Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***339***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

a venit vacanta,
cu jetul din frantza

azi plecam, fetelor, ne vedem vineri, live gaska

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Chatonel, drum bun sa aveti !! abia astept sa va cunosc

Anaan, succes la control astazi, sa aveti unda verde pt petrecere in wkd !!

Pisik, tinem pumnii si pt voi, sa fie totul ok daca e sa va opereze azi, daca nu, abia asteptam sa va vedem vineri !!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Te asteptam cu drag, Chatonel!! Abia astept sa smotocesc pogonicea aia gogoshata! Mai sunt copii asa smotocibili ca pogo sau sunt toti mai siluete, ca Phiphi? Tre sa fac o recapitulare...Hmm, de fapt o statistica ar trebui: cate fete si cati baieti vin la Moeciu?:)))
Noi ne-am trezit la 8 si pe la 9 juma ne lasa huzband la gradinita ca el tre sa mearga sa faca clima la masina, ca parca nu merge cu geamu' lasat atata drum, cum facem in oras:))). No, io zic ca masina e ok amu, sper sa nu ne faca figuri pe drum cum am citit la topicul ala de la "discutii generale"

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Bianca, i-am aratat la huzband pozele cu tosa-inu-fila-brasi:))) si i-am zis povestea la care el: "pai zi sa ni-l trimita!":))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Te asteptam cu drag, Chatonel!! Abia astept sa smotocesc pogonicea aia gogoshata! Mai sunt copii asa smotocibili ca pogo sau sunt toti mai siluete, ca Phiphi? Tre sa fac o recapitulare...Hmm, de fapt o statistica ar trebui: cate fete si cati baieti vin la Moeciu?:)))

din datele mele reiasa ca avem 7 fete si 8 baieti de gen ghiocei !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Wow, auzi tu, fetele-s in minoritate...
Sa va mai zic din grozavul vocabular al lui Phiphi (pentru care v-am zis, "tom si jerry" is "shiijiii".
Are 2 dalmatieni de cauciuc si io ii tot ziceam "pongo si perdita, uite-i pe pongo si perdita"...Am surprins-o de cateva ori privind la pongo si chinuindu-se:"po-go...cogo...cobo"...nici cum nu-i iesea asa ca a rezolvat-o scurt: pongo shi perdita= GOSHY:))))
Asa ca acum vine cu amandoi in mana si-mi explica ca-i "goshi":)) Io tot repet ca papagalu':"pongo si perdita" si ea face sinteza:"goshiii":)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Bianca, i-am aratat la huzband pozele cu tosa-inu-fila-brasi:))) si i-am zis povestea la care el: "pai zi sa ni-l trimita!":))))

Pai din cati s-au aratat interesati esti singura persoana careia i-as da catelul cu incredere.

Mie mi-a placut la ea ca iubeste copiii, se ataseaza repede dar nu cerseste dragoste, este un bun simt rar!

daca vreti sa o luati poate ne organziam weekend-ul asta cu Moeciu. Venim sa vi-o aducem acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola tucucuiete!

Vin si io la cafea. Si mai fierb nishte oua.

Raportez inca o noapte fara sissi Sintem pe calea cea buna, desi fix amu' iar mi-a cerut-o. Dar nu protesteaza deloc cind ii spun ca a ascuns-o; zice si el "'cuns sissi" si gata!

Anaan, sa umblati bine la Cluj!
Pisik, ginduri bune si pentru tine!
Si multi pentru cuscra mea mindra de talentata-mi nora

Bianca
1. Stiam ca Vladimir a plins si el la inceput dar mi se pare ca a avut apoi o evolutie super, super ok. Pai io am vazut copii care se smiorcaie si dupa un an; sau care au "tristete in priviri"; sau care nu-si gasesc locul; ori, Vladimir n-are nici o treaba! Aseara, de ex, si fiu-meo a dat un spectacol de zile mari. E drept ca am iesit cu sor' mea si pe Mark il stie bine dar s-au jucat...impecabil SPER sa faca si la gradi asa; sa-si gaseasca un priten sau mai multi si sa-l vad efectiv fericit jucindu-se cu ei.

2. Io n-am inteles gresit ce ai scris tu da' sper ca nici tu n-ai inteles ca eu am zis ca sinteti ipocrite Hai sa fac un rezumat: pe de o parte, "eticheta" cere ca dupa 20 sa nu mai porti scurt, indiferent cit de bine ai arata. Dar mi se rupe de "etiketzi", in general. Pe de alta parte, SI din punct de vedere fizic, am o gramada de defecte, da' prefer sa le port si sa ma port ca si cum nu le-as avea dar asta nu inseamna ca nu le am. Discut despre ele cu prietenele -si credeam ca pot sa o fac si aici- dar "in societate" ma port de parca as fi Jennifer Lopez
Cind o sa fiu baba? Habar nu am cum o sa ma imbrac. Ce inseamna baba, a-propos? 50? 60? 70? Nu m-am gindit niciodata dar sigur nu o sa port "costumashe". Nu pentru ca as avea ceva impotriva lor; pur si simplu, nu ma reprezinta!
Io cred ca imaginea de ansamblu tre' sa transmita ceva pozitiv -dar aici e discutabil ce inseamna "pozitiv", functie de gusturile fiecaruia.
Te pup si nu-ti mai imagina fa bine ca m-as putea supara pe ce spui tu; nu m-am suparat niciodata si, sincer, nici nu prea inteleg de ce m-as supara

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

*dupa 30 de ani voiam sa zic.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Ilincutzo, cum ti-a iesit culoarea?
Ma alatur si eu fetelor care striga:vrem poze!!

PS. Io nu m-am vopsit pentru ca nu ma vopsesc inainte de a merge la mare ca sa nu-mi distrug si mai tare parul de la soare+apa de mare.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput