Iul-Aug 11- Hai V_florina! Hai crisspy! (85)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

salutare si de la noi!

noi suntem bine, Filip e din ce in ce mai bine, eu sunt la regim...si se vede. Incepe sa ne zambeasca cand ne jucam cu el, inca nu ne vede foarte bine, dar ne vedem
e un dragut

Ana e topita dupa el, si noi dupa ei. Saracuta, sufera ca nu poate sa il pupe acum ca e un pic bolnavioara

Noaptea e tot asa, trezirti din 2 in 2 ore, noroc ca am lapte destul. Pana acum am fost 100% LM.

Laura, hai mamico ca stiu ca poti! Rabdare, rabdare, rabdare. Curand totul va intra in normal si ne va fi asa de dor de ei...cresc atat de repede.

Merg sa vad poze cu bbii

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Heloo, eu nu am somn, Luca doarme, daca il las doarme pana maine la 7-8........offf si noi ne-am certat...dar am incetat de cateva zile si e muuult mai bine si bebe este muuult mai linistit.....azi tati a iesit cu el vreo 3 ore pe afara si eu am facut clatite

Am reusit sa pun si eu cateva poze in albumul comun. Vreau sa va intreb la ce modele v-ati gandit pentru cocarde si marturiile de botez...caut de cateva zile pe net si nu gasesc ceva deosebit.

Ma duc sa trezesc bebelusul pensionar, cum ii spune fii-mea, sa-i dau sa pape.

Mami de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna dimineatza...noi suntem acsa de cateva zile,dar nu am gasit putere sa intru si sa scriu...suntem bine,papam lapte de la mami,cam la 2-3 ore,cateodata il trezesc eu la 3 ore sa ii dau sa pape,caci e ink mititel....vroiam sa va intreb cate ceva:
1.eu alaptaz la fiecare masa cu alt san,e ok?sau trebuie din amandoi?el suge cam 15 min max 30.la sanul drept productia se reface mai repede si tre sa il mulg un pic inainte sa ii dau sa suga ca altfel nu reuseste sa apuce.
2.cand cade buricul?eu il dau cam de 2-3 ori pe zi cu alcool de 70
3.cand sa iesim afara?doc zicea cam dupa ziua 10...
4.cat curg lohiile?mie nu mi-a curs nimic de ieri(operata de vinerea trecuta)
5.Mi-e tare pofta de o gura de cafea,oare pot?eu am baut si in sarcina

Mai aveam cate ceva,dar nu imi aduc aminte...
Krissy felicitari,tare mumusel Philip!

Am vazut o gramada de copii frumusei...va doresc multa sanatate!

Mami de Razvan (09.05.2007) si Rares (12.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Lulusor , bine ati venit acasa! In legatura cu testele astea , sa va povestesc ce am patit si eu.Aici se face la nastere screening neonatal prin care se testeaza daca bebelusul are vreo boala genetica.Asa ca primesc telefon de la CROCE ROSA ITALIANA a 3a saptamana , prin care ma anunta ca trebuie sa repetam o analiza pt ca a iesit valoarea tripsinei f mare , ceea ce inseamna ca ar putea suferi de fibroza cistica , o boala genetica incurabila.. Va dati seama ca eram sa cad jos, am simtit ca mi se face rau pe loc. Mi s-a explicat ca poate fi o eroare legata de faptul ca a avut icter si de aici valori in afara limitelor , dar ca e bine sa repetam testul.Mi-au spus ca daca deja a luat in greutate ar trebui sa nu imi fac griji, insa griji mi-am facut de am crezut ca innebunesc pana am facut iar testul si pana mi-au venit rezultatele . FUSESE O EROARE. Totul e bine, dar eu am imbatranit cu 10 ani in cateva zile de atatea griji.
Asa ca incearca sa gandesti pozitiv , erori se intampla.
Aseara am zis ca o iau razna, am facut o criza de nervi de nu mai stiam ce-i cu mine... mi se infundase pompa si nu mai tragea bine si sanii mei erau gata sa explodeze si nu mai puteam de durere si copilul plangea de nimic nu il mai calma , nici macar tinutul in brate , nu stiu ce a avut. Sotul cu serviciul asta al lui ma termina , ca lucreaza ziua si seara are alt servici pe perioada verii , iar eu sunt singura si simt ca o iau razna.. de abia la 11 noaptea cand a venit el , mi-a desfundat pompa ca eu eram chioara de atatea lacrimi ca sa vad ce are, si apoi m-am mai linistit . Gabriel sper sa aiba azi o zi mai buna.........

Mami fericita de bebe Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Mi-am adus aminte...ma rama sa imi cumpar un cantar pt bb,caci in maternitate a scazut 240g si abia in ultima zi luase si el 20gr...sunt tare curioasa sa aflu daca a mai luat si el ceva...o fi chiar o idee rea cantarul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui madybulancea

Buna dimineatza...noi suntem acsa de cateva zile,dar nu am gasit putere sa intru si sa scriu...suntem bine,papam lapte de la mami,cam la 2-3 ore,cateodata il trezesc eu la 3 ore sa ii dau sa pape,caci e ink mititel....vroiam sa va intreb cate ceva:
1.eu alaptaz la fiecare masa cu alt san,e ok?sau trebuie din amandoi?el suge cam 15 min max 30.la sanul drept productia se reface mai repede si tre sa il mulg un pic inainte sa ii dau sa suga ca altfel nu reuseste sa apuce.
2.cand cade buricul?eu il dau cam de 2-3 ori pe zi cu alcool de 70
3.cand sa iesim afara?doc zicea cam dupa ziua 10...
4.cat curg lohiile?mie nu mi-a curs nimic de ieri(operata de vinerea trecuta)
5.Mi-e tare pofta de o gura de cafea,oare pot?eu am baut si in sarcina

Mai aveam cate ceva,dar nu imi aduc aminte...
Krissy felicitari,tare mumusel Philip!

