Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***339***
Raspunsuri - Pagina 13
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Aseara , de exemplu, am decis sa nu-i mai facem baie, fiindca ii facusem de doua ori pe parcursul zilei din cauza fundului kkcios. Cum el, cand aude de baie, intra in transa si nu mai ai cu cine te intelege, discutia mea cu barbatu-meu a decurs in felul urmator: - Ce zici, mai e necesara imersia in lichidul incolor? |
Supeeer tare !! si noi vorbim codificat cand vine vorba de baie pt ca si Ada intra in transa
Ma bucur ca Andrei e ok !! am uitat sa zic ca m-am distrat copios la faza cu pantofii tai scosi la plimbare fara tine, ingenios baitul
!!Abia astept sa-l revad pe blondinu' vorbaret
!!impreuna cu familia desigur 

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Aris, welcome back !! ma gandeam eu ca ati tulit-o pe undeva
!!
ne vedem la munte, da ?!! 

Ilinca, si Pisi se uita la prognoze, el le-a gasit pe alea cu soare asa ca stam linistiti ![]()
novus spune:
Si la noi e ff cald dar mie imi place
decat frig mai bine sa ma topesc de cald ![]()
Anaan spune:
Salutare!
E cald, cald si pe la noi, o adevarata zi de vara a fost azi. Am fi mers pe undeva, dar am zis ca nu vrem sa riscam nimic cu diareea copchilului si am stat acasa. Din fericire, se pare ca i-a trecut, azi nu a mai avut nimic, dar i-am dat mancare de regim, ca sa evitam problemele. A fost socru-meu la masa - am facut un gratar- am dormit vreo trei ore de amiaza si uite ca-i sase. Am de gand sa-l trimit pe H cu Andrei la plimbare, ca sa mai lucrez eu la hartiile alea; sa vedem daca-s de acord si "combatantii".
Bianca2503 spune:
Hello,
Mai fete, eu l-am lasat pe Vladimir sa sara intr-o saltea din aia elastica si cred ca a cazut ciudat ca acum nu il mai tine un picior. Dupa ce s-a dat jos de acolo a alergat (dar era cald inca- cum se spune). Cand am ajuns acasa schiopata si acum se tine de pereti si se aseaza pe jos ca nu il tine piciorul.
Cand sta in fund sau pe spate face bicicleta, da din degetele de la picioare, insa cand se ridica il lasa puterile. NU are cum sa fie fractura ca se vedea. La doctor degeaba as merge acum ca e varza de obosit si il chinuie aiurea.
In cel mai rau caz e o intindere de ceva muschi/ligamente. Nu plange, nu il doare, ma lasa sa ii fac si masaj.
Ce sa fac? Maine dimineata am zis ca daca tot nu poate sa mearga il duc la un control.
Multumesc
Kea spune:
Bianca, eu cand eram de vreo 10 ani am cazut nu stiu cum pe o mana. Nu puteam sa o misc, dar daca o lasam in pace, nu ma durea. Presupun ca a fost luxatie. Am sperat ca ma lasa durerea dupa 2-3 zile, iar cand am vazut ca nu-i nici o schimbare, am mers la medic. Mi-a tras de ea brusc, m-a durut pe moment tare, dar imediat dupa, am fost ca noua. Asa ca eu te sfatuiesc sa-l duci maine totusi la dr. 
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea Bianca, eu cand eram de vreo 10 ani am cazut nu stiu cum pe o mana. Nu puteam sa o misc, dar daca o lasam in pace, nu ma durea. Presupun ca a fost luxatie. Am sperat ca ma lasa durerea dupa 2-3 zile, iar cand am vazut ca nu-i nici o schimbare, am mers la medic. Mi-a tras de ea brusc, m-a durut pe moment tare, dar imediat dupa, am fost ca noua. Asa ca eu te sfatuiesc sa-l duci maine totusi la dr. ![]() Keutu cheliutu |
Maine dimineata o sa merg.
Multam de raspuns. Voi ce mai faceti? Cum te simti? CAt mai ai? Ati gasit nume?
Anaan spune:
Bianca, sunt de aceeasi parere cu Kea. Probabil ca este o luxatie si e bine sa-l vada maine un doctor. Daca l-ar fi durut erau bune pungi cu gheata sau tinut piciorul in apa rece, insa, daca nu-l doare si nu e umflat, lasa-l in pace. Sanatate Vladimirescului!
Andrei numai ce-a "marcat" un nou cucui
, ca doar tocmai ce scapase de celalalt...
Kea, cum esti? Ce fac bebe mic si bebe mare?
Kea spune:
La noi a venit mama, care se ocupa de copil, ca sa am timp eu sa ma cert cu barbatu.
Zici ca saracu mai are putin si naste si e total dat peste cap hormonal. De ieri seara ma toaca ca pe snitele. Azi am plans toata ziua, simtem ca-mi plezneste capul. Si ce-mi aud urechile!!! Azi una din probleme era ca aveam programata o vizita la vreo 40 de minute cu masina de aici. Copilul s-a culcat mai tarziu ca de obicei, s-a trezit mai tarziu ca de obicei si vezi Doamne, noi nu ne mai putem face nici un program de acum incolo nu stiu cati ani ca dorm copiii la pranz. Na si? Imi place ca eu trebuie sa tin cont de programul copiilor altora, dar altii n-au treaba cu programul copilului meu. Mai si daca ar fi barbatu-meu nu stiu ce plimbaret sau supersociabil as mai zice, dar asa... Pt ca de o saptamana doarme separat si trag eu concluzia ca odihna asta prea profunda din timpul noptii nu-.i prieste, de la noapte se culca inapoi cu noi in pat, sa se trezeasca de n-spe ori ca mine si poate om avea iar armonia de altadata.![]()