Pufi de ian-feb 2010 ! (39)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Larisel,loc bun pentru mine ar insemna sa ne placa gradinita si educatoarele si sa fie aproape de casa...altceva nu stiu ce sa caut,ma astept doar sa am un feeling bun cand intru acolo si vorbesc cu educatoarele si sa mi-o primeasca pe la anul...In rest,recunosc ca nu am foarte multe date,trebuie chiar sa ma interesez cum e cu preturile si subventiile,as zice ca am dreptul sa mi se subventioneze ceva din costuri,dar ramane sa ma interesez...Pupam gemanutzele dintzoase si pe mami lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Ruxita cam aproape toate simptomele tale le am si eu, dar eu m-am obisnuit cu ele ; Eu iau zinat, tie ce antibiotic ti-a recomandat? am refuzat sa fac radiografie... stiu deja ca-s cu capul ce sa-mi mai confirme si altii , sa ne tii la curent

pui mic

esti o figura... iei antibiotic dar refuzi o radiografie... eu ma gandesc sa nu iau antibiotic... am luat in atatea ture (vreo 4 numai anul asta), incat ma indoiesc ca vor avea vreun rezultat ... o sa compensez cu antivirale si antibacteriene naturiste gen propolis si polen... si imunostimulatoare.

Interesant a fost ca a descoperit ca e o afectiune cronica si ca de-a lungul vietii (la faza asta m-am simtit o baba de 70 de ani) orl-ul meu a avut de suferit, cum ar fi de ex. urechile care din cauza rinitelor repetate nu se mai ventileaza... eu simt ca-mi pocneste capul in zona urechilor... asta o fi insemnand ca nu se ventileaza... in fine... am cam mers la orl regulat dar prima data mi-a zis cineva de deviatie de sept (confirmat ulterior prin radiografie)...

si am zis asa... sa ma duc barem la spitale mari daca tot ma caut pe la doctori ca aia stiu sa zica chestii mai interesante decat cei din policlinici cabinete...

nyny, nu inteleg de ce nu mergi la medic??? care e motivul pentru care nu mergi? eu caut sa merg de fiecare data cand am o problema si am nevoie de ajutor chit ca sotul ma ia la 14 m de fiecare data si deja face lista cu toate afectiunile mele reale sau doar suspecte... la faza asta l-am facut cu ou si otet... i-am zis daca cea mai mare problema a mea ar fi un cos in talpa el ar trebui sa trateze aceasta problema cu seriozitate si maxim suport pentru ca e ceea ce ma preocupa si e important pentru mine! Of. (asta e oful meu cel mai mare ca am un sot mai putin intelegator cu problemele mele de sanatate dar... il inteleg... el are probleme de sanatate mai mari si zice ca e sanatos si foarte greu il conving sa mearga la un medic a fost o reusita majora a mea ca l-am convins sa ia pastile de tensiune...

gata, am dat in balarii...

alexutza, dar iau de vreo 3 sapt polen si asta ar trebui sa acopere carentele daca o fi vreuna (analizele mele arata beton toate in limitele normale). Mai degraba putem vorbi in cazul meu de niste "sensibilitati", "dezechilibre" asa minore cum sunt dar care ma deranjeaza foarte tare... am fost o femeie sanatoasa tun pana sa ma casatoresc cu sotul meu... si cum ziceam vreaun sa ma simt din nou ca la 20...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Ruxita stiu ca teoretic n-am nici o scuza si ca sanatatea ar trebui sa fie o prioritate pt oricine. Recunosc ca am devenit neglijenta la capitolul asta . Practic... dau vina pe lipsa timpului si pe sistemul nostru medical de rahat, vezi ex. de acum 2-3 luni cand am ajuns la camera de garda si mi s-a pus diagnosticul de "amigdalita" desi eu le am scoase de 20 de ani ... si crede-ma ca n-a fost vreun caz izolat (vb de orasul in care locuiesc eu).

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

O cafelutza dis-de-dimineatza?

