**Bun venit TEODORA-IOANA !!!**
Raspunsuri - Pagina 13
emanouela spune:

dau di tataiiiiiiiiii dar nu gasesc icons![]()
copilul meu, la 13.07 a implinit 2 ani de cand s-a nascut
multumesc pt gandurile bune indreptate spre noi si pt urari.
va pupacesc
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
eumada spune:
VREM TORT.....
Ce faceti fetelor?
Of ca tre` sa ma apuc de demolat....am fost sa facem proiectul mobilei si din cauza ca e o camera mica mi avem nevoie de 20 cm.....deci vom darama un perete,vom muta tevile ca sunt in debaraua de langa camera si uite-asa de la un pat de copil ajungem la ditai santierul.....plus ca Eva behaie ca vrea patutul ei.....aseara am zis c-o pacalesc si o culc in vechiukl ei patutz..de unde ziceai ca are spini si nu numai.....abia la 12 a adormit pe patul mare..iar eu si sotul ne-am inghesuit pe canapeaua din camera ei.....uite-asa...
A vazut pe calculator cam cm ar veni si da-i bocet "vlei patutul meu velde"si nici ca-i tace gura...
Lali ai ajuns acasa?
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
Lali_mete spune:
Buna gasca de buburuze!!!!
In primul rand LA multi ani Darius,sa cresti mare si voinic ,sa fii sanatos si sa asculti de mami!
La multi ani Andu ,sa stapanesti sanatos masinuta,si sa cresti mare si voinic sa conduci una si mai frumoasa peste vre-o 16 ani
Va pup pe toate si va imbratisez pentru gandurile bune transmise pe toate caile
.
Noi am ajuns acasa,am tras si prima tura de papa si somn,acum astept sa se trezeasca sa pape iar. E cam puturoasa
,papa mult,doarme mult. Cred ca imi seamana mie la asta
.
Am pus pozici si pe fb si aici pe picasa .
Recuperez din urma si revin,va pupicesc.
emanouela spune:
Lali bine ai venit acasa...sa fie totul usor si fata necolicoasa si papacioasa
v-am lasat pr contul comun pozic din parc. tortul a fost demential de bun, stiam ce iau dar parca azi a fost excelent, s-a papat tot tot, chiar si fitzosii
, Darius, mi s-a zis ca a fost un copil cum rar vezi...s-a bucurat de absolut toate cadourile, pe fiecare le-a luat in parte, s-a jucat, le-a studiat si ma bucur ft tare ca e asa, ca se bucura si cand primeste mai multe. la copii le-am luat niste mingi de plaja cu snopy inauntru si a fost asa de linisteeee, nu s-au mai certat de la jucarii pt ca aveau toti la fel
, am facut si un tortulet- 'tren' pt noi cei de-ai casei, o inventie proprie si personala
care sper c-a iesit buna, n-am gusstat si nici reprosuri n-am primit de la mama sau Darius, ca doar ei au papat....in rest, ce sa va zic....sper ca a iesit bine. va pup si noapte linistita
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
getik1 spune:
LA MULTI ANI DARIUS sa cresti mare, frumos si sa ai parte de tot norocu si binele din lume .
eu azi am fost la spital sa imi iau sange pentru analize, ary este bine luni ii scot firu 
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaa
haideti la 
,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce
si vougue 

andreea sa iteleg ca e rost de zarzavatoase la socrela?Spor la treaba atunci si te invoim![]()

lali cred ca ti-a murit telefonul aseara odata cu al meu
eu il auzeam la un moment dat n casca pe al meu cu clampane,dar m-a facut de rusine si a decedat cand nu ma asteptam.De abea astept sa iau masina si sa iti fac o vizita sa o smotocesc un pic pe Ioana
.
ema mi-a placut mult cum a fost tortul,nu foate incarcat si sigur foarte bun la gust
.Si rochia aia ti-a stat foarte fain
.Nice si tortul trenulos
sper ca ne-ai oprit si noua un pic
.Ma bucur ca v-ati simtit bine
getik tu ce bantui fata la ora aia pe forum,nu ai somn?
Mirunel
terorista 

