Strugurasi S-O 11-BRAVO Loredanar ... (102)
Raspunsuri - Pagina 12
Creola spune:
Buna dimineata!
Felicitari Maryyan ! 

Feilcitari LOREDANA !

Bine ati venit pe lume Valeria si Mara !
Sa fiti mereu sanatoase,vesele si sa le aduceti parintilor multe bucurii!
Noi acum suntem bine,dar vineri noaptea am crezut ca am intrat si eu in travaliu...nu am dormit deloc ,aveam contractii peste contractii neregulate si nedureroase ...am facut si eu un dus ,de dimineata trebuia sa-mi duc sora la autogara si la intoarcere am zis ca ma opresc la spital.Nu a a mai fost cazul,dupa un no spa luat la ora 4 si jumatate am reusit sa dorm 2 ore . Am recuperat si la amiaza si dupa masa am fost la strand ![]()
Natalia vad ca nici tu nu ai stat cumintica ,chiar ieri ma intreba Mona ,prietena cu care eram la Cojocana daca ai nascut?Inca mai sunt sanse sa fie leoaica,papusica din burtica care se lasa asteptata ...nu gluma
Cineva intreba de trombocite...si eu sufar de purpura trombocitopenica (descoperita la prima sarcina)...le-am urmarit toata sarcina sa nu scada sub 30 -40 mii,cel mai putin am avut 60 mii ,nu am fost nevoita sa fac tratament si am nascut natural.Daca nu scad foarte mult si timpul de coagulare e in regula nu ar trebui sa fie probleme deoarece se stie ca toate o iau un pic razna din cauza sarcinii![]()
VA DORESC O ZI MINUNATA !

35+ Elisa Rebecca
oanaiasi spune:
Neata 
MAY,esti belea cu oile![]()
azi: 35s si niciun kg in plus. deci tot+14. 
Revin.
Oana
35+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o
sanatoasa si la termen!
Creola spune:
Oare ce-o fi fost in aer in noaptea de vineri spre sambata?
Nanna Mikka te rog sa te tii de promisiune!
35+ Elisa Rebecca
seidana spune:
Neatza..
hai ca dupa ce 2 zile am crosetat de mama focului si n-am facut nimik , pt ca am stricat caciulita ca era prea mare , iar botoseii prea mici
, am zis sa fac o pauza, mai ales ca e duminica...
Nati .. te-as certa
, dar nu am obraz ca eu ieri am batat 3h in jysk + real, 2 in kaufland si inca vreo 1,5 h de umblat pe jos seara , vreo 4 km sa fie...![]()
Macar bine ca sunteti bine.. cu senzatia ca nasti cum stai?
Bujo... hai ca poate piyicelul vrea natural... esti bine azi? oricum e rost de ridicat mootzate ....
Nanna imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva, durerea ca durerea , mie insa mi-i se pare f crunta si umilitoare experienta de a fi bolnav in Romania... Sper ca azi esti mai bine...
Kora.. felicitari pt noua semnatura 

May tu te intreci cu Becalli.. ia zi ce a zis soacra la surpriza ta ..
Lena , Lali... tipa asta de pe youtube e f tare, adik cu filmulete pt toate modelele, cautati pe youtube Art of Crochet by Teresa , are si blog..
In ultima perioada retinem mai multa apa ca eu on 2 zile iar am pus 700 g 

Va doresc o duminica frumoasa... noi ne propunem sa mergem pana la ai mei sa facem o surpriza alor mei..
39+ ..
DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
seidana spune:
Oana.. fain cu kg... io imi dau palme pe ultimii m

Eu dorm bine noptile dar merg la baie de minim 5 ori pe noapte...
Ce ma distreaza cum ne plangem toate de cate ceva in ultima vreme.... de ce oare? 
39+ ..
DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
camady spune:
Creola eu eram cu trombocitele.
Iti mai aduci aminte cat aveai trombocitele cand ai nascut? Dar acum?
Eu am 93000. In 2 luni mi-au scazut de la 156000 la 93000. Dr. spune sa repet analiza sa nu scada si mai mult .Tratament mi-a zis ca nu exista. Daca continua sa scada cica grabim nasterea...........ce-o fi insemnand si asta. Sunt asa suparata ca eu vreau sa nasc natural dar nici sa-mi pun viata in pericol sau a fetei nu vreau.
37+ cu
Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori
camady's baby
oanaiasi spune:
Sei, cu retentia de apa e si o parte buna. nefiind grasime in cateva zile ai scapat de ea. mai rau e cu kg de grasime. astea pleaca greu. daca incerci cateva zile un regim fara sare ai sa fii surprinsa. te desumfli imediat. dar fara sare delcc.
kora, noi suntem identice la varsta sarcinii
Oana
35+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o
sanatoasa si la termen!
nanna_mika spune:
Creola - zau ca ma tin de promisiune! 
Sei - da, sunt mai bine, de ieri dupa-amiaza nu am mai avut nimic si cum ziceam nici nu intentionez sa ma mai apuce vreo durere! ![]()
Ce frumoasa paturica! Ce dragut ca stiti sa lucrati astfel de lucruri minunate! BB-ii vostri vor fi tare mandri cu asa mamici minunate si harnice! 
mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)
35+ cu Eva Alexandra
Creola spune:
Camady cand am nascut aveam 59 mii.Atunci l-am vazut putin ingrijorat pe ginecolog, se tot documenta daca sa-mi administreze sau nu prednison,nu a fost cazul deoarece timpul de coagulare era in regula si nu au mai scazut si mi-a provocat si nasterea dar din alte motive(anticorpi antirh in crestere).
La sarcina asta ,in primul trimestru trombocitele erau 130 mii ,iar acum in ultimul 97 mii.
35+ Elisa Rebecca
camady spune:
La mine timpul de coagulare depaseste cu 14 secunde .
Dupa ce ai nascut ti-au revenit la normal trombocitele sau ramanem cu problema asta tot timpul sub observatie?
37+ cu
Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori
camady's baby