Azi intentionam si noi o vizita pe la cateva gradinitze... sa vedem cum arata, program, pretzuri... din informatziile de pe net (sarace) nu ne-am facut o idee clara, asha ca musai trebuie o descindere la fatza locului. Mai greutz va fi ca tebuie sa ne caram cu fetele ...

Mergi la inceput

Voi v-atzi apucat de cumparaturi pt sezonul toamna-iarna? Gen garderoba, incaltzaminte, gentuzta gradi & co? M-ar interesa si pe mine un necesar ... gen 5 bluze, 2 pulovere etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata, azi dau eu cafelutza, cred, asa ca va servesc cu un espresso cu spuma de lapte, si scortisoara…

Ieri am citit, am tot zis ca intru sa scriu, dar n-am mai reusit…cred ca trebuie sa-mi bag la reeducare colegii de apartament, ca nu se mai poate…atata smotru, si pana a doua zi….e jale la loc!

Am vazut poze noi de pufi frumoosi si mamici gazelutze..

Am citit si de pufi bolnaviori…off, sa treaca repede, ca tare-i rau cand sunt bolnaviori puii…

Nici eu nu-s prea linistita cu iris.. nush ce face, dar nu prea face bine ce face…De la indigestia pe care a facut-o la mare, in ultima seara, are niste scaune ciudate…ba e ok cateva zile, apoi iar incepe…face de vreo 2 ori in zi ok, apoi de inca vreo 2-3 ori ba moale, ba apa, ba iar tare…nu mai stiu ce sa cred…ea e ok, ca si stare generala,se joaca, rade, e vioaie, nu varsa, papa, bea apa si lapte(asta numai noaptea, mai nou…ziua nu mai doreste), nu face temperatura…
In fine, una peste alta…nu mi-as face pb, dar a mancat bine tare(sa n-o deochi!) in ultimele 2 luni, si n-a pus decat vreo 100g…
I-am dus si eu kk la analize (coprocultura, coproparazitologic, si antigen giardia),…ca nu stiu ce altceva sa fac…iar la bz specia pediatrilor e stinsa demult…Am incercat ieri sa prind o programare la dr.S, dar n-am reusit….a sunat tot ocupat, desi am sunat continuu…In fine, acum asteptam si rezultatul analizelor, si mai vedem..

Alexutzza…sa ai spor, in reglarea programului frumosului grec! Cat despre bronz….cam tot asa m-am intors si eu de la mare…cu burta alba, din aceleasi motive..

Ruxita…multa sanatate!

Danasor…. pup fetele harnicutze! Si eu sunt sentimentala, dar ma apuca cateodata un elan nestavilit, si organizez cate o ….”aruncare” , cand simt ca nu mai am aer in casa…

Dece….sarumana de cafelutza de ieri…ca am baut-o si n-am multumit! Ooo, super papa Luca! Cum a fost revederea cu tanti?

BF…un concediu de vis, sa aveti!

Simply…sa iti fie de bine pensatul! Cunosc intrucatva procedura...Diana se penseaza asa...

Nyny…cum e? Ai reusit sa te odihnesti nitzel ieri?

Lali ..ma bucur ca David n-a mai vomitat…Multa sanatate, sa-i treaca repede si mucishorii..Cu laptele…la noi e poveste veche…Ba il refuza, ba bea in somn, ba nu reusesc deloc, ba bea toata noaptea si ziua mananca mancare(ca acum)…Cand au inceput refuzurile si la noi, acum vreo sapt-doua…i-am adaugat un varf de cutit de fructoza in lp….vad ca a functionat, si l-a re-primit, dar numai seara, noaptea si dimineata…Acum i-am scos fructoza, si vad ca isi mentine obiceiul…bea relativ ok, dar tot noaptea.

Ale1212xa, Dandana….multa sanatate pufilor, si multa putere voua!

Loredana…spor la gasirea gradinitei potrivite pentru Lara!

Larisel….pup gemanutele dintzoase, sa treaca repede mofturile si maraiala!

