Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***339***
Raspunsuri - Pagina 21
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 daca vreti sa o luati poate ne organziam weekend-ul asta cu Moeciu. Venim sa vi-o aducem acolo. |
Foarte buna ideea !!! chiar vroiam sa te intreb daca s-au mai aliniat planetele la capitolul finante, poate reusiti sa veniti si voi la intalneala
!! ce zici ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Foarte buna ideea !!! chiar vroiam sa te intreb daca s-au mai aliniat planetele la capitolul finante, poate reusiti sa veniti si voi la intalneala !! ce zici ?![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Sper sa reusim sa dam o tura! Nu promit nimic. e si in functie de programul lui Robert!
Bianca2503 spune:
Ina,
nu am zis ca ai fi zis ca am fi ipocrite. Eu am vrut sa zic ca suntem sincere. cel putin eu. adica daca imi place ceva spun ca imi place. daca nu imi place mai bine nu spun nimic decat sa fac complimente gratuite doar de dragul de a fi pe placul cuiva.
apoi, baba inseamna o varsta inaintata. Adica daca o sa te vad la 125 de ani cand o sa-ti curga pieile pe tine cu spatele gol ,fusta pana la buric, bluza cu decolteul pana la genunchi, atunci o sa-ti zic:" femeie, oglinda aia a ta inca iti mai zice ca esti cea mai frumoasa din tara?"
Gata, am zis. m-am iesplicat. Bine ca nu te-ai suparat. Nici noi pe tine
. Ti pup tare.
iuca spune:
Ganduri bune si de la noi ptr Pisik. 
Noi azi facem 8 ani de cand ne-am casatorit, asa ca va fac cinste 
novus spune:
Gata, avem vesti si de la Pisik , vin la Moeciu 

!!! nu se mai opereaza decat in 8 septembrie
Asteptam vesti bune si de la Anaan !!
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuca Ganduri bune si de la noi ptr Pisik. ![]() Noi azi facem 8 ani de cand ne-am casatorit, asa ca va fac cinste ![]() de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009 |
la multi ani fericiti!
novus spune:
Iuca, multi ani fericiti impreuna in continuare 

!!
aris26 spune:
neata fetelor
nu am prea apucat sa tin pasul cu voi. ma asteptau o groaza de probleme pe aici, plus de-ale mele gen epilat, mers la eco si asa mai departe.
acum ma pregatesc de doctor, sper sa fie totul ok pe acolo, ca oricum m-am jurat ca ma potolesc, nu mai plec decat loco de acum incolo. am facut peste 2400km concediul asta si la intoarcere am cam trecut os prin os...fac eu pe zmeul dar....
trecusem si eu de 60kg in grecia si a cum iar am scazut sub pragul asta psihologic.
vitamina mea a devenit posesiva cu bebelushul lui din burta. nu mai lasa pe nimeni sa puna mana pe burta mea. vai vai ce ne asteapta
mama de
mic +

de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009