Strugurasi S-O 11-BRAVO Loredanar ... (102)
Raspunsuri - Pagina 16
zubi spune:
Imi pare rau ca nu am mai raspuns la nimeni,tot citeram si citeam,dar mi s-a taiat firul cand am citit de Lore...stiu decat ca lali e acum fericita ca a scapat de ceza si ca totul e bine
Zubi, mami
38+ cu 
minunea mea
LenaC spune:
Lore, felicitari si de la noi. Superba povestea voastra
.
Sei, super filmuletele 
Eu azi am fost la Carefour, au reduceri la departamentul puericultura si am mai cumparat cateva chestii ![]()
Pupici la burtici si noi mamici
Lena -
33+
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LenaC Lore, felicitari si de la noi. Superba povestea voastra .Sei, super filmuletele ![]() Eu azi am fost la Carefour, au reduceri la departamentul puericultura si am mai cumparat cateva chestii Pupici la burtici si noi mamici ![]() Lena - 33+ |
La ce??? sunt reduceri mai exact:P
Mami fericita de
Mihnea (14.11.2009 ) acum
30+ cu
andreea_t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zubi Andreea, foarte frumos apartamentul,felicitari, este superb, si cu terasa m-ati dat gata,cel mai mult imi place,e asa spatioasa,lumimoasa,deschisa... ![]() Seidana,tu pe unde umbli mami? acuma te cert,ca nu ai trecut-o pe Mara la strugurasi pe prima pagina,asta inseamna ca te-au apucat durerile? Zubi, mami 38+ cu ![]() minunea mea |
Multumim Zubi
terasa a fost cea care ne-a cucerit si pe noi de la prima vizionare.
37+
Doamne iti multumim!
LenaC spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ionelamaria
La ce??? sunt reduceri mai exact:P Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 30+ cu ![]() |
Biberoane, suzete, dentite, pompe, interfoane, saltelute, lenjerie de patut, sutien alaptat, si mancare bebe (reducere 20% la toate). Nu se aplica la pampers si produse de ingrijire bebe (gen sampon, sapun etc)
Eu mi-am luat sutien pt alaptat (14 de la 17), un cearceaf bbc cu elastic (10 ron de la 13), cearceaf impermeabil (40 de la 47 parca).
As fi vrut sa iau mai multe dar astept salariul...
Lena -
33+
loredanar spune:
Fetelor imi cer scuze ca nu am acum atentia suficient de distributiva sa va raspund fiecareia pt lucrurile frumoase pe care le-ati spus. Va zic din nou ca apreciez si ca ajung la noi energiile pozitive.
Relatia cu bibi a inceput sa fie mai apropiata, pe o scala a curajului de 1 la 10 am ajuns astazi de la 1 la .... 2. :)) Imi este extraordinar de frica sa nu ii fac rau, sau f emotionata si imi vine sa plang din orice. Dimineata era un pic fosaita mi-au spus ca atunci cand este agitat are ceva ... nush stenter nu stiu cum i-au zis ... respira cu fluieraturi, cand e linistita respira absolut normal. Am bocit de mi-a sarit camasa nu ma puteam opri desi intelesesem ca nu e nimic grav sau neobisnuit... Nu stiu daca e normal sau nu dar am un sentiment de neputinta din care ma stradui sa ies pentru ca nu vreau sa ajung la depresie dupa ce Dumnezeu ne-a oferit asa o fetita de minunata.
Am zis si in povestioara cu nasterea ca ieri am inceput viata de la capat ............ mai spun asta o data. Tot acum are alta insemnatate, nimic nu mai e la fel - oricat de radical suna... O iubesc cu tot sufletul. Am simtit si in timpul sarcinii o mare iubire pentru bibi, insa acum ca o poti tine la pieptul meu si stiu ca e un sufletel mititel care isi pune viata in mainile noastre e coplesitor. Stiu.... suna a inceput de depresie post-natala.... :))))) Lacrimez cand scriu asta... clar miroase a depresie. :))))
Lori fericita mamica cu bibi MARA - 20.08.2011 ora 14:25 !!!
bujo spune:
Lore tot ceea ce descrii tu: griji, sentiment de neputinta, panica la cel mai mic gest, neindemanare si teama de a nu ii face rau, au un singur nume. Ai devenit MAMA. Este perfect normal sa simti asta, cred ca toate am trecut prin asta cand am devenit prima oara mame. Eu si acum simt cateodata ca il iubesc atat de mult incat doare. O sa inveti sa fii mai sigura pe tine, sa incerci sa faci totul pentru ea si sa te resemnezi atunci cand vei face si greseli, pentru ca le vei face inevitabil. Dar asta nu inseamna decat ca te straduiesti, iar asta face o mama buna. Nu te lasa coplesita de sfaturi "binevoitoare" si atotstiutoare care mai sunt si contradictorii si nu te speria daca dai de o situatie cand nu stii ce sa faci. Daca vrei o parere avizata intreaba mai bine medicul si asculta-ti si instinctul. Cu siguranta te vei descurca de minune, doar ca ai nevoie de o perioada de adaptare la noua viata. Este greu dar va fi minunat. Curaj
bujo mami de Filip si
38+ cu 
seidana spune:
Lore.. fii tare , si incearca sa pacalesti depresia
, te coplesesc probabil toate ... atatea sentimente noi ( cred , insa voi vedea imediat ) ../. insa nu te lasa...eu de acum plang cand ma ganesc LA NOUA VIATA.. la maimuttica... tu cand o vezi.. atat de frageda si de a ta,cred ca e sublim
Zubi... in simdromul Clujului , eu am bramburit toata ziua, am mers la ai mei la 60 km de casa, am batut dealul si gradina, am cules mere , rosii, cherry, castraveti, fasole, porumb... si am ras pana am facut pe noi....faza zilei a fost cans pisicul nostru de 5 luni ii sugea degetele de la picioare la ai mei ( matzu ced ca a fost intarcat cam repede si cand prinde un deget te ataca) ... a fost frumos .. sper sa nu nasc maine, ca e 22 .. ziua cand s-a nascut el, si a plecat la inegeri...
Lena ma bucur daca iti plac video.. am mai gasit un site cu poze si explicatii , insa eu nu ma descurc sa descifrez inca explicatiile .. daca vrei insa biti dau cateva modele sa vezi daca te descurci la citit ...
Andreea hai mai stati 1 sapt minim, nu sparge tu traditia de a naste inainte de 38.. fug sa vad pozele desi sunt sigura ca ap e superb 
fug la dus...
39+ ..
DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
oanaiasi spune:
Lore, ce povestesti tu nu e nici pe departe depresie ci doar dorinta ta nemarginita de a face totul perfect pentru copilasul tau. dar stii ce?!..pt Mara perfect inseamna sa iti auda vocea , sa iti simta mirosul si pielea, sa o tii in brate atunci cand e mofturoasa. asta e tot ce isi doreste ea la inceput de drum si sunt convinsa ca tu te ridici fara nicio problema la inaltimea asteptarilor ei.
fii curajoasa! Pt bibi simpla ta prezenta inseamna siguranta! Ai sa fii o mama minunata si toate se invata in timp!
Oana
35+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o
sanatoasa si la termen!