BAZAR
Lali_mete spune:
Mady superba "freza" ,superbi copii
.Mama eroina zici
? Eee, da,ca era zi importanta 23 august
!
Anna mie in timpul sarcinii balonarea mi-a trecut numai cu carbune medicinal.Dupa juma' de ora de la inghitire, nu mai aveam nimic-nimic
.
Bebelusa mea s-a trezit o singura data azi-noapte,pe la 2.30 ,a papat,a adormit la loc,si s-a trezit la 6.30 ,a papat iar,a stat treaza pana la 8,iar a papat
,si doarme si acum. Ma duc sa fac curat
.
Pentru Raisa
Lali mamica
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
eumada spune:
Buna fetele...e sambata ha?Trageti chiulu`..
Lali Eva are acelasi program ca si fiica-ta...

In alta ordin ede idei fiecare cu ce-l doare.....
Stiti ca vroiam sa-i fac patut evei....ei bine dupa ce am modificat proiectul de 3 ori am ajuns ca ,pe langa perete,trebuie mutat si o usa,si cum bucataria nu e safe child pai facem comanda si pentru mobila de bucatarie,si dulapul din camera evei il facem si cu birou inclus......de luni marti am santier...si mi-a traznit sa schimb si chiuveta.....si ca sa se potriveasca tre` sa iau covor cu verde si crem....
Si uite-asa..de la un patutz de 140/70 am ajuns la ditai haramul de doi metri si mobila de buctarie noua plus chiuveta plus daramat perete....
POate micuta mea va uita durerea suferita....desi cred ca nici o jucarie si nici un palat nu-i vor sterge amintirile groaznice...
Restu` alooooooooooooooooooooooo unde sunteti bre?
fac galuste cu prune,mazare cu piept de pui musaca si placinta cu carneeeeeeeeeeeeee...
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
elena_adina spune:
Salut gagici!
Si eu din an in pasti pe eici
...dar de citit va citesc proape in fiecare zi...cu scrisul e mai greu k asa ma apuca o lene.....
.
Noi...bine...Razvi a avut vreo 3 nopti febra de la o debila de maselutza care nu mai vroia sa iasa....am crezut ca raman fara creier de la cata maraiala a avut,dar multumesc lui DD ca a iesit
.
Lali felicitari pentru printesica

...e frumoasa foc...sa va traiasca si sa va bucurati de ea.
Ema ii zic si aici LA MULTI ANI ! flacaului tau...sa creasca mare si sanatos....
Pup toate fetele si va urez un WK placut!

getik1 spune:
buna fetele acu amm reusit si eu sa scap de treaba, si sunt zombi ca am avut o noapte de cosmar din cauza usturimi de maini de la gogosari , aseara am curata gogosari sa ii fac cu sos tomat si au fost usturatii printre ei si toata noaptea am plans de usturime ca nu aveam cu ce sa dau sa treaca
. intr-un final la 5 am adormit cu mana pe o punga cu un gel special inghetata si pantaloni lu fimea infasurati pe mana
.
ary azi a a vut ciuda pe firu de la frunte si aproape si la scos, drept urmare mi-am luat inima in dinti si l-am scos eu
, nu a zis picea nimik radea la mine si eu eram toata moale
.
am reusit intr-un final sa mai pun niste conserve: gogosari in sos de rosii care este un deliciu am mancat deja un borcan, zacusca de vinete, zarzavat pentru iarna la sticlute si nu mai stiu
.
si inainte sa fug sa ma intind in pat sa il; sun pe cez ca este in drum spre casa va dau de baut:

si acum motivul azi am implinit 1 an de la nunta
gata fug in pat ca sunt rupta de durere de spate si mijloc
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik