Pufi de ian-feb 2010 ! (39)
Raspunsuri - Pagina 19
Loredana71 spune:
Lalitica,ma bucur de vesti bune,inteleg ca problemele sunt mult mai serioase ,of,sanatate multa multa micutului tau,sa va ajute Dumnezeu!
Veniti tot in Hamburg?Daca da,suntem aici!![]()
Am dormit dupa amiaza amandoua 3 ore jumate,Lara are diaree,i-am luat un siropel cu pectine si bilute homeopate pentru durerea de dinti si gel,macar am ceva in casa,ca aseara nu am avut nimic...Sa vedem cand i-o veni somnul de acu'
Aici s-a facut intuneric in 5 minute,dar intuneric ca noaptea,cam infiorator
Am impresia ca vine o furtunaaaaa
Beatrice1982 spune:
buna seara...........
printre musafiri , zugraveli, chestii de pus la toamna...gen compot..dulceata...zacusca...ardei....castraveti....va salut cu drag cu burta la gura............
simt ca mor de cald
e foarte nasol atat pt mine cat si pt copil, nu am citit nik din urma........is varza is rupta.............
ete o poza cu burtoiul de 27 de saptamani
http://imageshack.us/photo/my-images/580/dsc04827a.jpg/
e mare nene si mai am vreo 2 luni jumate.........of offfffff mai mai
va pup pe toti si pe toate
abia astept sa nasc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aveti grija de voi
sper sa vina si zile mai bune

_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si
26+ cu
Adam Stefan
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
alexutzzza spune:
ana bine ati venit acasa! cdetalii? ![]()
Loredana ai PM
. O noapte linistita va doresc! 
Edit ca nu postase Bea cand m=am apucat de mesaj:
Bea iti doresc sa treaca repede repede repede lunile ramase! Of Doamne ce burtoi ai! sigur depaseste dimensiunile palatului lui Ivan. Eu nici pe masa de cezariana nu cred ca aveam asa un butroi ...sau ma lasa memoria? Sarcina usoara!
de
Yannis
simplicity spune:

Lali ma bucur mult pt voi

sa decurga totul bine
Bea esti o gravidutza f frumoasa , e mare burtica dar mai mare e dragostea ta pt bebe si Ivan asa ca rezisti eroic pt ei si voi 

Am vazut si eu pozicile...chiar nu stiu de ce tineti diete
, copii sunt asa de mari si scumpi foccccccccccc

