Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***339***

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Bianca, adevarul e ca si eu m-am gandit dupa ce ai zis tu ce aveti de gand sa faceti ca voi va promovati cel mai bine produsul; eventual sa invitati personalitati, dar nu cu statutul clar de vorbitori si, daca e totul axat pe interactiune, se vor angrena ei oricum in dezbatere.

Ilinca, nu cred ca face nimeni capitol nou, deci varsa tot, sa scapi de-un stres!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

a venit vacanta,
cu jetul din frantza

azi plecam, fetelor, ne vedem vineri, live gaska

Drum bun sa aveti! Si ne vedem "live"!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Si de la noi drum bun!!! Sa ne vedem cu bine

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Anaan, multu de intrebare dar nu stau prea bine la capitolul "pregatiri".

Am fost de dimi' in oras sa mai cumpar una, alta dar nu am fasit mare brinza, ca de obicei in urbea noastra; jambo nu vrea sa opreasca la Cluj decit pentru pishu', papa, cafea, nicidecum pentru shopping As vrea sa-i iau lui Ian niste jucarii noi sa nu se plicti pe masina; asa ca tre' sa comand ceva de pe net daca mai am cind; tre sa comand si dvd-player-ul portabil (acum ma ocup de asta"; tre' sa facem dv-uri cu Tom si Jerry; mai am de splat/calcat; + epilat si pedi; sa iau medicamente...

Va rog sa postati lista cu "leacuri" pentru vacanta ca am ratacit-o.

Si nu vreau sa-l lipsesc de chestiile zilnice cu care e obisnuit: iesit/plimbat/jucat/ socializat/etc.

Sigur mai am ceva pe lista dar am uitat

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Anaan, multu de intrebare dar nu stau prea bine la capitolul "pregatiri".

Am fost de dimi' in oras sa mai cumpar una, alta dar nu am fasit mare brinza, ca de obicei in urbea noastra; jambo nu vrea sa opreasca la Cluj decit pentru pishu', papa, cafea, nicidecum pentru shopping As vrea sa-i iau lui Ian niste jucarii noi sa nu se plicti pe masina; asa ca tre' sa comand ceva de pe net daca mai am cind; tre sa comand si dvd-player-ul portabil (acum ma ocup de asta"; tre' sa facem dv-uri cu Tom si Jerry; mai am de splat/calcat; + epilat si pedi; sa iau medicamente...

Va rog sa postati lista cu "leacuri" pentru vacanta ca am ratacit-o.

Si nu vreau sa-l lipsesc de chestiile zilnice cu care e obisnuit: iesit/plimbat/jucat/ socializat/etc.

Sigur mai am ceva pe lista dar am uitat

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

io as zice sa iei jucarii de acolo. ca sigur gasesti mai frumoase ca la noi.

Apoi legat de medicamente io car doar d-astea de temperatura (siropuri si supozitoare), niste picaturi de nas, niste ser si eventual ceva de gat. In rest nu stiu ce as mai putea sa iau...

Mergi la inceput

Pe langa ce zice Bianca, niste Rivanol, si ceva pentru deranjamente stomacale( Smecta pentru diaree; supozitoare cu glicerina pentru constipatie; eventual Metoclopramid picaturi pentru varsaturi) si saruri de rehidratare (Hidrasec).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Pe langa ce zice Bianca, niste Rivanol, si ceva pentru deranjamente stomacale( Smecta pentru diaree; supozitoare cu glicerina pentru constipatie; eventual Metoclopramid picaturi pentru varsaturi) si saruri de rehidratare (Hidrasec).

