Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (54)
Raspunsuri - Pagina 17
Wildorchid spune:
Cristi, poate retii si un pic de apa.In prima sarcina cat ai luat? Si in cat timp ai dat jos?
Emma
24
ooka spune:
Wild, Arleza parca pusese dieta data de doctorul ei, cu dimineata ceva putin la prinz ceva mai mult decit putin si seara nimic ![]()
Iar eu n'am tinut dieta, doar ca branza nu, lapte nu, oua rarut (astapentru ca scrie in horoscopul chinezesc ca la anul iepurelui, cocosul de metal sa se fereasca de oua
), carne si mai rar, slaninute si alte alea foarte foarte rar. Ce ramane? pai biscuiti (ma abtineam si de la astia dar nu o mai fac), lapte de diverse nuci, legume, fructe de tot felul, ciuperci, apa, ceai, tincturi
etc. Dar am mai halit asa din an in paste cite un pateu sau pizza sau o shaorma de post insa numarabile ca sa zic asa si in putin numere
. Iar in sarcina asta am manacat la fructe de n-am manacat toata viata me :) si aporpos de dureri si io ma simt ca si calcata de tren, si tot pe seama varstei o pun, la sofia aveam 27 cind am nascut si acu' o sa am 30 la nastere, se simt, cel putin la mine chiar se simt.
Cristi merci de incurajare, azi merg si la homeopata sa videm cum stam cu energiile ![]()
mami de
Sofia si de
Zoe
Doamne ai grija de noi! 
cristi07 spune:
spre 30 de kg m-am ingrasat la raducu...dupa vreo 25 de kg cu vreo 3-4 saptamani inainte de nastere nu m-am mai cantarit. De dat jos...le-am dat greu, dar tine-ti cont ca sunt si mai "baba"
. L-am alaptat pe Raducu si nu am vrut sa tin regim insa dupa nastere am dat constant kg jos. si in final am ramas cu 5 kg in plus.
Ooka, la ce ora te duci la homeopata? ai sunat-o? mergi si cu Sofia? (cati ani are Sofia?) Sper sa iti placa de ea , daca nu asta e!
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (25 saptamani)
Wildorchid spune:
:))) ooka, nu te plange de varsta ca e frumoasa.Te pomenesti ca esti batrana :))))
Eu am 33 si sunt la primul bebe.Oboseala ta vine din alte parti, nu de la varsta.Fructele si legumele sunt f.bune.Daca nu mananci carne si branzica, oua sau lapte, din ce iti iei proteinele? E clar ca din mancare nu putem acoperi toti nutrietii de care are nev.organismul.
Mie mi-a recomandat doctorul sa mananc un ou pe zi.Evident ca mi-a dat si Elevit si mi se pare excelent.
Emma
24
ooka spune:
Cristi, acum ma duc pentru mine nu pentru Soficu, si eu sper sa ne intelegem, Da Doamne!
Sofia are 3 ani si 2 saptamani :), am mai fost cu ea si la cealalta dr dar fara un tratament special. De dat homeopate ii dau, pentru tuse ( o formula gata preparata de la plant extrakt), oscilo, homeogene si homeovox, propolis. Insa la boli, ii dau nurofen si panadol, nu am incercat pana acum homeopate, ea face imediat 40 si peste. Ii mai dau niste pastile cu afine pentru burtica si afine in general tin sa manance ca e burtica sensibila. Eventual pentru fereala de raceli sa ii dau ceva. Iti spun ce si cum mai pe seara.
Wild, pai din ciuperci, si din ce mai mananc cind si cind treaba cu proteinele iar depsre varsta, asa o fi cum spui tu, dar a fost infinit mai usor la Sofia, din multe puncte de vedere.
mami de
Sofia si de
Zoe
Doamne ai grija de noi! 
Mihaela.1975 spune:
Wildorchid bine ai venit alaturi de noi, ca nu am apucat sa iti spun.
Eu o sa nasc la Municipal pt ca acolo e doctorita mea.
Nu incepeti cu varsta ca iar ma gandesc ca sunt printre cela mai mari ..... baba imi zic eu.... 36 ani si primul copil..... sanatoase sa fim noi...
24 
Wildorchid spune:
ooka, multa sanatate fetitei tale, sa ne vii cu vesti bune, are un nume foarte frumos.Bebe din burtica e baietel sau fetita?
Emma
24
cristi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mihaela.1975 Wildorchid bine ai venit alaturi de noi, ca nu am apucat sa iti spun. Eu o sa nasc la Municipal pt ca acolo e doctorita mea. Nu incepeti cu varsta ca iar ma gandesc ca sunt printre cela mai mari ..... baba imi zic eu.... 36 ani si primul copil..... sanatoase sa fim noi... 24 ![]() |
eu 39 implinesc in octombrie
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (25 saptamani)
Wildorchid spune:
Mihaela, cu cine nasti la Municipal? Ca si dr.mea e tot acolo si la Medlife.Ai idee cum sunt conditiile? Ai fost sa vezi saloanele/rezervele?
Emma
24