Trimit, ca iar am facut o placinta!
O zi minunata sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Larisel, de cafea, ai fost mai rapida, ca pana am scris eu placinta...eu ma servesc...ca iris iar m-a calarit toata noaptea...a baut lapte si la 21.30, si la 00.30, si la 04.30...

Cu necesarul de toamna-iarna...n-as sti sa spun exact..i-am mai luat cate ceva, cand am reusit, si-am ajuns pe la magazine...adica vreo 2 pulovarase, un trening, ciorapei(vreo 4 perechi), doua set-uri a cate 4 body-uri cu maneca lunga din carre4...Are ca si ghetutze de iarna niste uggs, pe care le-am comandat pe net anul trecut, si au fost suuper-mari atunci...acum ii vin bine, am probat-o...sa vad cum ii vine costumul de iarna, cel de fash, de anul trecut....ca si ala era mare tare...

Spor si succes sa aveti, in cautarea de gradi, astazi!

Mergi la inceput

Apropo de garderoba de toamna! Mai funtzie body-urile sau incurca de acuma? Noi vara nu prea am folosit (rar cate un tricou body), dar iarna trecuta erau tare practice. Acum cu gradi, olitza, copil activ nu-mi dau seama daca mai sunt utile. Voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza ...sarumana de cofe...fetili...harnicutze...

si eu sunt treaza de ceva vreme...si nebuna, bineinteles....
jiji culcat pe la 10 si ceva...si eu pe la 3...trezit..de ce nu se trezeste cupilu pt lapte??? preg laptele...si stateam..atipeam iar ma trezeam...dar a patit cupilu ceva???...n-a patit nik , s-a trez la 5 juma si eu de 100 de ori pana atunci..a baut 150(ca atata mapregatisem sa-i dau..nu 250 ca de oicei...am zis sa reduc) si clar ca nu s-a saturat...si peste o ora iar maraia...si i-am mai dat ink pe atat cred...si ink doarme...iar eu sunt varza...presh...

sorina...hm...n-as zice prea multe sa nu-l deochi..insa s-a schimbaty jijelu meu..emult mai intelegator si cooperant...n-a mai urlat la vederea ei...putin cand a iesit ...PA.... si eu amramas in casa...a fost ok, ca sa zic asa...e ok..si k papa..si k somnul..si afara...insa na...tac...sa nu i se ia cu binele....
apropo de kk...auzeam ca treburileastea la stomcel nu trec asa usor.. si k daca a av prb trebuie un regim mai inedlungat...adik nu trebuie trecut brusc la papa normal...

of cand citesc de pui bolnavi...ma iau toate cele...sper din tot sufletul sa se faca toti bine...cat mai repede...

am pus niste poze...din vara asta...insa..nu stiu cenaiba am fc...desi am crezut ca e bine..vad ca s-a fc album nou...nu stiu cum sa le transfer la mine....

azi iar acasa..shmotru..mancare...din astea..care muncesti toata ziua sinu se vad...

sorina...pt dr s..tre sa stai calare pe tel...din nefericire...
eu..denaturata...nici macar nu m-am dus sa iau analizele la kk...rezultatele....of...

sa aveti o zi superba...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Apropo de garderoba de toamna! Mai funtzie body-urile sau incurca de acuma? Noi vara nu prea am folosit (rar cate un tricou body), dar iarna trecuta erau tare practice. Acum cu gradi, olitza, copil activ nu-mi dau seama daca mai sunt utile. Voi ce ziceti?

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

habar n-am...eu cred ca imi voi lua un set cu maneca lunga..traiasca ebay-ul...desi cele cu maneca scurta( tone) si body si maieuri nu prea le-am fol vara asta....iar la mare tricourile au fost la mare inaltime..
cu trusoul de toamna...hm mi-am luat 2 perechi de ghetutze clacks....f faine...sper sa fie ok...si ami am luate din primavara chestii...carecred ca-i vin si acu...dar...evident nu voi rezista...si la altele
ink nu stiu daca o sastea cu tanti...sau la gradi...asa ca...vedem...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput