Pufi de ian-feb 2010 ! (39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

neata!

eu beau ambele cafele fetele

sorina cred ca ar fi bun si la voi un pic regim, intr-adevar nu treceasa repde si trebuie trecut treptat la alimentatia normala

larisel sper sa gasiti repede ceea ce cautati, daca poti da-mi si mie cateva detalii desii eu l-as tine acasa iarna asta si l-as da la primavara dar ma mai gandesc

pentru toamna eu am mai cumparat pe parcurs, are vreo 6 bluzite, 3 bluzoane, pantaloni 3 + 3 de trening, body-urile cred ca or sa fie folositoare pe timp rece ca le tine spatele acoperit- lui incai mai vin cele din primavara , in rest mai iau in timp
trebuie sa-i iau de incaltat si sapca, caciula ceva- vara asta am pierdut vreo 3-4 sepci, ultima a pierdut-o duminica, acum nu mai are nik

sper ca toti pufii sunt mai bine

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

si eu la cafea

Dragos a dormit ok azi noapte..dar mucii sunt garla si acum il apuca si tusea...

larisel si pe mine ma intereseaza necesarul de cresa
eu sunt fac body dar stau si ma gandesc daca nu or sa il incomodeze pe la cresa...am impresia ca o sa ii puna pe olite si cred ca ar fi mai ok fara...inca nu am apucat sa fac nici o cumparatura...mai astept oleaca...

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Dece, Dandana.....
Nu stiu daca problema a fost una adevarata...n-am idee....acum o luna tot ce a facut a fost sa vomite bibele de lapte de la culcare si a doua zi a facut un singur scaun, dar moale...i-am dat niste smecta, debridat si biotics in ziua respectiva....si cam asta a fost tot...
Nu pricep deloc...nu mi s-a parut ceva grav...De atunci le tot alterneaza, la kk, cand tare, cand moale...de vomitat ea nu vomita de fel...cred ca numar pe degetele de la o mana de cate ori a varsat, de cand este...

In mod normal...stiu ca i-ar trebui niste regim...din pacate teoria este una, iar practica pe iris...este cu totul altceva....
Ea nu mananca nimic altceva decat borcanele si cereale straciatella, nici macar ceai nu bea, de nici un fel... De curand a inceput sa bea apa...chiar si asta mi se pare o mare realizare...
Ce orez, ce morcovi, ce paine prajita si branzica...vise soro....
Vreau sa vad cum ies analizele...sunt curioasa....si apoi...le duc unui medic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

am intrat sa va zic ca david a trecut peste faza cu vomitatul. nu a mai vomitat deloc de atunci, doar a doua zia facut mai mult caca moale si galben. In schimb de duminica avem o tentativa de raceala cu muci curgand care intre timp s-au mai ingrosat si vad ca de azi noapte a inceput sa si tuseasca putin. Are bona noastra un noroc...chior...azi au plecat la Breaza, sper sa nu pateasca la fel ca si data trecuta sa raceasca urat. Eu de cum am vazut duminica ca stranuta putin i-am dat juma de oscilo, niste vitamina C, vitaminele Minevita ca ii folosesc la imunitate si pofta de mancare, iar seara i-am dat niste nurofen si mai nou siropul Prospan pentru tuse. Credeti ca e Ok? Az noapte cand tot maraia ma gandeam sa nu-l mai las sa mearga la Breaza, dar pe de alta parte am mare incredere in bona ca va avea grija de el ca si cu propiul ei copil, plus ca pe caldurile astea eu zic ca mai bine ii foloseste aerul de acolo decat caldurile de aici. Cred ca azi noapte nu a dormit bine si din cauza caldurii, iar daca deschideam geamul la el in camera, intrau tantarii. Musai trebuie pusa plasa la geam.

Cand citesc la voi ce bine beau pufii vostri laptele, va invidiez sincer. Al meu iar este in perioada in care dimineata nici macar nu vrea sa-l guste, chiar daca i-am luat feluri noi de lapte si cereale. Il tot alerg prin casa sa-i dau diverse budincute, fructe si cereale. Al mweu are o masa de legume si carne la pranz, lapte dimineata si seara si in rest iaurt, cereale, orez/gris cu lapte si multe fructe simple sau cu iaurt sau cereale.

