**Bun venit TEODORA-IOANA !!!**
Raspunsuri - Pagina 17
cris_82 spune:
neataaaaaaaaa
haideti la [cefa]
,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce
si vougue 

ha ha ha,s-a oprit apa si o s-o frec pe partea de treburi casnice![]()
simina sa mor daca stiam ca ieri se sarbatoreste "alexandru",apai eu m-am strofocat degeaga ca sa pun nume la copil?ca mi-am zis clar ca nu o sa pun ceva care se tine cont de el ca sarbatoare
.
ana rau cu noptile nedormite mai ales ca tu ai nevoie de odihna,poate totusi e asa de la raceala

alynta vrem pozeeeeeeeeeeeee
getik ce patisi fetita?
simina fain concediu ai programat.Asa am zis si eu,prima saptaman de gradi. o dedic exclusiv fetii ca sa vedem cum merge cu acomodarea.Am optat de la inceput pentru program prelungit,in ideea ca voi gasi ceva ok de munca si nu are cine sa stea cu ea.Si eu trebuie sa incep sa-i cumpar,dar astept pana saptamana viitoare cand cica o sa am masina acasa.Azi sun si le sun ca daca vineri nu e gata,OPC-ul si alte asemenea ii manca
.Exudatul e usor de facut:se ia cu un betisor din gat putina saliva si gata. Mai rau e la coprocultura la noica fii-mea nu face decat la buda, si ce fac? stau si pandesc si ii prind din cadere?
o sa fie greu
.De ce vrei sa-l intepi? Ti se pare ca ar fi o problema?
andreea ma bucur enorm pentru tine. Nici nu stii cat de bine te inteleg. Asta e visul oricarui cadru didaactic, sa aiba scoala unde preda la el in localitate.Felicitari inca o data
mady ia lasa butoiul
.Spor la cumparaturi rechezitoase
ema cum arata bubitele? mergi de acum la un dermatolog cu el ca sa mor daca inteleg ce se intampla anul asta cu ciupiturile de insecte si alergiile care apar
.Asteptam sa vedem ce ti-a spus la medic
lali Sa intelg ca erai treaza la ora aia ca Ioana papa,nu?
.Va intoarceti azi acasa sau ramaneti o zi in deplasare?
Mirunel
terorista 

BAZAR
cris_82 spune:
na, ca intre timp ai aparut
.Hai fata ca daca iau masina zilele astea te vizitez
Mirunel
terorista 

BAZAR
Lali_mete spune:
Cris eram treaza ca dormisem de pranz de la 15 la 17
si nu ma lua somnul
. Asteptam sa i se faca ora pe papica ,a papat la 1.30 ,si ne-am trezit la 6.00
. A adormit la loc la 7.30.Sa o pap eu pe ea de cuminte
!
Pentru Raisa
Lali mamica
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
Simina1980 spune:
Neata,
Am venit la
!
Lali-iar te plimbi?
Oau ce fetita cuminte ai!Sa o tina tot asa!Si eu sunt tare curioasa cum va reactiona Paul cand o va intalni pe cea mica!
Cris-multa bafta cu masina sa o recuperati cat mai repede!Referitor la intepat nu mi se pare ca ar fi ceva in neregula,ma gandeam doar sa verificam ca e totul ok desi cred ca o vom lasa balta ca nu vreau sa terorizez baiatul-e de ajuns ca ne vom chinui cu exudatul
.
Ema-deci treaba si iar treaba!Un
mare la baiat sa treaca bubitele!
Andreea-ma bucur ca ai scapat de naveta!
Eu nu prea mai am chef de munca,numar zilele pana la concediu si fac itinerarii-nu am rezervat cazare,sper sa gasim pe acolo.
Vreau sa fac in week-end si pregatiri ptr iarna-suc rosii,zacusca si nici nu mai stiu ce-ideea e ca nu ma pricep si as lua pe cineva contra cost sa-mi faca dar nu am pe cine asa ca nu ramane decat sa ma chinui eu
.
Gata,va las!
Va pup pe toate!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
eumada spune:
Neata....
no ca incep sa urasc complet javrele de caini....unul a traversat soseaua cu patru benzi si era ditai haramul de juma de metru....am ocolit,am facut slalom dar sarea numai in fata masinii....si pooooooooocc,trosc...l-am luat.partea prosta e ca lua-o-ar naiba de javra mi-a spart spoilerul sub masina si mi-a zburat numarul.L-A RECUPEARAT RELU SI L-AM PUS LA LOC,MAI PUTIN DOUA BUCATI DIN BARA DE SUB BOTUL MASINII.
VA PUP
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
getik1 spune:
neata fetele buna 
am pus sa fac niste pateu din ficat de pui pentru ary si pentru noi ca suntem fani
, si as vrea sa mai adun niste rosii sa le fac bulion si suc bun
.
cris mamica si eu sunt supi cu masina ca pe 15 duc fata la cresa si nu am cu ce, am vb cu nepotammiu sa il lase pe cez vreo zi acasa sa faca masina si a zis ca nu poate, plus niste chesti de pe la servici de la cez care m-au enervat rau
, in fine acu au trecut aproape toate ramane problea cu masina
.
lali si eu deabia astept sa imi spui cum reactioneaza paul
, drum bun si distractie placuta
siminaspor la treaba sa termini repede, cez cu munca este asa si asa, om vedea ce va fi. gasesti ff multe locuri acolo la fata locului depinde unde vreti sa mergetii
si scuze pentru ieri : sa iti traiasca baiatu sa creasca mare sanatos, frumos si sa aibe parte de tot ce vrea el.
mady la fel si tie pentru baiat la multi ani sanatos, frumos si tot binele din lume.
sa iesi repede din butoiu spor la cautat incaltari baiatului
ninia am vazut pozele cred ca a fost distractie pe cinste cei drept imi facea si mie cu ochiu trambulina
, si tortu belea 
ema de cate ori il vad pe darius imi vine sa ii maanc ochii sa facut un frumos, si tortuletele ff frumoase inclusiv cel masinuta
alinta poze din concediu nu ne pui si noua
andreeafelicitari ca acu predai la tine in oras is ai scapat de naveta
.
lavi mami tu ce faci cum mai esti cu maselele?
mada ce sa zic imi pare rau de intamplarea cu caini sper ca voi suntetii bine, iar restu se repara
piky imi pare rau ca nu a iesit cum va doreati, si ca drumu afost greu cu piky ce ati facut pana la urma? pozici ?
gata acu fug sa hranesc fata si sa o culc si sa termin ordinea
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
Serialbastre spune:
Ziua buna!
Mady, m-am detasat, acum sa vedem la anu' ce o mai fi...
Multumesc fetelor pentru urari! Abia astept ziua de luni sa merg la noul loc de munca, sa fiu sigura ca e totul bine. ![]()
In rest, bucataresc, fac si ceva planuri de conservareala, acum am niste gem pe foc. Poate coc maine-poimaine niste ardei, vinete ... sa vad cum e piata.
O zi senina! 
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
getik1 spune:
azi a gasit o modalitate de a sta si ary cuminte cateva minute vechea ABRACADABRA si tare mult i-a placut am cautat pe net dar nu prea am gasit in schimb am gasit asta:
sper sa va placa

getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
cris_82 spune:
neataaaaaaaa
haideti la
[cfea],perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce
si vougue
]

Oficial am intrat in toamana,dar macar e inca bine si cald
Ati terminat cu zarzavatoasele pentru iarna?Eu daaaaaaaaaa
(mia-u murit laudatorii
).
O sa fie cea mai grea luna penru mine..emotional vorbind,juma de luna o sa am fata la gradi
lali fataaaaaaaaa,chiar ca e cumintica

simina ieri am sunat la ei si am aplicat metode de cand eram eu inca in campul muncii pe teren
si le-am zis sa-mi spuna vineri la ce ora sa ma duc sa-mi ridic masina,ca o vreu gata,mai ales ca am un contract cu ei pe care nu l-au respectat.Cica a ramas sa ma sune cineva de la tinichigerie...daaaaa,ce s-au mai grabit ca nu am primit nici un telefon,iar azi le dau ultimatum
.Hai tu ca exudatul se face foarte usor,e pret de catva secunde,si daca dr. e de gasca,poate ca sa faca din asta o joaca si Andutu sa nici nu-si dea seama
.E cam de munca binisor la ele.La sucul de rosii,ppoti sa le dai prin storcatorul de fructe daca stii ca ai unul ok care sa duca
am facut eu la al meu in 2 zile 45 l suc de rosii si merge inca brici
.E mai greu la zacusca ca te afumi bine de tot,dar daca vrei o retetta iti dau eu
getik ati facut pana la urma pete aseara?Cum ti se pare heringul?Si la voi e departe cresa?
Mirunel
terorista 

BAZAR
Simina1980 spune:
Neata,
Am venit la cafea!
Cris-da vreau reteta de zacusca insa detaliat asa ca la cineva care chiar nu are habar!
Multa bafta azi sa rezolvi cu masina!
Asa e,oficial a venit toamna si in curand incepe gradinita-si eu am niste emotii de numa!Sa speram ca se vor acomoda puii nostri usor si noi la fel!Imi zicea sora mea ca e f important sa nu renuntam noi parintii la inceput-ca din ce a vazut ea multi parinti renunta dupa ce vad ca plang copilasii in primele zile.
Eu in continuare astept nerabdatoare concediul-cred ca vom pleca de duminica(asta daca tremin cu zarzavaturile)ca nu prea mai am rabdare.
Revin!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)