**Bun venit TEODORA-IOANA !!!**
Raspunsuri - Pagina 14
Lali_mete spune:
Buna dimineatza!
Dau o cafea pregatitoare
,vine Cris cu cea delicioasa
imediat.
Ninia bun venit acasa,ma chinui sa iti spun de cand ai scris mesajul
,dar tot uit.
Mada ma indoiesc ca Eva are acelasi program cu fii-mea
,ca a mea a dormit non-stop, s-a trezit,a mancat ,a stat treaza pana la 8 cand a adormit si la 12 dormea inca,nu se trezise deloc de la 8
. Bafta la renovat. Sa stii ca Eva nu isi va aminti nimic din ce s-a intampla,asa ca totusi exista ceva ce ii va sterge totusi amintirile : timpul ,si daca nu amintiti voi de n\spe mii de ori pe zi de asta.
Emaaaa ce bun a parut tortuul
,si ce dor mi s-a facut de PAul vazand pozele cu piciul tau
! Abea astept ziua de miercuri sa vad reactia la intalnirea cu surioara lui
.
Iar trenuletul a avut forma buna, doar daca nu ii mai puneai ciocolata neagra de deasupra ar fi parut si mai real
,data viitoare renunti la "spoiala" si o sa arate ca unul din magazin.
Ah,am recitit urarile de la voi,si pagina aia cu majorete
,si nu imi vine sa cred cat de mult conteaza sa stii ca se gandesc atatia oameni la tine,iti da aripi,zau[azia]! Va multumesc fetelor ca sunteti aici,ca scrieti,ca cititi , ca facem atatea ,chiar si virtual,impreuna.
Picia doarme, a stat iar o ora treaza, mi-a zambit dupa tzitzi,cu laptic curgand asa in coltisorul guritei,si a adormit satula. Deja nu mai ustura sfarcul la supt
. Si nu am folosit deloc mameloanele de silicon
, am folosit o singura data pompa de muls ,si am laptic.Slava domnului,ca pentru asta m-am rugat toata sarcina. De fapt ma rugam dinainte sa raman insarcinata,ca la al doilea sa am laptic
.
Anna tot te balonezi?
sa gasesti solutia potrivita pentru tine.
Va pup fetele,fac nitica ordine ca azi mi s-au anuntat musafiri
,o prietena tare draga si iubitul ei .
Pentru Raisa
Lali mamica
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
Picky_toto spune:
Neata
Bine ai venit Teodora, sa fii sanatoasa, sa cresti mare si frumoasa. Mamico refacere rapida si mult laptic 

La multi ani tuturor sarbatoritilor din aceasta luna Eva, Razvan, Andu, Darius 

La multi ani Elena
, distractie placuta si poate reusim sa ne vedem sapt asta..in gasca..

Imi urla copila asa ca mai multe nu mai pot scrie...mai revin eu..cand am timp 
Mami de
mica si iubita
05.05.2009 si de inca o
mai mica si iubita
25.03.2011Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaaaaa...
haideti la 
,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce
si vougue 

LA MULTI ANI Elena 

,sa cresti mare si frumoaa,sa ai noroc in viata 
ninia sa-ti traiasca fata si sa dai tort,da?![]()
Sunt cheuna de cap,ca ne manca undeva sa stam pana la 1 dimineata sa jucam rummy cu sora-mea si cumnatul
.Cica azi e continuarea
.Ziceti si voi acuma..daca nu am masina ca sa plec in oras la plimbareala,macar asa sa ma mai destind,nu?
adina felicitari pentru maseluta
ia vezi tu ca taxa pentru absenta nemotivata e de 2 euro/zi ![]()
getik cand sunt la capitolul ardei,eu folosesc manusi din acelea chirurgicale si nu am nici un fel de probleme
.Multi ani sanatosi inainte si fericiti fata
.Azi si eu fac de la nunta 7 ani
lali saru'mana de cafea
.
picky bun venit acasa?Cum e vremea la voi?Cum a fost drumul?M aoftic ca nu am reusit sa ne mai vedem
,voi cu alergatiura pentru cuniunie si botez,eu fara mijloc de transport si munca ca la nebuni.. Ce fac tititzele?
Mirunel
terorista 

BAZAR
emanouela spune:
La multi ani! Elena, sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa fii iubita
sarumana fetele de urari si bine ai ajuns acasa picky
va imbratisez, is cam zombi si n-am chef de nic
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
Serialbastre spune:
Ziua buna!
Mada, mai ai galuste? Ca vreau si eu macar una, de pofta! ![]()
Cris, nu fu vorba de facut zarzavaturi, ca acolo imi placea. Mai mult smotru, ca soacra-mea a intors casa cu fundul in sus, si e casa mare, cu etaj, plus hangaralele de pe langa.
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
eumada spune:
Serialbastre sigur nu mi-ar iesi ca tie...desi ma pricep la bucatarie cat de cat..adica cam tot ce fac imi iese din prima,astea le-am cam.....hm....nu-s chiar cum imi aduc eu aminte de gustul lor si lu` Relu nici nu i-au placut macar,desi sunt ok...Eva nici sa le vada in ochi ea vrea "ciocolata alba cu alune de padule" si pace buna.
ASa ca iti dau numa sa-ti placa..
Ceva retete de placinta cu carne ca lumea ai?Da` cu foi gata cumparate nu mai am chef de framantat aluaturi.....
va pup pe restul....
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
Serialbastre spune:
Mada, am si reteta de placinta cu carne. A mea are si ciuperci, dar merge si fara. Recomand folie de placinta Bella - pentru placinta de casa.
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
eumada spune:
Ma uit si vad ce bunatati ai acolo...delicios....
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
anna-mama spune:
La multi ani, Elena, sa cresti mare, sanatoasa, fericita, norocoasa! 
Fetele, sa aveti o noapte bune. Revin maine de la birou 
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si
23+ cu
minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
ninia spune:
Sarumana dragelor de urari , nu prea am avut timp sa intru pe forum , da incet incet imi revin eu!Azi fetita mea scumpa a implinit 2 ani!!! Of ce repede mai trece timpul!! Am petrecut in familie,a fost f fain ,cam frig si ploios pe aici , insa ma ucur ca a putut iesi putin afara sa poata sari pe trambulina( ii place la nebunie!) Cadou I-am luat un magazin din ala din lemn cu rafturi , si rooooz, e mortal si eu m-as juca cu el
..Gogoasa f bucuroasa si de tort si de atatea cadouri, deja striga cand auzea soneria la usa: cado!! ![]()
Va fac si io cinste cu de toateee, asa cum se cuvine! Si revin cu poze asa cum am promis si din vacanta!
pupici la toateeee!!

Asa va ajungeeeee??![]()