Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***339***
Raspunsuri - Pagina 10
anamariame spune:
Neatza!Si pe mine m-a intristat vestea despre Mura 

Olga, si eu am aceeasi problema cu femeia in casa...Eu o chem ocazional, cand chiar nu se mai poate, si atunci are saraca atata treaba incat abia daca se cunoaste ca a fost dupa o zi de munca. Nici eu nu sunt foarte multumita de ea, da'macar geamurile le sterge bine.Mai mult pentru asta o chem si sa imi calce, cand se aduna munti de rufe. Si cu asta mi-am adus aminte ca trebuie sa pun o masina la spalat.Ilinca, eram sigura ca Sophia a dormit pana la 8
. Exact asa face si Eva, daca sare niste ore de somn, le recupereaza cu prima ocazie.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
anamariame spune:
Olga, chiar acum ma uitam la semnatura ta si ma intrebam cum de esti in 9+
am editat ca mancasem o literaAna-Maria, mami de
olishka spune:
Eu in fiecare zi spal si tot am ambele cosuri de rufe pline
De calcat nici nu mai zic...Dar mi-e si frica s-o pun pe ea sa-mi calce hainele 
Toata noaptea le-am visat pe Anaan, Novus si Denisamada. Au venit impreuna dintr-o excursie si eu le-am intampinat la aeroport. Eram un pic invidioasa ca nu am fost si eu cu ele
Dupa aceea am stat foarte mult cu Andrei in brate si eram fascinata de cat de perfect vorbea, ca un copil de 5 ani. Il tot pupam in cap de bucurie
Ar mai fi de povestit caci chiar v-am visat toata noaptea...
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
13+
anamariame spune:
Eu sunt multumita de cum spala geamurile si cum calca. In rest...
Eu nu am visat nimic sau daca am visat nu imi amintesc, pentru ca aseara am dat gata jumatate de litru de caisata impreuna cu nana Evei
, asa ca am dormit dusa.Ana-Maria, mami de
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Eu sunt multumita de cum spala geamurile si cum calca. In rest... Eu nu am visat nimic sau daca am visat nu imi amintesc, pentru ca aseara am dat gata jumatate de litru de caisata impreuna cu nana Evei Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Foarte tare

si
13+
anamariame spune:
Caisata e un fel de visinata, numai ca-i facuta din caise. Asta e facuta in casa, de mama, si a iesit
Ana-Maria, mami de
olishka spune:
| citat din mesajul lui anamariame Caisata e un fel de visinata, numai ca-i facuta din caise. Asta e facuta in casa, de mama, si a iesit ![]() Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Buuuun
Sa inteleg ca v-ati distrat ca fetele
Sa va fie de bine Olga, mamica lui David iepurasul

si
13+
anamariame spune:
Multumim! Acum din pacate mi-am luat rolul de nevasta in serios si spal, aspir si gatesc
Ana-Maria, mami de
olishka spune:
| citat din mesajul lui anamariame Multumim! Acum din pacate mi-am luat rolul de nevasta in serios si spal, aspir si gatesc ![]() Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Si eu m-am apucat de calcat, dar mai iau o pauza ca nu mai pot de cald...Spor la treaba

si
13+