Din nou despre DANONE

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mie Danone mi se pare incredibil de artificial.
Cumpar Iaurt numa' bun , Muller sau ceva ce am gasit in Auchan acum, fara grasimi. Ala o fi tot artificial, dar are gust bun, de iaurt :)))
Si mai iau Oke sau Sim, si alea mi se pare ca au un gust mai apropiat de realitate.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Am promis un mesaj cu nume de iaurturi fara lapte praf si alte prostii: big panda si natura au doar lapte partial degresat, pasteurizat si omogenizat si culturi lactice.
Iar iaurturile dietetice cred ca toate absolut au lapte praf in ele, atfel ar fi de nemancat.

Am mai investigat napolactul, vreo trei sortimente si cam tot atatea de la covalact. Intr-adevar sunt singurele marci pe care nu scrie ingredientele. Eu zic ca "Produs/fabricat din" nu e acelasi lucru cu "ingrediente:"

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

am gasit si eu in carrefour un iaurt fara lapte praf in lista ingredientelor : oly, produs de olympus (cand a aparut aceasta firma, gaseam doar iaurt grecesc, cu 8% grasime, produs chiar in Grecia, probabil il importau; acum si-au deschis fabrica la Brasov). pe eticheta scrie ca este facut din lapte pasteurizat, smantana, proteine din lapte si culturi lactice.
n-am avut ragazul necesar sa verific mai multe marci de iaurt. daca o sa am timp la urmatoarea tura de cumparaturi, studiez etichetele si revin cu informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Eu am gasit iautyl olypmpus fara lapte praf. SI este aproape dublu la pret, o cutiuta costa 2 lei si ceva. Si este foarte gustos, mai gustos decat celelalte iaurturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

si eu ce sa-i dau daca cu Activia de baut cu fibre are si ea un tranzit imbunatatit incat nu mai plange pe olita de durere? offf, am incercat si cu iaurt sim, si cu muller, la ea nu conteaza f mult gustul, pt ca oricum ii pasirez iaurtul cu fructe proaspete inainte de a i-l servi, insa altele nu dau rezultatul asteptat. Daca-i pun insa jumate de pahar de activia de baut (150 ml) cu un mar si ce mai am, totusi o ajuta

Mergi la inceput

dorsilia, poti incerca cu cerealele de la nestle "fibre delicate" sau cu Humana Milchzucker, pentru rezolvarea problemelor legate de constipatie. sau poti pune in iaurtul simplu prune uscate sau caise confiate (taiate marunt, desigur, daca nu vrea sa le pape ca atare; scuze, dar nu stiu ce varsta are fetita ta). si am inteles ca rezultate foarte bune ar avea si apa in care lasi prunele uscate, timp de cateva ore.

editez, pentru a adauga : in gama produselor de la olympus am vazut si iaurt natural cu probiotice. cauta pe net, firma are site de prezentare si acolo gasesti toate produsele lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Corina, multumesc mult de idei, fetita mea are 4 ani jumate, nu e nici pe departe simplu s-o conving sa accepte zeama de pe prune, nu-i place nici macar compotul de prune, nici caisele sau smochinele confiate, nici kiwi, singurul ce l-a acceptat pana acum, subliniez, cu efecte, a fost Activia de baut, la recomandarea medicului la care m-am dus disperata pur si simplu. Si ne-a recomandat Activia de baut pe stomacul gol dimineata. Eu ca sa fie o combinatie de mic dejun i-am adaugat si un amalgam de piure de fructe de sezon, toate pasirate cu o lingura de cereale instant, sau doar mar cand nu am altceva. Asa macar e o masa cat de cat, si mai sunt si fructele pe care altfel n-o prind sa i le dau peste zi decat ocazional cand cere pepene verde sau struguri aromati.
Am incercat si cu milchzucker insa la un mom dat nu se mai gasea, in plus ea termina tare greu o cutie, care desfacuta expira in 3 saptamani de la deschidere, noi nu consumam nici un sfert din ea :(

Inca ceva te rog, in ce hipermarketuri gasiti voi Olympus, azi am fost la selgros si nu aveau decat oke, sim, milli, covalact, si casa buna.

merci
lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Dorsilla, incearca sa ii dai o perioada Duphalac sirop, sau homeopate(daca folositi).

Luca avea scaun zilnic, si chiar de doua ori/zi, dar se chinuia, tare si uneori chiar se iritase f tare, si chiar zicea ca nu mai merge sa faca kk ca il doare. era f tare scaunul.
i-am dat Duphalac nici 2 spatamani si s-a reglat ok, si ii mai dau(cand imi aduc aminte) seminte de in .
Degeaba consuma zeci de fructe zilnic si supe/ciorbe.

Mergi la inceput

dorsilia, in megaimage se gasesc acele caise confiate cu efect rapid de iesit la toaleta. sunt produse marca proprie (365 parca, au sigla aceea in forma de leu). fii-mea le rontaie cu mare placere, sunt foarte gustoase.
mai poti incerca sa-i reglezi tranzitul cu probiotice : Linex, de exemplu.
sau poti lua cereale musli de la SanoVita si i le amesteci in lapte sau iaurt. important este sa gasesti cereale bogate in fibre, respectiv sa contina seminte de in, tarate, stafide, etc.
a avut si fetita mea o perioada de constipatie, deoarece se abtine sa faca kk la gradi, iar acasa se lua cu alte treburi si nu mai voia sa faca, ajunsese sa aiba scaun la 3-4 zile. in disperare de cauza, am intrebat medicul pediatru ce sa-i dau, mi-a recomandat Dulcopic. chiar are efect. dar nu trebuie administrat pe termen lung, ci doar daca este necesar.
si mierea luata dimineata, pe stomacul gol, are efect laxativ. daca o combini cu catina, ii consolidezi si imunitatea, ca tot vine anotimpul rece peste cateva luni.

edit, sa-ti raspund si la intrebare : eu am gasit gama lactatelor produse de firma olympus in carrefour. asa cum am mentionat anterior, au si un iaurt natural cu probiotice. iata ce scrie pe site-ul acestui producator : http://www.olympusdairy.ro/ro/products/iaurt-oly/iaurt-probiotic-2/
eventual, pastreaza sticlutele de Actimel si pune-i in ele acest iaurt, sa creada fetita ca bea Actimel, nu alt produs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

o sa fiu contra curentului si zic ca articolul ala de pe prima pagina n-are niciun fundament, la modul ca probioticele sunt obtinute din fecale. e o aiureala pseudo-stiintifica.
Lia, stii ca . cunosc problema voastra - cred ca activia aia daca tot isi face efectul nu ar trebui sa renunti la ea.

Roxana

Mergi la inceput