Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***339***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna seara..si ca de multe ori cand postez si eu , se intampla sa raman la inchiderea luminii..

daca puteti imi spuneti si mie de intalnirea de saptamana viitoare..cand si unde...si normal dacaq mai sunt locuri..merci!

aris ce frumos sa plecati asa pe nepregatite..sunteti super spontani:D tare imi doresc si eu escapade de felul asta..noi mai plecam in miez e noapte prin herastrau unde se trag baietii cu masinile..lasam copii cu soacra ca sta la o statie de noi..asta daca nu doarme.. in rest..asa pe la o shaorma:P

olga..stai linistati cu curatenia..tu trebuie sa te menajezi in perioada asta..incepe sa se observe burtica? sunt foarte fericita pentru voi>:D<

martea trecuta tudor a facut mare pocinog , adica prostioara, eu ii dadeam sa pepe evei pe canapea si alin la birou in aceeasi camera, tudor langa mine in picioare pe canapea, desii nu are voi, pana sa-i zic sa stea jos..a alunecat pe o perna si trosc cu capul de coltui proaspat cumparatei mese de la ikea..las bebelusul in tac strig la alin sa ii ia pe tudor de jos ca era cazut si incepea sa planga..incepuse sa-i curga sange deja din s=dreptul ochiului drept..am tras o rochie pe mine..alin a tinut apasat si strans..am adus un plasture..se oprise sangerarea ca a plesnit pielea mai jos cu un cm de arcada..am pus tricou pe copil si tusti cu el in masina la chirurgie la spital..pe drum am sunat dr sa vedem pt ce sa obtam, fire sau leocoplast steril care mai nou se foloseste si la operatii..ajung acolo, astept..vine un dr mai la 50 ani si zice ca sa-i puna fir..eu ma uit la ala tanar care era langa si el zice..nu nu..ma duc sa ii caut steriplasture..sau ceva de genul se cheama..si ii aduce..il curata bine bine.si il lipeste..
am inceput sa plang abia cand am ajuns acasa..la alin in brate...copilasul meu perfect nr 1 este posibil sa ramana cu o mica cicatricie..am fost tare suparati..am fost apoi tot la vestita ikea si am luat manute pt colturi..

si ca sa termin si cu tot ce tine de dr..acum 2 luni cred..i-am facut lui T operatie de fimoza la grigore alexandrescu..anesteziat prin masca jumatate de ora..taiat acolo un pic pielicica, cusut..si am stat cu el 24 ore internati..branulica si perfizie..pana pe la 18..apoi papat iaurtel si banana..totul perfect..acum are o putica de vis..o decaloteaza singurel la baita si o curata..l-a usturat cam o saptamana..mai mult k vedea firele acolo..dupa 2 sapt a si uitat de operatie..dar acum cand vede un baietel si sta de vorba cu el il intreaba..tu ai fomoza? cate-odata intreaba si fetele:P

in rest totul perfect!

eu intru in sesiunea de restante acum pe 29 si termin abia dupa sesiunea de rere dupa 14 sept..de ziua mea pe 5 sept am 3 examene de diminata pa la 18..super nu?:D

scuze ca am scris mult..sper ca nu v-am plictisit..

va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!

Poftiti la cafea !

Anaan, sa treaca proaspatul cucui si tinem pumnii maine sa fie totul ok la control !!

Leeloo, noi mergem wkd viitor la Moeciu dar din pacate unde stam noi adcia aici http://www.pensiunealaturcu.ro/ nu mai sunt locuri, dar daca vreti sa veniti intreb in vecini

Kea, multi sa treasca furtuna conjugala !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Noi am petrecut un wkd semi-linistit, sambata am fost in vizita si ne-am afumat (la gratare desigur)ieri am fost la un nou loc de joaca, super fain amplasat, intr-un parc cu multa multa verdeata, apoi ne-am odihnit putin ca sa putem iesi seara la plimbare prin oras
Abia astept wkd viitor !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Las cafeaua.
Cu cofeina!

Noi am avut un botez simbata si unul duminica.
M-am tuns
Ian a ramas cu tata si, in prima seara nu i-a gasit nici o suzeta pentru ca Ian are /avea obiceiul sa le ascunda. I-a spus ca nu mai este "sissi" (=suzeta) pentru ca Ian le-a ascuns. Si, de cite ori o cere, e multumit cu acest raspuns E mult mai usor decit credeam. Sper ca n-am zis "hop" pina n-am sarit. Dar ieri, l-am adormit eu la prinz fara nici o problema, ceea ce mi se pare semn bun.

O saptamina buna sa avem!!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

M-am tuns

Pozele unde sunt ?? dovada !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata!

Ina, si eu astept poze cu schimbarea de look! Bravo, Ian, pentru dezsuzetire!

Bianca, cum e Vladimir?

Leeloo, super ca ati rezolvat problema cu fimoza. Cat despre cucui, ce sa zic, oribil, dar bine ca ati trecut peste episodul asta urat.

Novus

Eu n-am niciun chef, desi am o gramada de facut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ma urnesc totusi pana in oras, asa ca va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

multumim de grija.

Vladimir este ok. Dimineata merge perfect. I-am povestit educatoarei patania, l-a luat la cabinet, l-au controlat la ambele picioare si apoi ca sa il vada cum merge si cum se descurca au organizat un concurs in curte ca sa vada daca are ceva. Am sunat la gradi si este bine.

Aseara mi s-a parut si putin cald (adica cu febra) si mi-a adus el telefonul lui Robert (care ar lanterna in cap) sa i-l pun iin gura sa vad daca e rosu:)). Nu avea rosu insa i-a crapat gingia la maselele din dreapta si sper ca asta este cauza acelei caldureli.

In rest suntem bine, si minunati. Asa drag imi e de el...

Ina, vrem poze!

Mergi la inceput

Bianca, bine ca nu a fost nimic grav pana la urma

Anaan, spor la treburi !!

Eu ma bucur de vremea asta frumoasa, am chef de lucru dar si de plimbareli asa ca o sa imbin utilul cu placutul !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Si la noi e ff cald dar mie imi place decat frig mai bine sa ma topesc de cald

Subscriu si eu.

Abia astept sa ne intalnim in week-end.

Mergi la inceput