu lucrusoare si incaltari si sa fim acolo la 8 dimineata sa mi-o ia toata ziua.O sa stau pe coridor si sper sa nu planga.
Pentru fetele care incris copii anul asta la gradi. aveti nevoie :
pentru copii :-coprocultura
-coproparazitologic
-exudat faringian
-aviz epidemiologic cu dovada vaccinare
- adeverinta medicala privind starea de sanatate a copilului
pentru parinti : -adeverinta medic de familie care sa ateste ca nu au cazuri de boli cronice in familie.

si un dosar

Mirunel terorista

BAZAR

si pentru parinti nu a cerut RBW (este analiza pentru sifilis) la noi a ceruto

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Salut!
Azi is in conserve, coc ardei si sterilizez rosii la borcan. Maine continuarea ... asa ca mai rarut cu forumul.
Am citit tot din urma si o felicit pe Simina pentru nepotica, sa fie sanatoasa!
Cris, si eu am o mica rana pe care o tratez 3 luni. In septembrie merg iar si sper sa fie totul bine. Mie nici papanicolau nu mi-a iesit perfect, sper acum sa fie mai bine.
Eu am mai avut o rana, tot mica, inainte de sarcina si s-a tratat perfect.
Lali, ia incet baiatul. Chiar daca totul pare foarte bine fata de Teodora, s-ar putea sa apara momente de gelozie. Si el cum e micut, va fi usor debusolat de noua situatia: trebuie sa va imparta cu Teodora.
Of, si Cezara inca face pe ea. A dus-o sotul fara scutec la cresa si ea nu se potriveste cu programul lor, ca ele pun copii la program la olita. Si daca Cezara nici nu cere, ca se ia cu joaca .... eu as mami tine-o in scutec, dar sotul nu vrea.

Fug la ardei .......

P.S. Eu la zacusca pun si morcov.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Andreea il iau usor, incerc pe cat posibil sa nu simta ca ne imparte,din contra,ca amandoi inseamna un tot . De aceea chiar si cand o alaptez il implic si pe el, ei ii dau tzitzica,lui ii dau un pupic,sau ii arat ceva,sau il mangai/dezmierd. Plus ca am multe momente doar cu el, cand doarme fata,sau chiar si cand e treaza,dar sta in patut.

www.youtube.com/watch?v=n8c0M5Bc19I" target="_blank"> Special pentru Anna .

Pentru Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Lali o intrebare,,icterul i-a trecut?Am vazut ca are putin..ce ti-a zis doctorul?

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Madalina, nu mai are icter, nu stiu de ce iese asa galbena in poze . A avut foarte putin , de nebagat in seama. A trecut cu alaptat cat mai mult si scos la soare.

Pentru Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

andreea voi va chefuiti azi sau asteptati pana marti?
simina felicitari surorii,sa-i traisca noul membru al familiei ,sa fie sanatoasa micuta si sa creasca mare
picky noi suntem aicea,si cand te simti tu ok, te asteptam
getik e bine daca vrea sa stea cu copiiigandeste-te ca pe 12 o sa fie mai usor pentru ea,ca pentru tine o sa fie sigur greu.Si ma rog..sunt cu capul de au cerut analiza la sifilis
lali vrei sa-ti tocesc covoarele in casa cu cate ture o sa fac ?o sa trec si la tine.Tratamentul nu pot sa-l incep acuma,ci sa termin folia de anticonceptionale,sa treaca periaoda aia de 7 zile pauza, si abea apoi tratament,care ma costa app. 100 ron,putin,nu? .Fataaaa, ce dragoste pe capul lor,voi ati spart tiparele cu baiatul lu' tata si fata lu' mama.Pe parcurs,sa fi totusi cu ochii pe astia micii,ca din prea multa dragoste o sa apara si oleca de gelozie.
andreea harnicutoooooooSi eu mai am o tura de suc de rosii sa fac ca iarna un eori e cam lunga,si as mai vrea sa coc si vreo 6 kg ardei capia sa bag la congelator si apoi maruntisuri cum ar fi:morcov cu pastarnat tocat mic si bagat in pungi asa proaspat la congelator,si nu ar strtica si ceva ardei marintit.Sper ca dupa tratament sa ne dai un raspuns bun si sa treaca rana.Eu multumesc cerului ca a mea a avut initiativa sa nu mai vrea sa faca in pampersi,ci sa ceara la buda.Si am si cerut ca la gradi. sa nu ii puna acasa ceva,ci sa o lase la baie la cerere.

Fetelor,a tras o rapaiala urata la c-ta de la 7 si puti. Cu tenet si fulgere, si turnat cu galeata. Bine,ca nici la ora asta nu e mai grozav,sper ca macar maine sa fie ok ca mergem la ..SHOPPING..doar piata pentru ale gurii fetelor, si completari pentru gradinita lu' Miru,nu va ganditi ca sparg banii aiurea

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Buna dimineatza!!
Unde au fost tunetele si fulgerele Cris ? Pe mine m-au ocolit. Ori au fost mai devreme? Ca noi ne-am trezit la 7.45 ...
Cris,nu-i nevoie sa iti faci griji pentru covoarele mele,pentru ca nu am nici unul pus in casa ,ca nu le plac la baieti.

Aseara mi-a cam plans pitica,si nu imi dau seama de la ce. Laptic este,ca dupa ce scoate tzatzica din gurita inca imi mai curge laptic de unul singur,fara sa storc eu. Nici colici nu sunt,ca nu se strange de burtica,nu isi freaca piciorusele... cred ca doar e mai "lipicioasa" decat era Paul,el nu voia in brate, era deajuns sa fie in camera cu noi,ea vrea sa o dragalim,sa o tin la piept cat mai mult. Si nu mai pot de drag cand vine si Paul si ne face "mai-mai" si mie si la fata.

Andreea si eu pun morcov la zacusca .
Reteta mea invatata de la un nene care o facea tare buna : 5 kg vinete , 4 kg ardei,3 kg rosii,2kg morcov,1kg ceapa,0.5 l ulei. Vinetele si ardeii copti,curatati si tocati , rosiile date pe razatoare,sau prin masina de separat pielitele,ca pentru suc , ceapa si morcovul date pe razatoare si calite in ulei,apoi puse rosiile,vinetele si ardeii,si fiert bine.Mai pun si sare,zahar ,piper si foi de dafin . Dupa ce fierbe bine,pun zacusca fierbinte in borcanele incinse putin sa nu crape,le pun capacele si le mai fierb putin. Dupa ce se racesc le depozitez si tine zacusca si 2 ani.

Fetelor,intrati la cotizat sa stiti,ca nu prea dati pe aici!

Pentru Raisa

Mergi la inceput