, pozele sunt f reusite, vacante frumoase ati avut....la cat mai multe
Micki cum mai sunteti?
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
"All I know is that I know nothing."
lorex spune:
buna seara, scriu de pe telef.,sper sa_mi iasa. Noi ne-am retras in muntzi. In bucovina. Imi place mult in zona asta. E curata, ingrijita, aer curat si se mananca regeste! Cand ma gandesc k ma intorc maine la praful din orash...Bobita se simte excelent aici iar eu ma bucur k respira pt prima data aer curat! S_a plimbat cu carutza cu cai (ne inebuneste cu "calu"), a urcat pe Rarau pana la Pietrele doamnei si sta afara all day long.
Imi pare rau de pufii bolnaviori, am observat ca se imbolnavesc cam toti o data pufii nostri. De data asta majoritatea cu diaree. Bobitza a trecut peste cu regim usor si smecta cu ceai de menta.
Lalitica, ma bucur enorm pt voi. Stiu ce inseamna cat de cat ca si nepotelul meu a fost in germania pt o chestie asemanatoare si tot asa cu sponorizare.
Blue flower, vacanta placuta!
Tomaca, incearca sa tai filmuletul, cu un programel de video cutter si sa ne pui doar ce e mai amuzant. M_a invatat Alexutza. Pupici
multumesc pt urarile de bine si sper sa aud ca pufii si_au revenit toti.
Apropo, am incercat s-o inscriu si eu pe bobi la gradi si la prima de pe lista n-am mai gasit loc.
Danasor, ce sa zic..Carmita e o dragalasa si o nebunatica. E indragostita pana peste cap de Lorena, normal. Sufleteste e bine. A trecut peste problema aceea de care stiti.
simplicity spune:
Lorex iconita ti-a aparut ca urmare a unei donatii facute la actiunea "3 sate"...probabil ai donat banuti sau obiecte...asta tu stii![]()
Ma bucut ca bobitza se simte bine in aer liber
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
"All I know is that I know nothing."
dandanaG spune:
neata ![]()
i-am dat lu Dragos bibe si medicamentele si nu mai am somn
lali tinem si noi pumnii, sigur o sa fie bine, micutul vostru e un luptator
multa putere si voua
anag bine ati venit 
loredana sper ca Lara este bine 
bea usor mami, nu te obosi asa tare, ai grija de Adam
lorex ma bucur ca va simtiti bine la aer curat 
despre carut
noi nu mai folosim carutul de pe la 1 an, mergem numai cu tricicleta
e bine si pe jos de manuta sau nu, ca vrea sa mearga singur ( mai bine zis sa alerge ca nu prea merge ca omu') dar cand ajungem prin magazine sa te tii- trage de tot ce prinde
va pastrez o
calda
Dragos Andrei
decenuela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 buna seara........... printre musafiri , zugraveli, chestii de pus la toamna...gen compot..dulceata...zacusca...ardei....castraveti....va salut cu drag cu burta la gura............ simt ca mor de cald e foarte nasol atat pt mine cat si pt copil, nu am citit nik din urma........is varza is rupta............. ete o poza cu burtoiul de 27 de saptamani http://imageshack.us/photo/my-images/580/dsc04827a.jpg/ e mare nene si mai am vreo 2 luni jumate.........of offfffff mai mai va pup pe toti si pe toate abia astept sa nasc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() aveti grija de voi sper sa vina si zile mai bune ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ Bea, mami de doi baieti : Ivan Matei (14.01.2010) si 26+ cu Adam Stefan Doamne ajuta sa fim sanatosi!![]() |
wow bea....dumnezeule.....ce burtoi....o sa fie imens adam....sa ai grija de tine...mai usor cu efortul...
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
neatza doamnele...
sarumana de coffe dana..vad ca si tu erai matinala...
si eu de la ultima trezire a lu jiji de pe la 5...n-am mai adormit desi...mi-ar fi prins tare bine....asta e...mama lui de stres si ganduri...
lorex ...profita de tot ce-i acolo....inclusiv de papa bun...ca la cum arati zici ca nici apa nu bei
hm de carutz...drept sa va spun eu ..in cela 3 ore de parc seara...mai dau o tura cu superbitatea mov...care ink mai tine...el sta...mai casca gura...mergem in gashca...sa zic asa...insa...nu mai ma pot baza ca sta ca altadata prea mult....cand ne intalnem cu mara si alex ...si sa car 12 kile...nu-mi pik bine....
eu...am vb cu tanti ieri si i-am zis sa se gandeasca daca poate sa stea zilnic cu jiji(ca arde sa ma duc zilnic la munca) sau sa caut gradi...ca bone..mai greu...si ete....asa..(.desi eu sper ca ea isi va face un calcul financiar...si va accepta) mai arunc un ochi pe gradinitele din zona...
park totusi jiji e cam crudutz, asa....nu e f stabil...nu stie sa adoarma singur si mai ales in patutz de copil...in rest e cuminte, sociabil, linistit, docil...f darnic...nu face urat cand i se ia o jucarie si nici daca nu o primeste pe cea dorita de el de la altul...l-as mai tine totusi acasa...
am si uitat sa zic ca m-am vz cu lali
....cred ca de fapt nici n-am vrut sa retin...cand am vz ce slaba e!!!!!!!!!!!!!!!!
sarumana de tratatie...bem un paharel pt david....super c-ati obtinut aprobarea....doamne ajuta si...cum zicea alex...e mai bine sa va asteptam sa va intoarceti pt intalneala...sa faceam si noi economie la buget![]()
trimit...ca aud scartaieli la jiji in camera....
MOR DUPA EL...SUFAR DE O DRAGOSTE INCURABILA...E SOARELE SI LUNA SI STELELE

Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...