Asa, uitasem de astea de kkre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Asa, uitasem de astea de kkre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

No haideti sa bag, ca toata ziua mi-a venit sa plang de superare...
Intai sa va dau neshte detalii: din curtea gradinitei (aia mica de-ati vazut-o in poze) nu poti vedea poarta (poarta in sensul de aia pe care intra oamenii, ca aia pentru masini e vizibila). Dar "usa" portii e intr-un unghi mort, ca sa vezi cine-i la poarta tre sa dai coltzu' casei (al gradinitei).
Mno, merg azi la gradi dupa Phiphi, o lasasem acolo 2 ore...si ce vad cand ajung: poarta deschisa, in sensu' de larg deschisa!! M-au trecut niste fiori de nu va zic, cum plm sa ramana larg deschisa o poarta care da DIRECT in strada, la o gradinitza?! Zic: bai, sper ca macar copiii-s deja inauntru (era ora mesei).
Nu erau inca, atunci se pregateau de intrare. Ii zic educatoarei (nu aiacare va fi a lui Phiphi, cealalta era azi cu ei) ca era deschisa poarta la care ea, senina:"ca acum a plecat nu stiu cine"...Deci nu i s-a parut mare branza!!!
Ii zic inauntru si celeilalte ca era poarta deschisa, zice ca daaa, ca iesise masina care a adus pastai; zic:"nu poarta aia, cealalta, de oameni!"(de parca poarta mare ar fi fost ok safie deschisa...sa iasa in grup, sa-i paleasca pe toti masina). La care asta (fara sa para mirata/indignata/preocupata...ca cine stie cum o fi ramas deschisa, ca de obicei e inchisa (nu cu cheia, si nici asta nu mi se pare normal, da' ma rog).
Insist si zic:"da' stiu toti copiii ca n-au voie la poarta?" Asta ca daaa...si oricum a vede cand se indreapta n copil intr-acolo.
Ei, uite ca in a doua zi de gradi Phiphi se juca pe alee iar eu m-am gasit s-o dau in leagan pe o bondocica de fetita, deci cu spatele la Sophia (dar ma uitam din cateva in cateva secunde!). Ei si la un moment dat cand ma uit...nu mai e Phiphi. Iar educatoarea pe o banca cu vreo 4 copii, clar n-a vazut ce face Sophia. Am stiut pe loc unde poate fi si am fugit rapid: da, era la poarta.
Si doi adulti n-am observat momentul in care a taiat-o. De era poarta ca azi, iesea? Iesea! Cine ar fi fost de vina, io, ca eram acolo si n-am fost pe faza, nu?
Ziceti-mi voi, din afara, obiectiv: exagerez? Sunt paranoica? Ce parere aveti de faza? Ce ati face in locul meu, daca credeti ca ar trebui sa faceti ceva?...

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Ilinca, habar nu am care este politica gradinitelor referioare la poarta: daca e inchisa cu cheia sau nu. La gradinita din curtea scolii mele este o singura poarta, cea pe care intra si elevii, si aia este descuiata, insa chiar langa ea e ghereta portarului si avem si agent de paza care patruleaza acolo tot pe acolo. In plus, cladirea gradinitei este departe bine de poarta - cladiri vechi, facute cu cap! Acuma, tinand cont ca gradinita de care zici este o gradinita particulara si care are grupa baby, clar ca ar trebui sa acorde atentie mai mare potentialelor pericole care pot aparea din cauza portii deschise. Probabil ca totul a fost ok pana acum si de-aia n-au niciun stres cu poarta, insa si eu as fi ingrijorata din cauza situatiei si atitudinii lor relaxate, mai ales daca as sti ca am un copil care are tendita sa exploreze sau sa evadeze de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ilinka, asa cum am discutat, mie mi se pare un pericol real, mai ales ca IAN e obisnuit "liber", e un mare "explorator" si e pasionat de usi, porti si de tot ce se afla dincolo de ele; chestia asta e aiurea si acasa la noi pentru ca poarta noastra da intr-o parcare de unde pleaca masinile scolilor de soferi; dar toti sintem CONSTIENTI de asta si nu ne facem ca ploua cind e Ian in curte.

Nu vreau sa fiu mai catolica decit papa dar eu...as renunta la serviciile acestei gradinite PRIVATE!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput