Transfer de la scoala Italia-Romania

Transfer de la scoala Italia-Romania | Autor: chiccutza

Link direct la acest mesaj

Am si eu o problema urgenta.Intentionez sa ma intorc acasa din Italia cu cei mici.Fata trece clasa a V-a aici si nu stiu ce acte imi trebuie pentru a fi primita la scoala in Romania.Aici nu sunt foi matricole ca la noi.La fiecare sfarsit de an primim o evaluare in care sunt scrise notele si este mentionat faptul ca elevul a fost admis in clasa urmatoare.Oare ajunge foaia aceasta sau mai trebuie sa aduc ceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

cred ca daca suni la inspectoratul scolar din judetul unde vrei sa te stabilesti vei obtine toata informatiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

Am intrat pe site-ul lor dar nu gasesc nici o informatie.O sa incerc sa sun maine.Multumesc pentru sfat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Cred ca si secretariatul scolii unde vor fi transferatzi itzi pot da informatzi!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

majoritatea inspectoratelor au acum departament sau persoana responsabila de relatii publice/cu publicul. poti trimite mail la persoana respectiva daca gasesti coordonatele.
insa, o colega a obtinut toate detaliile prin telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

noi a trebuit sa traducem foaia matricola , apoi sa mergem la min inv pentru echivalare... iar pentru limba ro(in cazul nostru sau alte materii pe care nu le-a studiat in tara respectiva si elevii din ro le-au studiat) trebuiesc date niste diferente
in cazul nostru-cls III anul trecut am dat doar limba romana, scris si citit...diferentele se dau la scoala unde doriti sa inscrieti copilul apoi se transmit de catre ei la min inv...
insa e bine de intrebat fiindca se poate sa se schimbe de la un an la altul...
nu va speriati fiindca la diferente nu este nimeni absurd...
bafta!

Mergi la inceput