Am vazut o gramada de copii frumusei...va doresc multa sanatate!

Bine ati venit acasa!

1. Si eu la fel alaptez, al meu nu reuseste sa manance din amandoi sanii
2. Cred ca depinde de fiecare bebelus, la noi acazut cam la 7-8 zile
3. am iesit cam la 8-9 zile
4. 5 zile mi-au curs si s-au oprit, medicul a zis ca din cauza alaptatului intensiv. E posibil sa se intoarca dupa cateva zile
5. Nu prea, si eu as bea o cafeluta. Hai o gura mica merge, dar cofeina e cam interzisa pe timpul alaptarii, ca ajunge la bebelus si il tine treaz. Eu n-as vrea asta

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui madybulancea

Mi-am adus aminte...ma rama sa imi cumpar un cantar pt bb,caci in maternitate a scazut 240g si abia in ultima zi luase si el 20gr...sunt tare curioasa sa aflu daca a mai luat si el ceva...o fi chiar o idee rea cantarul?

E normal sa scada 10-15% chiar. Nu-i o idee rea, cu conditia sa-l cantaresti saptamanal, adica sa nu dai in "cantarita" zilnica

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Mady despre buric , nu stiu , ca la GABRIEL A CAZUT A2A ZI DUPA CE L-AM ADUS ACASA PT CA FACUSE FOTOTERAPIE SI ASA S-A USCAT MAI REPEDE SI NICI NU A TREBUIT SA CURAT .Dupa ce a cazut l-am mai dat cateva zile cu alcool, dar s-a vindecat repede.Noi am iesit afara dupa ce ne-a citit preotul molifta, asta la 9 zile parca.Cu suptul , nu te pot ajuta , ca pe mine ma suge pompa. Lohii eu am avut cam 3 saptamani si apoi inca o saptamana doar ceva maroniu ca dupa menstruatie.
Si eu am cantar , pt ca si Gabriel scazuse in spital 250 g, e bun , dar in nici un caz nu il cantaresc zilnic!
Despre cafea , eu stiu ca ii agita pe ei daca bem asa ca nu ti-as recomanda , si mie mi se csurg ochii dupa una , dar ma abtin.
Mamutz vroiam sa iti multumesc pt sfaturi referitor la san, in noaptea aceea am tinut gheata toata noaptea si am tras cu pompa mult si am muls si cu mana si mi-a trecut, problema este ca daca nu ma mulg la timp , iar se infunda , trebuie sa am mare grija, insa de multe ori , dupa ce papa , trebuie tinut sa ragaie , apoi mai vrea in brate , apoi daca il pun jos incepe plansu si uite asa mai trece cate o ora si sanii mei explodeaza
Corry , mamico , toata stima din partea mea
Ilida cand ma mulg noaptea ma gandesc toate mamicile stau cu puii lor la san acum poate , numai eu stau cu pompa, dar vad ca nu sunt chiar singura

Mami fericita de bebe Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Buna dimineata mamicute,

Sper ca astazi sa avem toate o zi mai buna, puiutii sa fie cumintei si sa nu planga .

Aseara dupa ce m-am plans pe forum , m-au apucat remuscarile ptr ca bubu imi zambarea asa frumos de eram topita toata si ma gandeam ca nu exista momente mai minunate ca acestea . Am avut si eu o scapare na dar mi-am propus sa nu ma mai las doborata si sa ma bucur de fiecare secunda chiar daca asta inseamna plans sau luat in barte continuu .

Va doresc un weekend minunat, eu ma duc sa-mi caut de imbracat ptr botez, sper sa nu fac vreo depresie cand ma apuc de probat .

Pup toate fetele, mamicutele si puiutii .

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

Buna dimineata mamicute,

Sper ca astazi sa avem toate o zi mai buna, puiutii sa fie cumintei si sa nu planga .

Aseara dupa ce m-am plans pe forum , m-au apucat remuscarile ptr ca bubu imi zambarea asa frumos de eram topita toata si ma gandeam ca nu exista momente mai minunate ca acestea . Am avut si eu o scapare na dar mi-am propus sa nu ma mai las doborata si sa ma bucur de fiecare secunda chiar daca asta inseamna plans sau luat in barte continuu .

Va doresc un weekend minunat, eu ma duc sa-mi caut de imbracat ptr botez, sper sa nu fac vreo depresie cand ma apuc de probat .

Pup toate fetele, mamicutele si puiutii .

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

pt atitudinea ta. toate mai cadem, ca oameni suntem, important e ca, periodic, sa ne aducem aminte ce avem si sa ne ridicam.

Mergi la inceput