**Bun venit TEODORA-IOANA !!!**
Raspunsuri - Pagina 15
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaa
haideti la 
,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce 
si vougue 

andreea da ce o apuca mama pe socrela sa intoarca casa invers?
.Eu nu suport pe nimeni sa-mi faca mie ordine,daca nu mi le asez eu cu mana mea la locul lor,unde le vreau eu puse,pai e egal cu zero![]()
ninia ce dulcica Elena cu "cado" 
stii ca de abea astept pozele,nu?
Mirunel
terorista 

BAZAR
Simina1980 spune:
Neata,
Lali-am vazut pozele cu Ioana-e o frumoasa
!Ma bucur ca e cuminte,papa si doarme-sa o tina tot asa!
Ema-super pozele!Ai avut o idee f buna cu ziua lui Darius in parc!
Si tu arati tare bine!
Picky-bin ati revenit acasa!Cum a fost drumul?Tot asa chinuitor?
Ninia-La Multi Ani cu intarziere ptr Elena!Sa fie sanatoasa si sa aiba numai fericire si impliniri!Vrem poze!
Getik-multi ani fericiti alaturi de sotul tau!
Cris-si voua multi ani fericiti impreuna!Si noi tot 7 ani facem de la nunta-insa in septembrie chiar de ziua mea!
Cum mai e Miru?I-au trecut bubitele?
Sorina-sper ca ai avut un week-end placut alaturi de puiul tau!
Anna-te asteptam la cafea azi sa ne povestesti ce ati facut in week-end!
Andreea-deci ai avut o groaza de treaba la socrela
!
Eu sunt zombi-cred ca nici 10 cafele nu ma ajuta sa-mi revin!Am fost vineri seara la intalnire cu niste foste colege de liceu-am ajuns acasa la 1 noaptea pana am adormit s-a facut 2,sambata la nunta-toata noaptea,ieri la continuarea nuntii-si cred ca pe la 1 am adormit asa ca va dati seama ca sunt in urma rau de tot cu somnul.
Mai beau o cafea si mai vin!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Picky_toto spune:
Salutare
Intru putin pe fuga ca am treaba multa azi..
Ce bine e acasa ! Drumul a fost groaznic, si la dus si la intors, i-am zis la al meu ca nu mai fac prostia asta sa plec la drum cu 2 copii asa mici..numai ca sa fac pe plac altora (a se citi "nasi"). Vacanta nu a iesit cum ne-am planuit-o si nu am facut nimic din ce ne-am propus(si aici cer scuze la fetele cu care trebuia sa ma vad si nu am putut din lipsa de timp)...plus ca asteptarile noastre la botez au fost prea mari..sau deh om fi fost noi prea pretentiosi;.in fine..a trecut ...si ma bucur ca suntem acasa la noi, unde-i bine si ploaie
.
Drumul la dus a fost groaznic, 6 ore stat pe autostrada in Germania ca a fost accident, apoi ne-a dat jos de pe autostrada ca s-a inchis din cauza accidentului, si cauta mama pe drumuri mici o iesire, noroc cu gps-ul..al meu era frant de oboseala cand am ajuns in ro, si acum e si mai rau ca nu a reusit sa se odihneasca deloc..si e prima zi de munca...drumul la intors a fost la fel de groaznic, copii plangand ca si la dus, ca se saturasera de stat in scaunel si de dormit acolo, nervi intinsi la maximum, stefi cu diaree, ambuteiaje pe autostrada in germania, de am schimbat traseul si l-am lungit uc inca vreo 200 km, ca daca ramaneam in file stateam vreo 4-5 ore bara la bara, caldura mare in ge, 36 grade si apoi 12 grade si ploaie, am folosit in exces aerul conditionat si acum toti ne tragem nasul si stranutam, de la mic la mare...in fine asta e..
La botez a fost ok, in ziua respectiva, mi-as fi dorit sa fiti macar una, dintre cele cu care trebuia sa ma intalnesc, prezente, dar na nu s-a putut, asta e...chiar imi facusem planuri, ca daca nu voi putea sa ma intalnesc cu fiecare veti veni la botez si ne vedem atunci...dar fiecare ati avut motivele voastre si le inteleg...
Cam atat despre noi, suntem ok, crestem, Stefi a fost deliciul tuturor, deja aveam si petitori, e un copil lipicios si se face placuta oricui, si toti mi-au spus ca e ff isteata si frumoasa..a avut la tara copii de si noaptea ii visa..ce mai ptr ea a fost vacanta. Anna a fost indragita de toti si plimbata din brate in brate, ca acum s-a obisnuit asa, dar a venit si vremea cand i-a ajuns si simtea nevoia de liniste, ..de fapt cu toti simteam asta si ne era dor de casa, Stefi nu mi-a plans deloc cand s-a despartit de copii, ptr ca stia ca vom merge acasa si isi dorea mult acest lucru...
Gata ca m-am lungit, va las acum ca am treaba azi ..pupici 
Mami de
mica si iubita
05.05.2009 si de inca o
mai mica si iubita
25.03.2011Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
anna-mama spune:
Buna,
Am fost si eu acum la controlul medical obligatoriu de la serviciu, mi-a luat tensiunea, dupa o cafea bauta am ajuns si eu la 10 cu 5
In rest sunt foarte ametita, obosita...Vladut e tot racit, mai bine, dar nu stiu ce are de nu mai doarme bine noaptea, se trezeste de fff multe ori, bea apa de cel putin 5 ori (el care nu bea nici macar o data pe noapte)...offf, in concluzie nu sunt intr-o forma prea buna. La birou am multa treaba, urata, noua...
Picky, ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa. Imi pare rau ca ai fost dezamagita de concediu si de botez, important e ca ati realizat ce era important. Sper sa va acomodati repede cu programul de acasa si ca fetele sunt sanatoase. Abia astept sa va vad in poze
Tiii, deja sunt petitori? cine i-o fura pe Stefi lui Vladut? 
Simina, te cred ca esti obosita, offf, sper macar ca Andutu doarme bine noaptea si o sa poti sa recuperezi rapid somnul pierdut
Noi in wkd nu am facut mare lucru, mai ales ca Vladut sambata s-a simtit destul de rau.
Mada, spor la renovari, abia astept sa vad cum iese si sa aud ca e incantat Eva de schimbari. Cum a fost consultul la ORL? 
Lali, pup pe Ioana fetita cuminte si frumoasa, asa imi place ce povestesti despre voi. Ma bucur tare ca sunteti bine 
Ema, am vazut pozele cu Darius si petrecerea, cred ca s-a simtit tare bine sarbatoritul 
Ninia, te asteptam cu povestiri si pozici 
Getik, harnicuta mai esti. CUm e sotul? 
Andreea 
Cris, cum mai stati cu alergia? Mai are Miru asa multe bubite? 
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
24+ cu
minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
cris_82 spune:
simina deci o sa fie dublu eveniment in septembrie si sa te ti bine ca faci cinste cum se cuvine
.Da esti rau de tot in urma cu somnul,hai ca recupezi la noapte
picky offf,pacat ca nu a iesit asa cum ati vrut,dar voi sa fiti sanatosi
.lasa ca daca se marita Doinita,o pritena de-a mea si face nunta pana la urma in Be,o sa venim si trecem pe la voi ca tot in partea flamanda sta si ea.Numai sa nu ma intrebi denumirea locului ca mi se plimba limba in gura juma de ora si tot nu o sa pot sa rostesc vreodata cuvantul ala
.Spor la treaba si va pup
ana
ai fost tare cu tensiunea.Interesant..la noi cand o pun in patut,primul lucru imi spune soptit" mami da apa"
, si maimuta nu ia decat o inghititura mica de tot ca nu cumva sa se innece
si pe urma laptele
.
Sa va zic de alergie?pana la urma am ajuns la concluzia ca dupa 2 vizite la doctori diferiti,nici unul nu a putut sa-mi recomande ceva ca sa-i treaca bubitele,ba mai mult,se extindeau si nu stiam cauza.
Maine fac o saptamana de cand o dau cum am crezut eu ca e mai bine,cu ce imi ramasese de cand a avut ea petele alea pe manuta.Nu e tocmai indicata crema aia ca are cortizon,dar deja e super ok. Se mai vad pe ici -colo urme mici unde a avut ditamai crustele de te speriai.nu o mai mananca, si piciorul si manuta sunt curatele.
Tind in continuare sa cred ca a facut alergie la purici(deh, riscurile de a sta la curte) si ea se mai si tavalea pe jos cand se juca si aduna tot praful si mizeria pe ea,cand iesea cu masa-mare in curte. Am restrictionat iesitul din casa,nu are voie decat cu pantalonasi lungi si subtiri,nu are voie sa stea pe jos si sa puna mana pe orice...deci e cu limite.
Mirunel
terorista 

BAZAR
eumada spune:
Salutare din demolare..oare ce mi-a trebuit?
Am un maldar de moloz in casa,un maldar de fiare de rigips,un maldar de mobila acum inutilizabila si tot asaaaaaaaaaaaaa.....
..da` cine o sa fie ceaa mai tare?Eva cu camera verde cu pitici....nu de-ai mei de aia de lipit pe perete....
Noroc ca m-am intalnit u dermatologul familiei..un medic extraordinar,care ,dupa ce a consultat-o pe eva ne-a dat o alta crema...numai 65 ron tubuletul
sa o dam pe eva pe rani ....si i-am zis ca vreau s-o duc la bazin sa invete sa inoate...ei si unde nu mi-a tinut teoria apei cu clor care irita si 

vreo ora iar la sfarsit mi-a zis senin.."sa nu cumva sa indraznesti ca in urmatoarele doua luni s-o duci la bazin sau la mare....ca jar mananci"
S-a dus si bucuria asta a Evei....
Ramane camera cea noua....deocamdata mi se pare ca e doar razboi aici...si eva e bagata pana la gat in moloz si nu are voie si degeaba ca o spal si o curat din 3 in 3 minute iar ea gateste si face ciorba cu chestia aia de facut glet.....cred ca plecam la mama pana vineri ca nu se poate asa....
Sper sa functioneze crema noua.
PICKY lasa important e ca ati facut-o si alta data stiti mai bine ce aveti de facut.
Anna sigur ca o sa ma laud in gura mare cand o fi gata..
Va pup pe toate..
Cris si eva e muscata integral de diverse goange in special puricii de la cainii de paza de la mama,ca or fi ei de paza dar sunt flocaiti si trasi de urechi si de coada de numa..fugaresc ei pe latii de nu s epoate nimeni apropia de casa dar ei sunt victime sigure ale plozilor..eu dau cu tinctura mentolata si un pic de flonidan...acu ` depinde de fiecare.
iar va pup...
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
ninia spune:
Intru un pic sa va zic ca am pus poze de ieri pe mailu comun! Azi nu am avut chef de nika..insa tot a trebuit sa strang o multime de pe aici..Si taman acu e ceva in neregula cu instalatia de la apa, curge jos in beci , cand facem dus .. nu curge multa apa dar nu e tocmai ok , a venit instalatorul si s-a uitat ( ala care a pus-o) , si trebe sa scoatem tot din camara, sa sparga sapa sa vada ce si cum! 

..
Emaa, mersi scumpa de tel!!! Tocmai apasasem sa preiau apelu cand tu ai inchis, da nu am apucat sa vad nr complet de aia am banuit ca e nanasa.
Nu e nimic , gestul conteaza! Am vazut si eu pozele cu Darius, mai dar si el are pantaloni bengosi ehee!
E tare, tare adorabil, si sunt putin invidioasa ca ati avut vreme asa buna, dar na tre sa ma impac cumva si cu ideea ca asa e vremea aici si basta.
picky, bine ai venit acasa! Te inteleg perfect, si eu abia asteptam sa ma intorc , nicaieri nu e mai bine ca acasa.Sa-mi zici ce prgram ai si poate ne vedem sapt.asta!
laliii, e o scumpaaaa micuta, si ce falcute aree, imi aduce aminte de Mathias cand l-am nascut asa avea si el niste obrajori bucalati!
Ana , imi aduc aminte ca spuneai ca ai pe cineva in Luxembourg, dar nu am retinut pe cine,era sora ta? Noi mergem din cand in cand pe acolo , ne place ( adeca mie) la cumparaturi, mergem undeva unde-s deschise duminica. Nu stiua daca am apucat sa te felicit pt. tetita! O sa fie minunat, ai sa veeezi!!! ![]()

Sorilea mersiii pt urarile in avans!
Chris , am dat de toate fata ai vazut?? Iti dau si tort ca a mai ramas putin.
Ce e cu alergia? Ai cumva poze cum arata?
Na ca m-am intins pana la urma , va las acuma ca feciorul nu e in pat inca , nu stiu cum am sa fac sa-i fac program normal ca de joi incepe gradinita , si sper sa nu am prea multa bataie de cap cu trezitu dimineata..
cris_82 spune:
neataaaaaaaa
haideti la 
,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce 
si vougue 

ninia fataaaa, ce belea pe capul tau cu instalatia
.Am avut o alergie urata pe partea dreapta dar acum e pe finis,iar azi e ultima zi de "tratament".Am pus acum vre-o saptamana poze pe mailul comun
.Noi cica pe 12 sept. incepem,iar sapatamana care vine e musai sa merg de ce are nevoie ca sa-i cumpar..apoi vorba ta cu trezitul asa dimineata
.m-ai dat pe spate cum arata tortul 

,si sa mor daca nu m-as juca si eu cu magazinul ala al Elenei
.
[:-))) nu a facut bataturi de la incaltamintea ta??
.Si trambulina aia e dementiala
.Mi-a placut atmosfera .
Mirunel
terorista 

BAZAR
eumada spune:
Neataaaaaaaaaaaaaa si-un rachiu sa taie greata...
Colac peste pupaza apa e oprita saptamana asta....este numai o ora seara......valeu....
Suntem la mama Eva demoleaza pe aici,are o placere deosebita sa darame tot ce e in ordine...
Vestea buna e ca noua crema isi face deja efectul...adica se estompeaza putin, cel putin pe umar.
va pup si va mai las niste cafea.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
Simina1980 spune:
Neata,
Intru la cafea dar nu stau mult ca am o groaza de treaba.Incepand de luni sunt in concediu 2 saptamani asa ca trebuie sa trag tare sa le las pe toate in ordine.Mi-am mai revenit cu somnul ca ieri eram fffff obosita.
Va servesc cu tot ce vreti voi:

ptr ca azi este Sf Alexandru!
La multi Ani tuturor celor care poarta numele de Alexandru,Alexandra!
Ninia-scumpa foc fetita ta!Seamana f mult cu tine!Si tortul...

Cris-ma bucur ca i-au mai trecut Mirunei bubitele!Mama lor de doctori ca doar isi dau cu parerea,nu sunt in stare sa dea un tratament potrivit!
F bine ca ai impus limite!
Anna-cum mai e Vladut?Sper ca a mai trecut raceala si a dormit mai bine!
Picky-te asteptam cand ai timp cu poze si povestiri!
Gata,va las!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)