Lali de David luptatorul nostru
sanatate la David si sa ii priasca iesirea...pupici

Mami de Ariana

Motto-ul meu:
"All I know is that I know nothing."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

vreau si eu o cafea MAARE

sutn deja la a doua...Dragos a racit si drept urmare azi noapte a dormit in kur pe 2 perne, mangaiat pe cap... dormit impropriu spus..zacut...asa ca nu am inchis un ochi...sunt chiauna...am reusit acum sa il adorm si nu stiu de ce sa ma apuc mai intai..de spalat hainele pe care le-a vomitat azi noapte din cauza mucilor, sa fac sucul de rosii ce trebuia de ieri...sa strang in casa ca e ca dupa razboi...sau sa zac in pat...

pana una alta beau o cafea...

o zi linistita sa avem

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
vai ce noapte ati avut ...pupam sa se faca repede bine, acum cum mai e?

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Tomaca, Simply scuze ca m-am laudat degeaba...nu reusesc sa incarc pe transfer. Filmele se opresc la 40 sau 40 si ceva %, poate din cauza ca incarc pe .ro din grecia, poate conexiunea nu e buna, nu-mi explic, am reusit sa pun numai un filmulet scurt:
http://dl.transfer.ro/Winnie_the_Pooh_and_a_Day_for_Eeyore1983_-transfer_RO-24aug-c8b2cc.avi

de Yannis

stai linistita, ca o sa le caut pe isohunt ....multumim frumos

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

sa ne inscriem si noi in club

Dragos de duminica dupa plaja aia cu vant, a facut temperatura pana la 39.6
am fost la dr, cica rosu in gat, a vrut sa ne dea antibiotic dar iam spus ca daca nu e neaparata nevoie as prefera fara
asa ca ne-a trecut pe homeopate + antitermice, asta de luni seara
marti deja nu mai facea asa febra in schimb a facut diaree
de aseara de la 9.30 nu i-am mai dat nici un antitermic , in schimb face kk cu sange
acum iar vrea sa ne treaca pe cefort injectabil in vena, pentru moment mi-a dat sumetrolim si sa il urmaresc
daca nu isi revine in seara asta sa il trecem pe antibio

uff, nici nu stiu ce sa mai cred
nici coerenta nu stiu daca am fost

sanatate multa pufilor bolnaviori

mami de shugubetz Dragos Andrei
injectabil in vena la copil asa mic??? saracutul

cati pufi bolnaviori,sanatate multa multa

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

O cafelutza dis-de-dimineatza?

Azi intentionam si noi o vizita pe la cateva gradinitze... sa vedem cum arata, program, pretzuri... din informatziile de pe net (sarace) nu ne-am facut o idee clara, asha ca musai trebuie o descindere la fatza locului. Mai greutz va fi ca tebuie sa ne caram cu fetele ...

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Multumim de cafelutza

Sa gasiti gradinitza care va place si tu si Loredana si evident sa fie adecvata printeselor

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

Mergi la inceput

Citat:

Voi v-atzi apucat de cumparaturi pt sezonul toamna-iarna? Gen garderoba, incaltzaminte, gentuzta gradi & co? M-ar interesa si pe mine un necesar ... gen 5 bluze, 2 pulovere etc.

_

eu la asta nu prea pot raspunde, adica nu imi fac un stoc/lista cu ce mi-ar trebui, in general cand sunt reduceri/oferte cumpar chiar daca e si in avans....iar daca vine toamna/iarna ma gandesc sa am o gecutza doua , cizmulite/ghetutze ....se intampla sa am si din inainte ce imi trebuie dar se intampla si sa ma trezesc ca as avea nevoie de ceva si atunci dau fuga si cumpar....in functie evident si de buget

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

Mergi la inceput

Citat:

Apropo de garderoba de toamna! Mai funtzie body-urile sau incurca de acuma? Noi vara nu prea am folosit (rar cate un tricou body), dar iarna trecuta erau tare practice. Acum cu gradi, olitza, copil activ nu-mi dau seama daca mai sunt utile. Voi ce ziceti?

_

mie imi plac f mult body-urile....si am sa continui sa le folosesc, dar Ariana inca nu merge la gradinita....poate ca ar trebui sa intrebi la gradinitza(aleasa) daca poti sa le mai aduci in body sau le e mai usor/rapid cu maiou.

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

Mergi la inceput