Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***339***
Raspunsuri - Pagina 23
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Sa va mai zic din grozavul vocabular al lui Phiphi (pentru care v-am zis, "tom si jerry" is "shiijiii". |
Si la noi Tom si Jerry sunt "tom i shije'i" sau "shije'i i tom".
(i=shi)Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Si la noi Tom si Jerry sunt "tom i shije'i" sau "shije'i i tom". (i=shi)Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Poate zice in spaniola, unde y, care se pronunta "i" inseamna "si".
Mai stii la ce limbi trece...
denisamada spune:
| citat din mesajul lui iuca Noi azi facem 8 ani de cand ne-am casatorit, asa ca va fac cinste ![]() |
La multi ani!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Gata, avem vesti si de la Pisik , vin la Moeciu ![]() ![]() !!! nu se mai opereaza decat in 8 septembrie Asteptam vesti bune si de la Anaan !! |

Yuppiiiiii!!!! 
Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Anaan Am fost la Cluj, am avut programare la 7.30 si vestea rea e ca noi nu putem veni la Moeciu, insa vestea buna e ca inca nu e necesara operatia. Doctorul i-a dat in continuare niste picaturi de curatare, cat le ia - sapte zile - trebuie sa evitam colectivitatea, pentru a nu-l expune la virusi etc. Polipi are, insa dr. e de parere ca nu sunt atat de mari incat sa impuna deocamdata operatia ( Andrei nu sforaie, nu respira greu), rosu in gat face pentru ca sta cu gura deschisa, iar faptul ca sta cu gura deschisa el nu il pune neaparat pe seama polipilor, cat pe obisnuita, pe care o putem noi corecta cand mai creste un pic, facandu-i observatii sa inchida gura. Imi pare tare rau dupa distractia de la Moeciu, dar imi pare bine ca tratamentul lui Andrei pare sa dea roade si atunci nu vreau sa-l compromit. De-asta incerc sa nu fiu trista si astept relatari cat mai detaliate si mai prompte! |
Ce rau imi pare ca nu ne vedem... 
Ma bucur ca nu e nevoie de operatie, poate se rezolva cu picaturile...

Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Bianca2503
Poate zice in spaniola, unde y, care se pronunta "i" inseamna "si". Mai stii la ce limbi trece... |
Aaaaaa!!!! Sigur ca de-acolo vine! "Shi" se mai spune si "e", ca doar suntem "latinofili".
Denisa-Madalina
fericita de
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui denisamada
Aaaaaa!!!! Sigur ca de-acolo vine! "Shi" se mai spune si "e", ca doar suntem "latinofili". Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
clar, doar sa nu ramana japoneza singura limba vorbita
Pisik06 spune:
Hello!
Deoarece dr. anestezist intra maine in concediu, operatia nu mai putea avea loc maine. Singura sansa ar fi fost sa o facem astazi, in jur de ora 13:00, dupa terminarea consultatiilor in ambulatoriu. Dar, pt ca Ana inca este racita (dupa 10 zile de aerosoli
), ne-a chemat la spital dimineata, nemancate, nebaute, ca sa hotaram ce facem. Era un omor acolo in ambulatoriu, ca era prima zi a dr dupa concediu, iar Ana, nemancata si nebauta de la 21:30 urla dupa apa de nu stiam cum sa o linistesc. Cateva doamne din fata s-au oferit sa ne lase sa intram inainte, macar sa stim ce facem si sa ii dam copilului sa bea.
Evident ca s-a trezit un specimen ca ce, ca toti copiii stau la rand, ca doar nu's unii mai prosti ca altii
. Nu a reusit nimeni sa il faca sa inteleaga ca e un caz special, ca e un copil de 2,5 ani care nu a baut de 12 ore, el o tinea pe a lui si il impingea pe copil (copil mare, de vreo 8 ani) in fata, ca doar nu sunt ei mai prosti
. Pana la urma a intrat persoana care urma la rand si i-a spus d.r situatia si a iesit ea si ne-a luat. Afara, gibonul a continuat, a urlat, a imbrancit, a injurat, mai sa vina paza
.
In fine, a consultat-o, a zis ca nu e f rau dar nu e cazul sa o operam totusi in starea asta si sa o mai si tinem nebauta inca 3-4 ore. I-a dat un tratament si revenim pe 8 sept pt operatie. Acuma sper sa o pun pe picioare pana vineri ca tuseste si ii curg mucii ca la robinet, dar eu ma bazez ca, teoretic, ar fi finalul racelii. Dar zau daca mai stiu si inteleg ceva, stiu doar ca vreau sa se termine cu bolile si spitalele ca nu mai pot
.
Deci, in mod teoretic si ideal venim la Moeciu
, spiralati si pt noi sa ne facem bine bine pana atunci.
ANAAN, ma bucur ca e mai bine Andrei. Acuma, sincera sa fiu, si daca mi-ar zice dr sa nu o operez tot as opera-o, asa sunt de ingrozita de atatea boli. Dar ma rog, la noi nu e cazul, e indicatie clara de la 2 dr.
INA, mie imi place culoarea, freza si imi plac si picioarele![]()

Cred ca numa eu o sa vin dalmatian la Moeciu, ca nu reusesc sa ma vopsesc pana atunci si nici sa ma tund, asa ca voi arata minunaaat
, dar asta este, nu ma alege printu', ca m-a ales o data![]()
![]()
Va pupam
Mami de minune mica
inapreda spune:
Anaan
lasind la o parte Moeciu, ma bucur mult de ceea ce mi-ai povestit despre polipii lui Andrei. Sa dea rezultate tratamentul!!! 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Pisik, de nevertebrati ca cel din povestea ta mi-e si mie cel mai frica si, culmea, e plina lumea de ei!!!!

Sanatate multa Anei si sa fiti in forma la mega intilneala!
Va asteptam cu poze titi, asa cum ne-ati obisnuit!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani